• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 916608 canıımmmmm aslında geçmişteki mesajları alıntı yapıp cevaplayacakken aysen in idrar testi aldığını gördüm hepsini bıraktım ona yazdım:1::1::1: bu arada iğne ile olan yorumunu okudum ben bugüne kadar düşük için kullanılan bir iğnenin henüz kanda gebelik belli değilken verildiğini ilk kez sizlerden duydum demekki olabiliyormuş..inşallah aynı iğneden bahsediyoruzdur bu arada:1::1::1:

bende şöyle facedeki gibi bir dürtme olsada şu kızı bir dürttttsem diyordum neyse gerek kalmadı:21:
evet proluton depot ismli iğne bende şimdi sen böyle anlatınca acaba faydası yerine zararı mı oluyor diye düşünmeye başladım çünkü oğluşumda bu iğne yoktu ama hem dondurulmuşta hemde sonraki denememde transferden sonra olmak üzere dört günde bir vuruldum

Merhaba bayanlar bende fulya Bahçeciye gidiyorum hangi doktora gidiyorsunuz ?

merhaba,
benım doktorum mustafa bey... kımbılır tanısmasakta bılmeden aynı zamanda klınıkte oluruz:) Rabbım hayırlı ve guzel haberler almayı nasıp etsın sıze, bıze, herkeze ınsallah...

bende şöyle facedeki gibi bir dürtme olsada şu kızı bir dürttttsem diyordum neyse gerek kalmadı:21:
evet proluton depot ismli iğne bende şimdi sen böyle anlatınca acaba faydası yerine zararı mı oluyor diye düşünmeye başladım çünkü oğluşumda bu iğne yoktu ama hem dondurulmuşta hemde sonraki denememde transferden sonra olmak üzere dört günde bir vuruldum

zararı yoktur canım olsa verirmi doktorlar.
gebelik oluştuğunda bunu henüz test günü gelmeden pek öğrenemiyoruz (erken test yapanlar hariç:1:) o dönemde gebelik oluşunca düşük riskine karşı erkenden kullandırıyor olabilirler..mantıksız değil..ben sadece ilk kez bugün duydum sizden o nedenle yazdım..

selam canım..
eveetttt gelelim çevrendekilerin gebeliğinle ilgili yorumlarına söyledinmi ne diyor kamuoyu:1:

:1::1: ikiz olduguna ınandıramadım çoğu kişiyii hatta eşim bile hala olmuş inanamıyor :31::31: azcık karnım şişse inanacakmış .. hatta aramızda kalsın ben bıle ınanamıyorum hala kalp atıslarını da bı duysam ..ne bılım o tedırgınlık gıtmıyor içimden bir turlu :18:bazı drlar kalp atısı için bır hafta sonrasına randevu verıyorlar benım kı neden 15 gün sonra dedı onuda anlamadım .. valla editörüm sen musmutlu yorumlar beklıyodun ama bizimkiler böyle :9::9:

:1::1: Ikiz olduguna ınandıramadım çoğu kişiyii hatta eşim bile hala olmuş inanamıyor :31::31: Azcık karnım şişse inanacakmış .. Hatta aramızda kalsın ben bıle ınanamıyorum hala kalp atıslarını da bı duysam ..ne bılım o tedırgınlık gıtmıyor içimden bir turlu :18:bazı drlar kalp atısı için bır hafta sonrasına randevu verıyorlar benım kı neden 15 gün sonra dedı onuda anlamadım .. Valla editörüm sen musmutlu yorumlar beklıyodun ama bizimkiler böyle :9::9:

benımde salı gunu kese görmeye gıtmem gerekıyo ınsallh görurum.... Bende hala ınanamıyorumm insallah hersey güzel gıder sende en kısa zamanda duyarsın kalp atıslarını senınde ılk kez tuttu dımıı

Ben bu hemşireyi hiç anlamadım ama bize söylenen her gün aynı saatte özellikle de akşamları çünkü gün aşırı e2 değerin için kan tahlili veriyorsun bazen dozunu azaltıp arttırabiliyorlar bu nedenle akşamları yapman daha doğru oluyor moralini bozma daha tedavinin başındasın ama bence sabahta olsa akşamda olsa aynı saatte yap canım

oncelıkle cevabınız ıcın tesekkur ederım... ıgneler 5 gun ıcındı zaten, c.tesı hastaneye gıdecegım... bu durumda 2 gunum kaldı ve sanırım aksam ustu yapmak daha dogru olacak... kotu dusunmemeye calısıyorum,ınsallah uygulama yuzunden sıkıntı olmaz...

iğneleri aynı saatte yapman lazım hergün.
hemşire sana akşam 7 ye kadar istediğin bir saatte yapabilirsin derken akşam 7 ye kadar istediğin bir saat belirle o saatte yap demek istemiştir yoksa bu iğnelerin hergün aynı saatte vurulması gerektiği kesindir ona göre başka bana göre başka olmaz canım..bundan sonrakileri aynı saatte vur lütfen...

oncelıkle cevabınız ıcın tesekkur ederım... ıgneler 5 gun ıcındı zaten, c.tesı hastaneye gıdecegım... bu durumda 2 gunum kaldı ve sanırım aksam ustu yapmak daha dogru olacak... kotu dusunmemeye calısıyorum,ınsallah uygulama yuzunden sıkıntı olmaz...

merhaba,
benım doktorum mustafa bey... kımbılır tanısmasakta bılmeden aynı zamanda klınıkte oluruz:) Rabbım hayırlı ve guzel haberler almayı nasıp etsın sıze, bıze, herkeze ınsallah...

Belkide canım benim doktorumda güvenç bey inşallah bebişlerimiz gelir benim şubat ayında olacak tedavim inşallah doğum kontrol hapına başlıyorum bir ay kullanacağım.Sen hangi aşamadasın.

selamlar hanimlarguldencim nasilsin sana onemli bi sorum var canim bu konuda bilgin oldugunu dusunuyorumcanim benim her iki tup denememde rapor cikartildu 3. icin yine hakkimiz olur mu sence?

selamlar hanimlarguldencim nasilsin sana onemli bi sorum var canim bu konuda bilgin oldugunu dusunuyorumcanim benim her iki tup denememde rapor cikartildu 3. icin yine hakkimiz olur mu sence?

ben cevaplayım mı :))
3 kere deneme sansımız var canımmm.
bana öyle dedilerrrr

kızlarr bu sıralar pek aktif olamıcam bos vakit buldukça dua okuyorum da..
4.444 tane salatı tefriciyeye başladım ama biticek gibi değil..
üstüne düşmem lazımm.
Bu kız neden yok demeyinnnnn :31:

Kızlar ilk sayfadaki listemizde olmak isteyenler bilgilerini yazsın lütfen:16::16::16:
Tatlım ben bilgilerimi yazMıstım ama sanırım o sayfayi atladin...))))) yaş 39 ..1 aşılama ..2 tüp negatif..merkez..konya eurofertil...3..deneme başlangıç..ocak 10 ..insallah..bu defa konyalı bebeklerimi alıp gelecegim antalyaya)))(()(

gördüm ve çok sinirliyim şu an milletin işi gücü yok nelerle uğraşıyorlar :19::19::19:
Allah akıl fikir versin...
aynen canım yorum yazmasamda bende takılıyorum oralara ne diyeyim dediğin gibi Allah akıl fikir versin habern olmadıgını anladım bi mesaj atayım dedim seninde sinirlerini zıplatmısım kusura bakma:17:

benımde salı gunu kese görmeye gıtmem gerekıyo ınsallh görurum.... Bende hala ınanamıyorumm insallah hersey güzel gıder sende en kısa zamanda duyarsın kalp atıslarını senınde ılk kez tuttu dımıı

evet canım ilk kez tuttu .. o kadar denemeden sonra tutunca böyle inanamıyosun iştee :1: inşallah sende keseni görürsün ve sağlıkla kucagına alırsın canım :16:

canım 3.rapor hakkı dönemin bakanı fatma şahin tarafından açıklanmıştı sanırım yasalaşması gerekiyor aktif olarak 3.tüp raporu çıkarılmaya başlanmadı diye biliyorum.bende yararlanacam bu tüp denememde..2 kez kullandım 3.yü kullanmayı düşünüyorum.bilgi edinirsem hemen paylaşırım:38:

Back
X