2014 ekim bebişlerini büyütürken

cennet35

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.578
1.533
373
Kızlar burda hamileyken çok şey paylaştık çok şükür meleklerimiz artık kucağımızda şimdi onları büyütürken karşılaştığımız sorunlar zorluklar karşısında birbirimize destek olalım bu konu altında bebişlerle ilgili paylaşımlari yapalım

İlk yanıt benden gelsin canim çok güzel bişey yaptın kimseler kalmadı inşallah en kisa zamanda tekrar topigimiz canlanır acaba buraya ugramayan arkadaş lar facedenmi görüşüyorlar

İlk yanıt benden gelsin canim çok güzel bişey yaptın kimseler kalmadı inşallah en kisa zamanda tekrar topigimiz canlanır acaba buraya ugramayan arkadaş lar facedenmi görüşüyorlar
Umarim tekrar bir araya geliriz hamileyken birbirimize çok destek olduk güzel sohbetler vardı evet herkes facede ama beni facede ki gruptan çıkardılar :)

Umarim tekrar bir araya geliriz hamileyken birbirimize çok destek olduk güzel sohbetler vardı evet herkes facede ama beni facede ki gruptan çıkardılar :)

Aaa peki neden çıkardı lar canım burda çok şey ler paylaştık inşallah tekrar biraraya geliriz

Merhab,
Ben de ekim annsiyim,birfarkla,ikiz kızlarım ar,doğduklarından beri şu gaz sancısndan ne çektik. Kiloca büyük olan biraz rahatladı,en azından artık ıkınırken mosmor olmuyor ama küçüğüm hala aynı sıkıntıda,şimdi bir de kabız oldu..geceleri uyku da yok,gündüz uyuyup gece altı yedi saat uyanık kaldkları, ağladıkları oluyor. Sizler uyku eğitimine geçtiniz mi,geçtinizse neler yapıyorsunız,paylaşırsanız çok sevinirim.
Bir de küçük kızımda sarılık geçmişti,şimdi tekrar başladı,böyle sarılığı nükseden varmı,50.günü geride bıraktık,kurtulamadık bir türlü..

Aaa peki neden çıkardı lar canım burda çok şey ler paylaştık inşallah tekrar biraraya geliriz
Facede pek bişey yazmıyorum diye çıkarıldım o dönem bebiş yeni doğmuştu sürekli onla ilgileniyordum şimdi şimdi internette tekrar yazabiliyorum umarım tekrar burda buluşuruz bebişlerle ilgili paylaşımlar devam eder

Sağlıkla büyüt bebişlerini canım gazdan bizde çok çekiyoruz ayaklarına acı elma yağı sürüyorum ve karnına masaj yapıyorum biraz rahatlatiyo gibi uyku eğitimine henüz başlamadım ben uyku düzeni pek yok kabızlık bizimkinde de var dr bir haftaya kadar normal dedi çok ağlarsa fitil ile hallediyoruz bide dr sebze ağırlıklı Beslen bol sıvı al kabak kayısı bal kabaği tuket sütten geçer dedi kabızlık için

Mrb ogluma bugün karma asi yapildi cok huzur lanio atesini kontrol ediyorum inşallah hafif atlatiriz..ben uyku egitimine gectim suan gece uyanmamizi bire düşürdük inşallah devam edebilirim ama sabah erkenciyiz oglumun sabah uykusu hic yok..ben gündüz uykusunu duzenleyemedim

Verdiğin uyku eğitimini biraz anlatır misin canım bende vermek istiyorum gecede gündüzde doğru dürüst uyumuyor bizimki uyuduğu zamanlarda da benim yanımda uzanıyo beşiğe koyunca uyanıyor

Nerdesiniz kızlar ne kadar boş kalmış buralar anlaşılan herkes bebişlerle meşgul

Verdiğin uyku eğitimini biraz anlatır misin canım bende vermek istiyorum gecede gündüzde doğru dürüst uyumuyor bizimki uyuduğu zamanlarda da benim yanımda uzanıyo beşiğe koyunca uyanıyor
İlk ay gece 3 defa falan uyanıyordu oğlum ikinci aydan itibaren düzene koymaya çalıştım bizimki sallanarak uyuyor gece onbir buçuk gibi yatağına alırdım sallayarak 12 ye kadar uyuturdum zamanla alıştı artık o saat geldi mi huysuzlaniyor artık yatırıyor hemen uyuyor.gece 4 gibi uyanıyor emin hemen tekrar uyuyor.gece nasıl alıştirdin dersen odada kesinlikle lamba açmıyorum gece lambası da dahil gece lambasını koridora
Takıyorum emzirirken hafif ışık oluyor onunda uykusu açılmamış oluyor sonra geceleri altını değiştirmiyorum zaten geceleri daha az islatiyorlar. Yani gece bi sefer uyanıyor. Gündüz de her iki saat de bir yarım saat kadar uyuyor.

Slm ekim anneleri bebeğim 2 aylık oldu şükür çabuk büyüyor tek sorunumuzkusma onun dışında bi sorun yok şükür Sizinkiler nasıl?

çok şükür iyi gidiyor egleniyoruz oğlusumla artık bol bol gülüyorr

[QUOTEbüyürsedeniz, post: 38669885, member: 352170"]çok şükür iyi gidiyor egleniyoruz oğlusumla artık bol bol gülüyorr[/QUOTE]
Benim bücürde emdiğibi mutlu oluyo bbakıpbbakıp ggülüyor bide erkek bebekler ssoğukolur derler..

Merhaba arkadaşlar bebişler nasıllar nasıl gidiyo annelik benim bütün günüm oğlumun yanında geçiyo hep ilgi bekliyo beyefendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…