Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama2014 Ekim,Kasım,Aralık Tüp bebek yolunda yürüyenler
canım nasılsın? Özelde üç aşılama yaptırıp devletten rapor alıptüp için maddi yardım alabiliyormuyuz? Sen hiç üniversite hastanesine gitmeyi düşündünmü? Acaba memorial e giderek hatamı yapıyoruz? Sürekli aklımda bu var şu aralar! Senin aşılaman ne kadar tuttu memorialde?
Evet canim uc asilama olunca devlette tup icin rapor cikbiliyo dediler ama uc yillik evlilik sarti varmis bida asi yaptirmayi dusunursem devlette hakkim var orada yaptirmayi dusunuyorum iyi derlerse yaptiracagim ozelde1.100 1.200civari gidiyo devlette 100 gidiyomu sadece ilaclar icin ben hic asi yaptirmadigim icin devlette hakkim varmis heralde ben simdi antepe gidiyorum orada muayene olacagim burdaki drdan bisey anlamadim
Selamlar size de. Biz de ilk aşılamayı yaptık Eylül 27'de tabi heyecan dorukta ve streste. Vatana millete hayırlı olsun artık :) benim için hem zor hem kolaydı. Karar vermek vs kolay da süreç, stres ve hastahaneler ki hiç sevmem. Ve tabi ya olmazsa deyip kafayı yemek... Beklemedeyim. Umut bağlamak istemiyorum ama neyse.
Ben yurt dışındayiz orda fiyatlar nasıl bilmiyorum. Burda ilaç vs sigorta karşılıyor ama ordaki gibi degil
Selamlar size de. Biz de ilk aşılamayı yaptık Eylül 27'de tabi heyecan dorukta ve streste. Vatana millete hayırlı olsun artık :) benim için hem zor hem kolaydı. Karar vermek vs kolay da süreç, stres ve hastahaneler ki hiç sevmem. Ve tabi ya olmazsa deyip kafayı yemek... Beklemedeyim. Umut bağlamak istemiyorum ama neyse.
Ben yurt dışındayiz orda fiyatlar nasıl bilmiyorum. Burda ilaç vs sigorta karşılıyor ama ordaki gibi degil
Birçok arkadaş biliyor benim durumumu 4. yılımıza girdik Rabbimin izniyle 2.aşılamam tutmuştu 6+6da kimyasal gebelik olduğunu öğrendik bundada vardır bi hayır dedik yolumuza devam ediyoruzz Rabbim büyük elbet birgün hayırlısıyla bize gönderecek mucizesini ben buna inanıyorum inanmaktan vazgeçmek istemiyorum...şuanda düşük kanamam 11.günde bitti doktorum düşük kanamasından sonraki adetinde gel tekrar deneyelim yumurtalıkların falan sönmüşmü diye bakalım dedi umutluyum ama bu strese bu süreçe tekrardan dayanabilirmiyim hiç bilmiyorumm...arayı uzatmak istemiyorum değerlerimin düşmemesi için...Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah 3.aşılamaya gerek kalmadan Rabbim mucizesini tekrardan bize gönderir...herşeyin hayırlısı böyleymiş herşey Allahtan