- 20 Kasım 2014
- 20
- 2
- 3
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun bebişiniz .bi psikolog arkadaşımın dediğine göre memeyi bırakan bebekle beraber duşa girerseniz emmeye başlıyormuş. ben de kızımla arada beraber duşa giriyorum suyu görünce acıkıyo hooop memeye atlıyoMerhaba, ben de 1 eylül de doğum yaptım. Bebeğim sadece 2,5 ay emdi. Şimdi tamamen birakti, ne yaptıysam fayda etmedinasıl üZgünüm anlatamam . Emziriyorsaniz gerçekten kiymetini bilin. Resmen içim acıyor . bebegimi kucagima alip. Memeye yaklastirinca bile ağlama krizine girip kıpkırmızı oluyor, bir günde böyle oldu aniden. Doktorumuz 4 ay da ek gıdaya başlarız o zaman dedi. Cok mutsuzum
(
Tesekkurler, Bir de öyle deneyim ama zannetmiyorumhayırlı olsun bebişiniz .bi psikolog arkadaşımın dediğine göre memeyi bırakan bebekle beraber duşa girerseniz emmeye başlıyormuş. ben de kızımla arada beraber duşa giriyorum suyu görünce acıkıyo hooop memeye atlıyodenerseniz belki işe yarayabilir..
kızım iki gün yapmadı beni afakanlar bastı sadece anne sütüyle mi besleniyoBenim oğlumunda kaka problemi var 15 gün yapmadı doktor fitil verdi onunla yaptı şimdi yine 4 gün geçti bekliyoruz![]()
merhaba , ben de 7 eylülde doğum yaptım bu haftasonu pediatristimiz ek gıdaya başlayabileceğimizi söyledi. yoğurt yayla çorbası sebze çorbası ve meyve suyunu önerdi. ama kızım anne sütü kadar sevemedi henüz hiçbir şeyiMerhaba, ben de 2 eylülde doğum yaptım şu an 4.ayımızın içindeyiz.Bebeğime sadece anne sütü veriyorum, geçen haftadan beri kızımın yanında yemek yiyemiyoruz kendisi de istiyor,ağzını şapırdatıyor.Ek gıdaya başlasam mı karar veremiyorum.Sizler ne zaman başlayacaksınız?
ferrum verdiler bize 5 damla kullanıyoruz..Bu arada sağlık ocağından vegaferon verdiler 4.ay başla diye doktorumuza sordum iki gün önce kontrolü vardı bir yaşına kadar 8 damla ver dedi.Sizler de kullanıyor musunuz?