• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 e şansız girdim bütün sene öyle geçecek :(

lisbeth22

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
27
0
6
İstanbul
yok yok yok iş bulamıyorum açıköğretim maliye okuyorum 1. sınıf aynı zamanda da çalışmak istiyorum hani fabrika işi olsa da girerim ama oda yok :(:43:

Ahahaha hic gülecegim yoktu canim ne alaka ya?
2014e söyle böyle girdim böylede gecicek
Olurmu hic öyle sey?
Ben ozaman bütün seneyi kas agrisiyla geciricem galiba
Neden böyle sacma düsüniyorsunki
Sabret sabrin sonu selametdir ve hersey senin elinde
Üzme kendini 😊😘

Allah ummadigin anda oyle bi kapi acarki sasirirsin boyle olumsuz dusunme ...

Altı üstü tarih değişiyor ne abarttınız ya 2012 ye ağlayarak girmiştim 2013ede uyuyarak 2014dede ders çalışarak girdim hiçbir senemde girdiğim gibi geçmedi ?
Hayır bu büyülü birşey mi tarih denen bir varlık var elinde sihirli değneği olan herkes tam o saniyede ne yapıyorsa onu onunla bir sonraki seneye kadar lanetlendiriyor mu anlamadım ki bu kadar gerici olmalıyınız lütfen kurtulun şu batıl inançlardan :20:

2013de arabadayken girdim, 2014 de havaya bakarken :1: Sonuc olarak Bütün yıl arabada değildim.. Batıl inanç olduğunu düşünüyorum. Bu yıl canım sıkkındı yeni yıla girerken bütün yılın öyle geçeceğini sanmam ..
Bulursunuz iş, kafaya takmayın

acıl bı durum oluyor ve 2014 tuvalette gırıyorsunuz dahada vahim butun yıl tuvalettemı geçecek :1::1::1:

umarım en kısa zamanda uygun bır iş bulursunuz

Bence eger elinizden geliyorsa evde manti acarak kilo kilo satabilirsiniz el emegi goznuru olur hem ne kadar iyi olur sizin icinde evde mesguliuetiniz olur uzulmezsiniz ben sanssiz birimiyim diye

Başlığı okuyunca istemsiz olarak çok güldüm çok ağlayacağım dedim. Mantık aynı çünkü:) şartlamayın kendinizi böyle olumsuz düşüncelere. Ayrıca yıl 365 gün daha 3 günü geçti. Sabır;)

Back
X