Aşılama 2014 Ekim,Kasım,Aralık Tüp bebek yolunda yürüyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet
adetn 2 veya 3 günü gidip tahlilleri oluyosun sanırım.1 ay içinde rapor çıkar sanırsam ki inşallaaaah :)
Rapor bana cikmiyor yasimdan dolayi zaten simdi tedavi goruyorum asilama yapilacak ins tutacakda ummutluyum. Bir yumurtam varmis

bende 24 yaşındayım 90'lıyım

Evet

Rapor bana cikmiyor yasimdan dolayi zaten simdi tedavi goruyorum asilama yapilacak ins tutacakda ummutluyum. Bir yumurtam varmis
inşallah canım hayrılsı olsun..benim birinci aşılamamda 1 tane ikinci aşılamamda 2 tane vardı..

merhabalar bende kasımda tüp yaptıracağım semiha şakirde rapor çıkarıyorum herşey bitti salı raporumu teslim alacağım önce orada yaptırmayı düşünüyordum sonra fikir değiştirdim istanbul tüp bebek merkezine karar verdim herşeyin hayırlısı artık
Mrb canim bende 3 asilama oldum tutmadi ucunide ozelde yaptirdik iki asilama yaptirmistik aslinda direk tupe gececektik doktora muayeneye gittim sekreteri 3 aşılama yaptırıp tutmazsa eğer tüp için devlet rapor çıkarıyor dedi bizde bi tane daha yaptıralım dedik hem de şansımizı denemiş oluruz dedik sonra öğrendik ki 3 yıllık evlilik şart mıs yani boşuna yaptırmış olduk aşılamayı oda tutmadı zaten bizde kasım ayında tüp yaptırmak istiyoruz yaşım 27.ssk liyiz iki buçuk yıllık evli olacağız yaptırdığımız zaman özel hastanede yaptıracağız. Hastane 4.500 lira istiyor tup icin muayene ve ilaclar haric dediler biz nasıl rapor çıkarmalıyız 3 yıllık evlilik şart mı gerçekten yeni torba yasa çıktı onun içerisinde tüp tedavisi geçiyormus dediler 3 yıllık evlilik sarti kalkacak denildi sanki bi bilgin varmi canim hic arastirmadik tup konusunu rapor nasil cikariliyor bilmiyoruz bi yardimci olursan sevinirim ben d.bakirdayim burada yaptiracagim meecburen aslinda acibadem. Hastanesi bulent tirasa yaptirmayi cok istedim ama cok masraf oluyo istanbula hidebilmek icin 10 bin lirayi buluyo sen neden orayi yercih etmedin ist buldayim demistin yanilmiypsam

yftmy .!.:
Mrb canim bende 3 asilama oldum tutmadi ucunide ozelde yaptirdik iki asilama yaptirmistik aslinda direk tupe gececektik doktora muayeneye gittim sekreteri 3 aşılama yaptırıp tutmazsa eğer tüp için devlet rapor çıkarıyor dedi bizde bi tane daha yaptıralım dedik hem de şansımizı denemiş oluruz dedik sonra öğrendik ki 3 yıllık evlilik şart mıs yani boşuna yaptırmış olduk aşılamayı oda tutmadı zaten bizde kasım ayında tüp yaptırmak istiyoruz yaşım 27.ssk liyiz iki buçuk yıllık evli olacağız yaptırdığımız zaman özel hastanede yaptıracağız. Hastane 4.500 lira istiyor tup icin muayene ve ilaclar haric dediler biz nasıl rapor çıkarmalıyız 3 yıllık evlilik şart mı gerçekten yeni torba yasa çıktı onun içerisinde tüp tedavisi geçiyormus dediler 3 yıllık evlilik sarti kalkacak denildi sanki bi bilgin varmi canim hic arastirmadik tup konusunu rapor nasil cikariliyor bilmiyoruz bi yardimci olursan sevinirim ben d.bakirdayim burada yaptiracagim meecburen aslinda acibadem. Hastanesi bulent tirasa yaptirmayi cok istedim ama cok masraf oluyo istanbula hidebilmek icin 10 bin lirayi buluyo sen neden orayi yercih etmedin ist buldayim demistin yanilmiypsam
Merhaba canim oncelikle Rabbim gönlüne göre versin uç yillik evlilik sarti var ama bence bi üniversite yada kadim doğum hastanesine sor onlar daha iyi anlatir İstanbul tüp bebek hastanesi ve doktorlar çok basarili be
n o yüzden orayi tercih ettim Gelebilirsen sanada tavsiye ederim

[QUOTE="sykapusuz, post: 36990100, member: 454466". Bende istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım ve gerçekten çok iyi bir merkez tavsiye ederim. Herşeyi ile çok iyi. Insanı psikolojik açıdan bile rahatlatıyo güler yüzleri

Merhaba ben de deli gibi konu konu gezip bilgi edinmeye çalışan yeni uyeyim.
Biz de iki yıldır tedavi görmeden bebek isteyen bir çiftiz ama henüz hiçbir sey yok. Bu ay aşılamaya basliycaz serüvenimize. Eşimde sperm tembelliği ve sperm azlığı var ama vahim değilmiş durum, enazindan bende bi sorun yokmuş, hiç yoktan iyidir :KK43:
Biz bayadir istiyoruz ve o yüzden direk tup demiştik ama doktorumuz dondurdu kararımızdan bizi. Bakalım ne olacak cok korkuyorum. sizin de dediğiniz gibi yeni yıla bebislerimizle gireriz inşallah.
Internetten, bloklardan araştırma yapmaktan gına geldi. Dua ediyorum kendime ve isteyen herkese. Âmin :)
selam bizdede eşimde sperm hareketliliği az:( bende herhangi bir sıkıntı yok...ne yaptınız?aşılama yaptınızmı?bilgi verirseniz sevinirim

[QUOTE="sykapusuz, post: 36990100, member: 454466". Bende istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım ve gerçekten çok iyi bir merkez tavsiye ederim. Herşeyi ile çok iyi. Insanı psikolojik açıdan bile rahatlatıyo güler yüzleri
aynen canım görüşmeye gittim bayramdn sonra baslıyorum çok iyi bir yer

CANIM ÜCRETİ NE KADAR ORANIN?
benim raporlu canım 800 ilaçlarım tuttu 151 kerelik muayene ücreti vericem 2500 ve tüp bebek için vereceğim tavsiye ederim gitmeyi düşünürsen

ilk denemem devlette olacak mecburen canm..Allah mecbur bırakmasın ama eğer tutmazsa muhakkak bilgi alacağım

İnşallah olumlu olur herşey ve ilk denemende olur. Her zamn moralini yüksek tut olumsuz düşünme olacagına inan. Ben öyle yaptım
inşallah canım sağol olacak inşallah rabbim büyük ona bıraktım o en doğrusunu bilir ol der oluverir

C
canım nasılsın? Özelde üç aşılama yaptırıp devletten rapor alıptüp için maddi yardım alabiliyormuyuz? Sen hiç üniversite hastanesine gitmeyi düşündünmü? Acaba memorial e giderek hatamı yapıyoruz? Sürekli aklımda bu var şu aralar! Senin aşılaman ne kadar tuttu memorialde?

Back
X