• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar...forumu hep takip ediyordum yazmak bugüne kısmetmiş...sizinle aynı duyguları,acıları,sıkıntıları yaşayan biriyim..benide aranıza alırsanız sevinirim..
ben 35 yaşındayım..7 yıllık evliyim..yumurta rezervim az..AMH bir yıl önce 0.9 du.5 kez tüp bebek denedim.ilki tuttu 8. haftada kalbi durdu kürtaj oldum.son denememi şubatta yaptım kimyasal gebelik oldu.
şimdi tekrar deneyelim istiyoruz..önceki denemelerimi amerikan hast ve 29 mayıs hast yapmıştım..bu kez farklı merkezde yapalım diye düşünüyoruz..buarada 3 aydır biosteron kullanıyorum..
dün memorialda randevum vardı..ultrasonda sadece 2 tane antral follikül gördüler..birde kistim varmış..tilaç verdiler..moralim bozuldu.tekrar amh ve fsh istediler..bakalım adet olunca 2. gün verecem..
buarada eşimin ısrarıyla bahçeci kliniğindende randevu aldık...
şansım çok az farkındayız..ama Allahdan ümidimi kesmiyorum...

Canımcım hangi bahçeci kliniğinden randevu aldın ben bahçeci umut tüp bebek merkezine gidiyorumda ondan sordum o_O
İçimden bi ses fulya diyor o_O

Musmutlu hafta sonlarınız olsun..
Sabahın 7 de beni ayağa dikti paşalar bu saatte enerjim bitti..
Hemen bir merhaba deyip kaçıyorum..
Sizi seviyorum..

hayırlı uğurlu olsun tedavin kuzum. Türkiyedeki uygulamaları tam bilmiyorum ben yurtdışında yaşıyorum, orada iğnelere başladıktan sonra 5. ya da 6 günü kontrole gidiyoruz yumiler için. öyle hergün değil kuzum. tüp bebekte süreç farklı işliyor o yüzden rahat ol..
Cook teskkur ederim canimcim icim ferahladi

Canlaar annem biraz once bi hocayla konustu 500 yasin okutmak icin oda dediki 500 yasini dagitmayin 15 kişi toplayin hic dunya kelami etmeksizin bir seferde okunsun denenmis ve sonuc alinmis allahin izniyle sizlere de banada bi ışık olsun insalllaaah

Iyi gidiyor sağol cnm benim.
Kaynaşirsiniz hemen burdaki kizanciklarlaaa merak etmeee.erkek bebeğimm.sen nasılsîn tedavin ne durumdaa
bi paşa geliyo desene :D
ben henüz tedaviye başlamadım canım aşılama yaptıracaktık geçen ay dr uygun görmedi tüpe geçelim dedi sanırım 2015de yaptırcam sebepsizdi bizimki senin bi sorunun varmıydı canım anlatırmısın birazz

slm canım, yaa sen kendiliğinden mi hamile kaldın ben mi yanlış anladım eğer öyleyse bunun adı MUCİZE :KK68::KK68::KK68:[/QUO

Kim ? ben mi? ben tüp bebek yaptırdım tutmadı.yumurta az bende canım.sen neler yaptın bayağıdır görünmüyrosun.

hayırlısı olsun canım yaa nasipte yokmuş şimdilik, evet izin kullandım bayaa dinlendim hafta başı histeroskopi yaptırdım genetik test sonuçları çıktı bi aksilik çıkmazsa ay sonu donmuş bebeler için start vericem

Mucize bebeğin annesinin başımı ağrıyor kıyamamm
Bebişinin kalp atışlarını duydunmu ağrı sızı kalmayacak allahın izniyle :KK36:
Amin canm inş allhım bu kez o duyguyu tadmayı nasip etsin hayırlısıyla :KK51:Allhım hepinize taddırsın :-)İvet özellikle sabhları oluyor onun sağlıklı olduğunu görüp pıt pıtınıda duyrsam rabbimn izniyle ozmn çok mutlu olcam :rolleyes:

Amin canm inş allhım bu kez o duyguyu tadmayı nasip etsin hayırlısıyla :KK51:Allhım hepinize taddırsın :-)İvet özellikle sabhları oluyor onun sağlıklı olduğunu görüp pıt pıtınıda duyrsam rabbimn izniyle ozmn çok mutlu olcam :rolleyes:

Sen mutlu olduğunda bizler dahada çooook mutlu olucaz cnm benimmm inan çook sevindim şuan sana mesaj yazarken yüz ifademi görsen anlardın ağzım kulaklarımda yazıyorum :-)

Sen mutlu olduğunda bizler dahada çooook mutlu olucaz cnm benimmm inan çook sevindim şuan sana mesaj yazarken yüz ifademi görsen anlardın ağzım kulaklarımda yazıyorum :-)
Çok sağol bebeim :KK19:Anlayabiliyor o ifadeyi bende hep öyle oluyorum içimzden biri hamiş olunca allh senin o güzel gönlüne göre hayırlısını nasip etsin eşimde bahçeci umut tüp bebeği araştırmıştı son denemden sonra ben adet olup soğan suyuna başlayıp hitereskopi olmaya gideceğimzi düşünürken rabbim nasip etti inş devamınıda nasip edr:KK51:

Back
X