- Konu Sahibi huzunlu_melek
-
Kızlar ben de bursada ilgili güleryüzlü ve abla şefkati gösteren bir doktor arıyorum...Bursa için memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz, hastasıyla ilgilenen rahatça soru sorabileceğiniz güleryüzlü hastayı bilgilendiren doktorlar tavsiye eder misiniz?
işini iyi yapmadıktan sonra napıcaksın güleryüzlü doktoru canım
tabiki doktorun sıcaklığı önemli ama
biz gebelerin ihtiyacı olan ilk şey, işini iyi yapan senide bebeginide iyi takip eden doğru bilgilendiren doktorun olması
yoksa masaya oturmuş gelene agam gidene paşam diyerek
hiç yok yere gülücük satan doktoru kim napsın.
doktor dediğin ciddi olsun ama yeterki işini çok iyi yapıyor olsun bunu unutma.
güleryüzlü olupta işini iyi yapmayan doktora rast gelen ben, sana bunu tavsiye ediyorum
paylaşımınız için çoktşkler.rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızıBirkac hastanenin dogum ucretlerini ogrendim. Isterseniz onlari paylasayim.
Camlica medicana
Doktor ucreti 75 (bayan doktorlar 85)
Nst 50
Sezeryan dogum 3000
Ikiz farki 500
Epidural 450
Kosuyolu medipol
Sezeryan dogum 2850
Ikiz farki 250
Epidural 750
Doktor ucreti 75
Nst 35
Normal dogum konusunda yardimci olamiyorm cunku ikiz bebek bekledigim icin sezeryan olucam. Hastane ve doktor konusunda karar veremedim. Bu gidisle evime yakin olan medicanayi secmek zorunda kalicam sanirim. Aslinda gonlum medipolde ama riskli gebe ile ilgilenicek bir doktor bulamadim. Banada doktor tavsiyesinde bulunursaniz sevinirim.
canim senin doğum ne zaman? Doktorun kim? Bende orda dogurmayi düşünüyorum. Normal dogum istiyorum. Zehra hanim icin iyi diyorlar ama karar veremedim ona mi gitsem sibel hanima mi? Bu arada ben 29. haftam bitmek uzre.Birkac hastanenin dogum ucretlerini ogrendim. Isterseniz onlari paylasayim.
Camlica medicana
Doktor ucreti 75 (bayan doktorlar 85)
Nst 50
Sezeryan dogum 3000
Ikiz farki 500
Epidural 450
Kosuyolu medipol
Sezeryan dogum 2850
Ikiz farki 250
Epidural 750
Doktor ucreti 75
Nst 35
Normal dogum konusunda yardimci olamiyorm cunku ikiz bebek bekledigim icin sezeryan olucam. Hastane ve doktor konusunda karar veremedim. Bu gidisle evime yakin olan medicanayi secmek zorunda kalicam sanirim. Aslinda gonlum medipolde ama riskli gebe ile ilgilenicek bir doktor bulamadim. Banada doktor tavsiyesinde bulunursaniz sevinirim.
canim senin doğum ne zaman? Doktorun kim? Bende orda dogurmayi düşünüyorum. Normal dogum istiyorum. Zehra hanim icin iyi diyorlar ama karar veremedim ona mi gitsem sibel hanima mi? Bu arada ben 29. haftam bitmek uzre.
canim cogu gitmiş azı kalmış seninde. Hayırlısı ile bi aksilik cikmadan aliriz insallah bebeklerimizi kollarimiza.Ben 26. Haftamdayim daha once zehra hanima gittim ama hic ilgilenmedi benim riskli gebelik ikiz ama kendisi cok rahat davrandi. Ben simdi bir arkadasimin tavsiyesiyle omer faruk beye gidiyorum. Kendisinden memnunum. En azndan ilgileniyor ve bi sorun olup olmadigini arastiriyor. Senin riskli degilse zehra hanima gidebilirsin sibel hanim cok suratsiz diye duydum. Birde hospitaliumdan gelen bahar besenide cok begeniyorlar. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.
bagkurArkadaşlar gelin doğum yapmayı planladığınız doktor hastane ve ücretleri paylaşalım.benim gibi araştıran ve bu konuda sıfır bilgisi olan hamişlere bir el uzatalımmı?
Hangi doktor :ibrahım yanık
Hangi hastane:kordon klinik (izmir)
doktor ücreti: 200lıra
Hastane ücreti:hastane dr dahıl 600
Doğum ücreti:600 lıra
Sigortanız :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?