ilgilenen arkadaş varsa bahçelievler medicalparktan fiyat aldım
epidural normal doğum 3500 TL
sezeryan 3000 TL
ilgilenen arkadaş varsa bahçelievler medicalparktan fiyat aldım
epidural normal doğum 3500 TL
sezeryan 3000 TL
medikal park Bahçelievler için bende doktor arayışındayım
doktorunuz nasıl memnun musunuz nasıl biri ilgili mi?
sezaryan normalde daha pahalıdır ama , normal epidural sezaryan fiyatını katlamış
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba ? Memnuniyet durumunu sormak istiyorum birde ?
Arkadaşlar ilgilenenler için,
Memorial Hizmet Hastanesi Normal doğum; 950 tl
Sezaryen 1950 tl
Büyükçekmece kolan hastanesinde normal 600 sezeryan 900 oda ücretide içinde normal doğumda 1 gün sonra sezeryanda 2 gün sonra taburcu oluyorsun. Birde yenibosna hayrünisa hastanesi normal doğum 625 sezeryan 1000 civarı oda fiyatı dahil mi bilmiyorum ama ebeleri ve çocuk doktorları mükemmelmiş ist dışından gelip doğum yapanlar var bende oraya gidicem yarın son kontrol için sürekli gitmiyordum ama keşke en başından girseydim biraz yoğunluk var ama çok ilgili ve alakalı bir yer bir kapalı bayanlar çok tercih ediyor neden bilmiyorum doğumumu Allah nasip ederse orda yapmak istiyorum
Ben de ikinci hamileliğimde nisaya gitmeyi düşünüyorum. Hangi dr a gideceksin acaba? Kontrolden sonra memnun kalıp kalmadığını yazarsan sevinirim.
Bu arada bende ankarada yasiyorum.vee maalesef burda hayat cok pahalı yeme icme egitim saglik vs hersey dahil diger illere gore cok degisken fiyatlara sahip:) bu yuzden ve bir suru sebeplerden dolayi burayi hic sevemicemmm
Arkadaşlar ilgilenenler için,
Memorial Hizmet Hastanesi Normal doğum; 950 tl
Sezaryen 1950 tl
ay canım benim bende hiç sevmiyorum ankarayı, ama mecburen yaşıyorum evlenip geldim.
ah ah bir de Antalya gibi bir yerden gelince sevmek için hiçbir sebep bulamıyorum burayı.
ben gazi hastanesine gidiyorum doğum ücretleri uygun ama muayene pahalı eğer polikliniğe gidersen para almazlar heralde, ben profa gidiyorum mecburen haftam çok ilerde olduğu için polik.kabul etmemişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?