- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 49
çıkıyorum şimdi sen aşını ye bebeğim diyetteki insanın aşı bölüşülmezSınırsız çay ikramım olur tabii ben seninle azcık aşımı da paylaşırım sen gel yeter ki yeteeeer![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkıyorum şimdi sen aşını ye bebeğim diyetteki insanın aşı bölüşülmezSınırsız çay ikramım olur tabii ben seninle azcık aşımı da paylaşırım sen gel yeter ki yeteeeer![]()
haaaaaaaaaaaah hhaaaa hhaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhaaaaYumurta sevilmez mi kızımmmm..
Beyazı bana sarısı martılara ,nasiplensin yavrucaklar.
Basmışım aminoasiti taaşşşşş gibiyim..
Falan filan inter milan![]()
hayırrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaasen bize gıcıkmı veriyosun![]()
5 günde 1,5 kilo giderse , 5 kilo kaç günde gider?valla 52 olmak için rahat 1 ay lazım bana ki inşallah bir ayda olurum daha ne isteyim
1500 gr gitti toplamda5 gün sonunda
![]()
bu naısl bir matematik5 günde 1,5 kilo giderse , 5 kilo kaç günde gider?
16 buçuk günlük diyet yapman lazım 5 günü gitti kaldı 11,5 gün![]()
yook 54 benim kırılma noktam o yüzden orda bi süre takılacagımı düşünüyorum5 günde 1,5 kilo giderse , 5 kilo kaç günde gider?
16 buçuk günlük diyet yapman lazım 5 günü gitti kaldı 11,5 gün![]()
güzel haberle gel inş
diyet matemtiğibu naısl bir matematik
gerildim kız sen hesaplarkendiyet matemtiğiişlemlerde light ve kalorisiz hesaplamaya dayalı
![]()
hayırrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaadr gerçekten öyle söyledi her hastaya kilo ver diyordu banada senin verecek bir şeyin yok dedii ben hiç size öyle bir şey yapabilirmiyim yaaa
![]()
inşşşşşşşşşş der neden olmasınİnşallah aa hamilesin der onun dışında güzel haber verir mi sanmam ahahahah :)
inşşşşşşşşşş der neden olmasın
biliyorum kızzzzşaka yapıyoruk kız deliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
itiraf ediyorum akşam cips yedim bi kaç tırrrrrrrrtııııkkkkkladım tabaktan ( mesajı aldın sen
)
ama ben daha önceki 5 de 5 diyetimde 3 kiloya yakın vermiştim canım bu diyetle
hiç kaçamak yapmadım bide hergün yürüdüm o sebepten olsa gerek
ama 5 kilo veren varmı bilemem![]()
haaaaaaaaaaaah hhaaaa hhaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhaaaa
en sevdiğim bölümlerden biriydi![]()
yook 54 benim kırılma noktam o yüzden orda bi süre takılacagımı düşünüyorum
11,5 gün iyiymiş ama sanmam![]()
Bunun matematiğinde ne var canım basit tek bilinmeyenli bir denklem..bu naısl bir matematik