• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Ayında Aşılama Yaptıracaklar

ahhh canım ahhhh.....ben de telefonda söyledim, sonra beni almaya geldi . eve gelene kadar konuşamadık. eve geldiğimizde diyor ki "eve gelince şaka yaptım , değer yüksek çıktı diyeceksin zannediyordum" demez miiii...içim paramparça olduuuu....iki gündür tuttum kendimi yanında ağlamamak için. bugün işe gitti, patladım ben de ağlamaya...
Daha imtihanın bitmemiş canım benim seni çoook çoook iyi anlıyorum...

bende telefonda söyledim. o da şaka yaptığımı sandı. gerçekten olduğunu anlayınca ikimizde birşey diyemedik tabi.şimdi işe geldim gelene kadar ağladım. işyerlerimiz karşılıklı hemen geldi yanıma. ne dicemi bilmedim.

ilk aşılamam dı. ilk kez beta hcg yaptırdım sonucumu alınca o kadar dua ettim ki pozitif olsun die ama 0,10 görünce zaten bitti herşey. çok heveslenmiştim, o yüzden daha ağır oldu sanırım.

doktora götürdüm kanaman geldi mi dedi hayır dedim. bazen sonradan pozitife dönüyor dedi ama sanki üzülmemem için dedi gibi. pazartesine kadar bekleyelim p.tesi ne yapıcağımızı konuşalım dedi.

bende telefonda söyledim. o da şaka yaptığımı sandı. gerçekten olduğunu anlayınca ikimizde birşey diyemedik tabi.şimdi işe geldim gelene kadar ağladım. işyerlerimiz karşılıklı hemen geldi yanıma. ne dicemi bilmedim.

ilk aşılamam dı. ilk kez beta hcg yaptırdım sonucumu alınca o kadar dua ettim ki pozitif olsun die ama 0,10 görünce zaten bitti herşey. çok heveslenmiştim, o yüzden daha ağır oldu sanırım.

doktora götürdüm kanaman geldi mi dedi hayır dedim. bazen sonradan pozitife dönüyor dedi ama sanki üzülmemem için dedi gibi. pazartesine kadar bekleyelim p.tesi ne yapıcağımızı konuşalım dedi.
Canim benimkide ilk asilama ve sansimiz cok dusuk biliyorsun degil mi? Pes etmek yok bizde alicaz bebislerimizi kucagimiza daha vakti gelmemis demekki sabredicez :(

Canim , biliyomusun ben de ayni psikolojideyim. Kanamam baslamadi henuz ama keske diyorum keske bir mucize olsa da degerim yukselse... hamile oldugumu ogrensemm... ama diyorum ya mucize diliyorum Mevlamdan...

Canim , biliyomusun ben de ayni psikolojideyim. Kanamam baslamadi henuz ama keske diyorum keske bir mucize olsa da degerim yukselse... hamile oldugumu ogrensemm... ama diyorum ya mucize diliyorum Mevlamdan...
O'nun için mucize yaratmak zor değil Rabbim ol derse hala olur. Bugün bir forumda okudum bu durumu. 12. Gün kan testi negatif çıkmış bir kaç gün sonra pozitif olmuş. Siz bol bol dua edin. O'nun için imkansız diye bir şey yok

merhaba pares66 aynı gün aşılama olmuşuz. belli olduğumu sonucun bugün olacak diye yazmışsın. bize haber verir misin.
mesajınızı yeni gördüm yldzbkrc aşılama sonucum kocaman bir SIFIR yani tutmadı maalesef siz ne durumdasınız sizin ki tuttumu ?zaten odaklandıgımız için genelde ilk aşılama tutmuyormuş.Ben psikolojik olarak çok etkilendimRabbim lütfen hayırlı sağlıklı ömürlü bebeişler inşallah hepimizede versin O nun hazinesi çok geniş çünkü....

mesajınızı yeni gördüm yldzbkrc aşılama sonucum kocaman bir SIFIR yani tutmadı maalesef siz ne durumdasınız sizin ki tuttumu ?zaten odaklandıgımız için genelde ilk aşılama tutmuyormuş.Ben psikolojik olarak çok etkilendimRabbim lütfen hayırlı sağlıklı ömürlü bebeişler inşallah hepimizede versin O nun hazinesi çok geniş çünkü....
ALLAH kulunun duasına 3 şekilde cevap verir;
1) Evet der ve istedigini verir..
2) Hayır der ve daha iyisini verir..
3) Bekle der ve en iyisini verir..

En iyi en hayırlı evlatlar evlat özlemini çeken, evladın yokluğu nedir bilen, o evlada kavuşmak için herşeyi yapan ama olmayınca da isyan etmeyip sabırla isteyenlerin olsun inşaallah.

ALLAH kulunun duasına 3 şekilde cevap verir;
1) Evet der ve istedigini verir..
2) Hayır der ve daha iyisini verir..
3) Bekle der ve en iyisini verir..

En iyi en hayırlı evlatlar evlat özlemini çeken, evladın yokluğu nedir bilen, o evlada kavuşmak için herşeyi yapan ama olmayınca da isyan etmeyip sabırla isteyenlerin olsun inşaallah.
çokkkk çookkk doğru Allah razı olsun hasret41 ....aminnnnnnnnnnnnnn

Benimki de negtif ne yazıkki , dün sonucumu aldım bugunde kanamam oldu tüm umudum yıkıldı. Bu ay ara vermeyi düşünüyorum belki kendiliğinden olur ör ay da başka bir dr. Gitmeyi düşünüyorum Aret kamar die bir doktor var tüm çevremdekiler onunla hamile kaldı, belki bana da ugurlu gelir.

Canim benimkide ilk asilama ve sansimiz cok dusuk biliyorsun degil mi? Pes etmek yok bizde alicaz bebislerimizi kucagimiza daha vakti gelmemis demekki sabredicez :KK43:

O gün hemen gelsin istyrum. Rabbim doğru zamanı bilir. Ama yine de insanı beklemek yıpratıyor. Sen 3 ekimde sonucunu alıcaktın değil mi. Umatım seninki pozitif olur canım.

O gün hemen gelsin istyrum. Rabbim doğru zamanı bilir. Ama yine de insanı beklemek yıpratıyor. Sen 3 ekimde sonucunu alıcaktın değil mi. Umatım seninki pozitif olur canım.
Evet 3 ekim aksam is cikisi teste gidicem canim tabi regl olmazsam :( adet belirtilerim var kendimi hazirladim negatif sonuca :(

:KK43:
Benim bugün 15. Günüm. Dün sabah gene idrar testi yaptım ve gene negatif. Yarın test günüm normalde ama negatifi göreceğimi bildiğim için gitmeyi düşünmüyorum. Idrar testinde çift çizgiyi görmediğim sürece kan testi yaptırmayı düşünmüyorum artık. :KK43:

Arkadaşlar 8 eylülde aşılama yaptırmıştım malesef tutmadı zaten %20 ihtimal vardı o da olmadı. Çok üzüldüm. Bu süreçte stresten çikolata, tatlı falan yemeye başladım hareketsizlik derken kilo aldım doktorum insülin direncin yükselmiş dedi. Glifor 1000mg ilaç verdi. Önümüzdeki ay tekrar aşılama denicez. Bu ilaç diyet ve sporla birlikte olunca kilo verdiriyormuş yumurtaların gelişmesine de yardımcı oluyormuş. Burda bi yazı okumuştum hamile kalmak için adet bitiminden sonra bele yakı bandı yapıştırdım. Artık elimden gelen ne varsa yapmaya çalışıyorum. Hakkımızda hayırlısı rabbim bizede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

ne kadar negatif bi sayfa oldu bu o kadar umutluydum ki :( hepimizin hakkında hayırlısı olsun. ben 1 yıldırı uğraşıyorum olmuyor. iş yerinde yanımdaki arkadaşım 2 yıldır uğraşıyor 3.tüp bebek denemesi olacak heln bir gebelik oluşmadı :( yediklerimizden mi stresten mi nedir bilmiyorum etrafımda o kadar çok insan var ki ve hepimiz birbirimizden etkileniyoruz :( bu mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul etsin o vaktini vereceği zamanı bilir.. bize de o gün gelene kadar sabır versin inşallah.. pes etmek yok ölümden başka her derdin devası vardır

.......... Aşılama yapıldı .....test zamanı
a.sena ............1 eylül...........Negatif:KK61:
eakgull .............3 eylül.................
Mhtpfth............ 5 eylül........ 18 eylül
DeNiz_8383 .....6 eylül .........Negatif:KK61:
Lostlife ............8 eylül ........Negatif:KK61:
Umuttttt ...........10 eylül ......... 24 eylül
Pares66 ............12 eylül ......Negatif:KK61:
Yldzbkrc. .....12 eylül. .......Negatif:KK61:
GultenEmreAydogdu ..13 eylül
Hasret41 ..........15 eylül...........30 eylül
Halide25 ......... 16 eylül.........Negatif:KK61:
Coolfire............17 eylül. .......
Süreklinegatif....20 eylül. ..........3 ekim

Tek bir pozitifimiz bile yok çok üzücü bir durum. Listeyi güncellemek hiç içimden gelmiyor. Yok mu arkadaşlar bu listede olup da pozitif sonuç alan.:KK61::KK61::KK61:

ne kadar negatif bi sayfa oldu bu o kadar umutluydum ki :KK43: hepimizin hakkında hayırlısı olsun. ben 1 yıldırı uğraşıyorum olmuyor. iş yerinde yanımdaki arkadaşım 2 yıldır uğraşıyor 3.tüp bebek denemesi olacak heln bir gebelik oluşmadı :KK43: yediklerimizden mi stresten mi nedir bilmiyorum etrafımda o kadar çok insan var ki ve hepimiz birbirimizden etkileniyoruz :KK43: bu mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul etsin o vaktini vereceği zamanı bilir.. bize de o gün gelene kadar sabır versin inşallah.. pes etmek yok ölümden başka her derdin devası vardır
Amin. Sen umudunu kaybetme canım.ilk aşılaman olması tutmayacağı anlamına gelmez. Benim ilk aşılamam tutmuştu mesela. Bu sayfa biraz negatif bir sayfa oldu sen inşallah pozitif olursun.

bende pek ümitli değilim ama inş güzel haber veririm kızlar size.. yarın idrar testi yapıcam 1 ekimde kan testi hayırlısı.. herkesin hakkında hayırlısı olsun ..

bende pek ümitli değilim ama inş güzel haber veririm kızlar size.. yarın idrar testi yapıcam 1 ekimde kan testi hayırlısı.. herkesin hakkında hayırlısı olsun ..
Yaaa inşaallah görürsün çift çizgiyi. Kaçıncı günün olacak yarın

.......... Aşılama yapıldı .....test zamanı
a.sena ............1 eylül...........Negatif:KK61:
eakgull .............3 eylül.................
Mhtpfth............ 5 eylül.........Negatif:KK61:
DeNiz_8383 .....6 eylül .........Negatif:KK61:
Lostlife ............8 eylül ........Negatif:KK61:
Umuttttt ...........10 eylül ......... 24 eylül
Pares66 ............12 eylül ......Negatif:KK61:
Yldzbkrc. .....12 eylül. .......Negatif:KK61:
GultenEmreAydogdu .........Negatif:KK61:
Hasret41 ..........15 eylül...........30 eylül
Halide25 ......... 16 eylül.........Negatif:KK61:
Coolfire............17 eylül. .......
Süreklinegatif....20 eylül. ..........3 ekim

Bu listeye bakan aşılama yaptırmaktan vazgeçer herhalde:KK61: