Hicc sormayin bende evlenerek geldim.6 aydir alismaya calisiyorum:) adanaliyim ama bir ayagimiz antalyda.lara da evimiz var. Ama maalesef burda elvankentte oturuyorum:)) antalayay gore bir suru tezatlik yasiyorum walla. Cok sey derim ama ankaralilar topa tutar simdi beni:)) hahaha
Merhaba,
Ben Asiye hnıma gidiyorum çok da memnunum.
canmm hangı dr a gıdıyosun burd a muayene ucretlerı nasıl ve enonemlısı bu hastane nerede acaba?
Ankara memorial mi bu bahsettiginiz?
valla ben ileriye dönük planlarımı Antalya için yapıyorum, ömür boyu kalamam bu kasvetli şehirde, Allah nasip ederde bir ev alabilirsem kimse tutamaz beni
bende eryamandayım, Antalya merkezde oturup ankara eryamana geçince kendimi kafeste hissetmeye başladım
ben de büyük ihtimalle asiye hnma gidicem. Arkadaşım da asiye hnma gidiyor o da çok memnun. Arkadaşımın bebeği dönmediği için mecburi sezeryan oldu. Sizin ilk doğumunuz normal miydi. Asiye hn normal doğum yanlısı mıdır acaba?
benimki mecburi sezeryan olmuştu 34 haftalıkken geldiği ve ters durduğu için. şimdi bu 2. Bebekde ilki sezeryan olduğu için mecburi sezeryan olacak ama normal doğum yanlısı bi doktor zaten mecburi olmadıkça yapmıyor
aynen öyle
bide zam gelicekmiş....
sezeryanada 3000 demişlerdi en son
gerçekten kazık bi hastane medicalpark...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?