• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Yarın doktorumu arayacağım napalım diye bide adetimi bekliyorum tabi.. nasip ama yoruldum ben, çocuk fikrinden de psikolojikmen soğumaya başladım nasıl diyim hem çok istiyorum hem de değişik ya.. bazı haketmeyen insanların sahip olduğunu görünce de üzülüyorum psikolojim hiç iyiye gitmiyor sanırım ..:KK20: hayırlısı demekten başka bişey gelmio elden..

Seri tamamladi kizlar benim sonucumda negatif...
Yaaa bu ne biçim iş. Bir tane bile pozitif olmaz mı. Çok üzüldüm canım. Malesef hepimiz aynı kaderi paylaştık bu ay. vardır bunda da bir hayır inşaallah. Kimler yeni tedaviye başlayacak. Ben yarın doktora gidiyorum. Adetimin 3. Günü olacak.

Yaaa bu ne biçim iş. Bir tane bile pozitif olmaz mı. Çok üzüldüm canım. Malesef hepimiz aynı kaderi paylaştık bu ay. vardır bunda da bir hayır inşaallah. Kimler yeni tedaviye başlayacak. Ben yarın doktora gidiyorum. Adetimin 3. Günü olacak.
Ben daha adet olmadim bayrama denk gelecek muhtemelen o yuzden 2. Asilamami kasimda yaptiracagim.. Gorusmek uzere kizlar insallah bizede nasip olur annelik :(

Herkese merhaba ben aranıza yeni katildim. Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah. Mübarek gun bugün harika bir firsat bence biraz araştırdım 1000 ihlas okumak gerekiyormus Besmele ile dileklerimiz belli inşallah allah hepimizin kalbindekini nasip etsin ben hepimiz icin okuyacagim inşallah kimin duasinin kabul olacagi belli degil. Hepinizd iyi bayramlar.

Ben bugün doktoruma gittim bir sonraki aşamanın tüp bebek olduğunu söyledi.. Baya da maliyetli işler bunlar,iyi hastane için araştırma yapmam gerekiyor..Hakkımızda hayırlısı..

malesef benm ki de negatif :KK43:
Üzüldüm canım. vardır inşaallah bunda da bir hayır. Şöyle düşün bebeğine bir ay daha yaklaştın. Inşaallah bekleyişin bu ay son bulur.tedaviye devam edecek misin. Ben ığnelere başladım. Cuma kontrolüm var.

Ben daha adet olmadim bayrama denk gelecek muhtemelen o yuzden 2. Asilamami kasimda yaptiracagim.. Gorusmek uzere kizlar insallah bizede nasip olur annelik :KK43:

Çok üzüldüm canım.. artık ahyırlısı demekten başka birşey gelmiyor. bende kasımda 2. aşılamamı yaptıracağım. umarım bu sefer pozitifi görürüz.

Üzüldüm canım. vardır inşaallah bunda da bir hayır. Şöyle düşün bebeğine bir ay daha yaklaştın. Inşaallah bekleyişin bu ay son bulur.tedaviye devam edecek misin. Ben ığnelere başladım. Cuma kontrolüm var.
canım ben ara vercem bikaç ay eşim çok streslisin bu şekilde zaten olmaz diyor bende tamam dedim doktorumda ok dedi bakalm beklemeye aldık... yaza kadar da olmazsa yazın tüp bebek yaptırıcaz...

Merhaba arkadaşlar ben bugün yaptırdım aşılamamı ama maalesef yumurta sayısı 3 ten 1 e inmek le kalmamış 23 milyon olan ileri hızlı sperm sayısı da 10 milyona inmiş. Yani pek umudum yok bu ay :KK61:

Merhaba arkadaşlar ben bugün yaptırdım aşılamamı ama maalesef yumurta sayısı 3 ten 1 e inmek le kalmamış 23 milyon olan ileri hızlı sperm sayısı da 10 milyona inmiş. Yani pek umudum yok bu ay :KK61:

Hasretcim umarım tutar. umudunu kaybetme. 7 gün olmuş nasıl hissediyorsun kendini.
bende regl olmayı bekliyorum 2. aşılamamı yapacağım.

Hasretcim umarım tutar. umudunu kaybetme. 7 gün olmuş nasıl hissediyorsun kendini.
bende regl olmayı bekliyorum 2. aşılamamı yapacağım.
Bugün 9. Günüm canım ama hiçbir şey hissetmiyorum. Zaten hissetmeyi de beklemiyorum çünkü kızıma hamile iken de bir şey hissetmemistim. Sadece adet belirtilerim vardı. Bakalım yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum. Kendimi sonuca hazırlamak için
Inşaallah regl olmazsın da aşılamaya falan gerek kalmaz :KK46::KK46:

Bugün 9. Günüm canım ama hiçbir şey hissetmiyorum. Zaten hissetmeyi de beklemiyorum çünkü kızıma hamile iken de bir şey hissetmemistim. Sadece adet belirtilerim vardı. Bakalım yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum. Kendimi sonuca hazırlamak için
Inşaallah regl olmazsın da aşılamaya falan gerek kalmaz :KK46::KK46:

inş. bu sefer tutar canım. yaptın mı idrar testi sonuc nasıl...

umarım tanrım duyar sesimizi...

Yaptım canım sonuç negatif gene. :KK61::KK61::KK61:

canım ya :(
ama onlar kesin sonuç vermiyor ki. sende biliyorsundur zaten..
bozma moralini en azından kan testine kadar moralini yüksek tut. belki bebişin içindedir etkilenmesin bundan.
hem bak senin allaha şükür bir tane kızın var bizde o da yok :( :(

Back
X