- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
- Konu Sahibi Yabanadogru
-
Bir ben miyim2014 Ekim ayında bebeğine Rabb'imin izni ile kavuşacak olan
merhaba kızlar bende ekimde 2. bebeğimi dünyaya getirecem Allahın izniyle topikde cok az kişi var ekim anneleri yokm u başka
bende varım ama daha erken benim test günüm pazartesi mesela ben bu kadar sabırsız olmasaydım daha öğrenmemiş olurdum
Aa elifcim sende buraya yazmışsın :) ben diğer torpili görmemiştim, heyecanla bu topiği açmıştım :)) ama kıskanmadım değil hani keske bende erkenden öğrenseydim bu sevinçli haberi.
inşallah sağ salim büyütelim bebişlerimiziben biraz önce kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak ne zaman keseleri göreceğiz çok heycanlıyım
Ay hadi bakalım sonuçtan haberdar et beni de olurmu merak ettim şimdi ben de cok cok :)) 29 undaydı sanırım senin regli tarihin keseni de bence 3-4 gibi görürsün tahminimce ama sende hersey çabuk gelişiyor bi de bakmışsanız 29 unda once görürsün :)
inşallah canım ya benim için ne kadar erken o kadar iyi meraktan çatlıyorum zaten her kontrolden sonra resim isteyip albüm yapacağım
Benim de 4+2 :))))benim bugün 4+1 oluyor kese en erken ne zaman görünüyor bilen varmı
merhaba sanırım bende ekim annesi olacağım sat 19 aralık henüz keseyi göremedik inşallah yarın görüceğiz.kızlar sizinde ara ara kasıklarınızda agrılar oluyormu bende şişlik var ve gaz sancısı gibi ara ara vuruyor bu durum beni korkutmaya başladı sizce normalmi
ister istemez insan korkuyor tam bir buçuk senedir uğraşıyorum ilk kez bu ay klomen kullandım ve tuttu çok mutluyum ama korkmaktanda kendimi alamıyorum.benimde beyaz bi akıntım var bembeyaz kokusuz yarın doktora onuda sorayım ah yarın bi olsa şu keseyi bir görsem :)
Kokusuz olması sorun değilmiş zaten canım sıkma kendini sen bende acık sarı geliyor bende dediğim gibi panik yapmıştır simdi rahatım cok şükür :) beni de haberdar et olurmu merak ederim ben. Oo kesin görürsün keseyi biz gecen hafta gördük ama alttan bakınca görebildi belki seninki karından gözükür artık
sende benim gibi sigara içiyormuşsun sanırım ne yaptın bırakabildinmi ben çok zorlanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?