Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm sana soyledim peki yaptirdinmi tüp bebek yeni oldgum için bilmiyorum. Tabiki de yeterli sen bi öncesinde öyle yazınca bi sorun var sandım.
kızlar gürgan klinik timur gürgan hakkında bilginiz var mı?
ankara da tatlımhiç duymadım tatlım ama sanırım şehir İstanbul değil.
Ben de Güvenç Beyle başlıyorum. İlk defa deneyeceğiz. Başladıktan 1 hafta sonra kongreye gidecekmiş? Öyle bir durumda kaldınız mı? Kime devrediyorlar? İlk denemede olmama sebebini nasıl açıkladılar?Yaptırdım canım. 4.5 yıl önce başladık çocuk denemeye. 1 yıl sonra teşhis kondu acele etmeyin olur dediler. sonra sabredemedik bahçeçi de güvenç bey de tüp bebek yaptırdık olmadı. Bir de geçtiğimiz şubat ayında Alman hastanesinde Melih Aygün' e yaptırdık hatta orda 2 embriyo transfer edildi malesef olmadı. Ama ikincisini orda yaptırdığım için çok pişman oldum çünkü aynı protokol uygulandı. Keşke Güvenç'e gitseydim. Şimdi eğer param olursa Bahçeçide deneyeceğim. Ben de burda yeniyim :) Hatta okumaya yetişemiyorum :)
canım ben araştırıyorum henüz ama bazı şeyler çok aklıma yattı. ne kadar sürecekmiş kongre? belki karşılaşırız tedaviye başlayınca :) sizin neden ne canım:) ücret konusunda ne dediler? çok soru sordum :) bende ilk defa deneyeceğimBen de Güvenç Beyle başlıyorum. İlk defa deneyeceğiz. Başladıktan 1 hafta sonra kongreye gidecekmiş? Öyle bir durumda kaldınız mı? Kime devrediyorlar? İlk denemede olmama sebebini nasıl açıkladılar?
Evet adından hatırladım seni canım. Ne güzel iğnelerini ol, histereskopini yaptır temiz temiz başla hiç sorun yaşama inşallah
Güvenç bey 21-27 Ekimde yokmuş. Ben merkeze güveniyorum. Zaten bu iş ekip işi. Sorunumuz benim iki tüpüm de tıkalıydı. Biri film sırasında hafif açıldı. Diğerinde sıvı birikmesi vardı. Güvenç Bey sıvı birikimli olanı aldırmadan tedaviye başlamam dedi. Dolayısıyla geçen ay sorunlu olanı aldırdım. Bir tane de çok küçük miyom vardı. Onun için de histeroskopi yaptılar ama kaybolmuş:) Bir de rahim duvarına çizik atıldı. Bu da empriyonun tutunması için. Bu operasyonları Bakırköy Acıbadem de oldum. Özel sağlık sigortası tamamını karşıladığı için. Bir de 15 yıldır gittiğim jinekolog orada olduğu için.canım ben araştırıyorum henüz ama bazı şeyler çok aklıma yattı. ne kadar sürecekmiş kongre? belki karşılaşırız tedaviye başlayınca :) sizin neden ne canım:) ücret konusunda ne dediler? çok soru sordum :) bende ilk defa deneyeceğim
canım bizde sorun eşimde canım ben rahim filmi falan çektirmedim henüz. eşimin sperm sayısı az. eşimin izin konusu hallolursa bir hafta içerisinde ilk görüşme için gitmeyi düşünüyorum. 13 aylık evliyiz canım yeni başlayacağız işte. ankarada mı oturuyorsunuz? biz şehir dışı zor olacak?Güvenç bey 21-27 Ekimde yokmuş. Ben merkeze güveniyorum. Zaten bu iş ekip işi. Sorunumuz benim iki tüpüm de tıkalıydı. Biri film sırasında hafif açıldı. Diğerinde sıvı birikmesi vardı. Güvenç Bey sıvı birikimli olanı aldırmadan tedaviye başlamam dedi. Dolayısıyla geçen ay sorunlu olanı aldırdım. Bir tane de çok küçük miyom vardı. Onun için de histeroskopi yaptılar ama kaybolmuş:) Bir de rahim duvarına çizik atıldı. Bu da empriyonun tutunması için. Bu operasyonları Bakırköy Acıbadem de oldum. Özel sağlık sigortası tamamını karşıladığı için. Bir de 15 yıldır gittiğim jinekolog orada olduğu için.
Tüp bebek için 5900+ilaç dediler.
Adetimin eli kulağında. Bugun yarın olacak. Aynı zamana denk gelirsek görüşürüz tabii. Destek oluruz birbirimize.
Siz de sorun neydi?
Ben de Güvenç Beyle başlıyorum. İlk defa deneyeceğiz. Başladıktan 1 hafta sonra kongreye gidecekmiş? Öyle bir durumda kaldınız mı? Kime devrediyorlar? İlk denemede olmama sebebini nasıl açıkladılar?
Biz İstanbul da oturuyoruz. Sperm sayısı azlığını hiç dert etmeyin. 1 tane bile yetiyor. Sadece içki,sigara varsa onları bırakması lazım ve iyi beslenmesi. Bizde de sperm sayısı olması gerekenin yarısı.canım bizde sorun eşimde canım ben rahim filmi falan çektirmedim henüz. eşimin sperm sayısı az. eşimin izin konusu hallolursa bir hafta içerisinde ilk görüşme için gitmeyi düşünüyorum. 13 aylık evliyiz canım yeni başlayacağız işte. ankarada mı oturuyorsunuz? biz şehir dışı zor olacak?
canım bizde sorun eşimde canım ben rahim filmi falan çektirmedim henüz. eşimin sperm sayısı az. eşimin izin konusu hallolursa bir hafta içerisinde ilk görüşme için gitmeyi düşünüyorum. 13 aylık evliyiz canım yeni başlayacağız işte. ankarada mı oturuyorsunuz? biz şehir dışı zor olacak?
yok canım 25 yaşına yeni girdim :) eşimde 28 yaşında. sigarayı maalesef içiyor ve bıraktıramıyorum. tedavi başladığında kaç günde bir çağırıyormuş bilgin var mı canım. orada kalacak mısın? git gel mi olacak?Biz İstanbul da oturuyoruz. Sperm sayısı azlığını hiç dert etmeyin. 1 tane bile yetiyor. Sadece içki,sigara varsa onları bırakması lazım ve iyi beslenmesi. Bizde de sperm sayısı olması gerekenin yarısı.
İlk görüşme ücretsiz zaten. Yaşını bilmiyorum ama 35 üzeriyse yavaştan acele etsen iyi edersin.:)
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Umarım hepimizin hayalleri gerçek olur. Tedaviye başladıktan sonra kaç günde bir gidiliyor kontrole? İlaçlar hep aynı saatte mi alınıyor. Süreci biraz anlatabilir misin?Zaten o önemli kontrolleri kendisi yapar problem etmeyin. BAşka bir uzmana devreder en kötü. İşinin ehli olanlardandır. Bana yaptığı açıklama spermin güçsüz olduğu idi. Ama bazı durumlar da onlarında yapacak bir şeyleri kalmıyor. Bir arkadaşım da benimle aynı durumda idi Güvenç beyle ilk denemesinde gebe kaldı. Bizde kısmet olmadı. Dilerim sende kısmet olur :) Doktor ne derse uygula ve stres yapma, kötü düşünme ama yüzde yüz oldu diye de düşünme sen yapmak istediklerini yap hayatına devam et derim.
Siz çok gençsiniz. Tüpe bile gerek yok belki:) Ben 37 yaşındayım.yok canım 25 yaşına yeni girdim :) eşimde 28 yaşında. sigarayı maalesef içiyor ve bıraktıramıyorum. tedavi başladığında kaç günde bir çağırıyormuş bilgin var mı canım. orada kalacak mısın? git gel mi olacak?
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Umarım hepimizin hayalleri gerçek olur. Tedaviye başladıktan sonra kaç günde bir gidiliyor kontrole? İlaçlar hep aynı saatte mi alınıyor. Süreci biraz anlatabilir misin?