2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

yok canm hic tedavi olmadik 4_5 yavas hareketli cikti. sonra bezmialemin dekani prof ali ihsan tasciya gittik esimin sag testisi islevini yitirmis soldada ileri derece varikosel varmis hoca ameliyat cok faydali olmaz dedi ama biz yinede ameliyat olduk ameliyat sonrasida prof saracoglu stesinden bal polen ari sutu ve keciboynuzu kullandik. ameliyattan 2 ay sonra test sonucu 4_5 hareketli 5_6 hareketsiz sperm goruldu die cikti. eylule kadar kürlere devam edip sonra tüp bebek deniycez. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallah.

alfa nerelerdesin konuyu açtın kayboldun. tedavin nasıl gidiyor?
mrb canim internetim yoktu uzun zamandir giremiyorum. Yoksa aklim hep sizde yani:)
Ben su an doktorda sira bekliyorum. 12 yumurtam vardi pazartesi gunu. Muhtemelen bugun 19 mm ye ulasan bicok yumurtam vardir. Yarin da gelmemi isteyecek ve catlatma ignemi bir gun sonra yapmami soyleyecek. Oncekilerin aynisi oluyor. Gunu gunune ayni gidiyoruz. Dosyamdan da karsilastiriyorum her gun.
Telefondan yazmaya calisiyorum cok zor oluyor. Doktordan cikinca ben yine yazarim sonuclarimi. Ha bu arada pazartesi gunu cetrotide kullanmaya basladik. Yumurtalar kontrolsuz catlamasin diye.

maşallah diyelim Alfa çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. benim de dün kontrolüm vardı. yumişleri gördüm 14 mm civarında ama sayısını bilmiyorum. sormadım da kaç tane diye . dr um süpersin diyor cuma tekrar gidecem. hem kan vereceğim hem de us kontrol. ben de pazartesi orgalutran a başladım gonal il birlikte. valla heyecan dorukta:)
bizi böyle yalnız bırakma bekliyorum haberlerini canımcım

mrb canim internetim yoktu uzun zamandir giremiyorum. Yoksa aklim hep sizde yani:)
Ben su an doktorda sira bekliyorum. 12 yumurtam vardi pazartesi gunu. Muhtemelen bugun 19 mm ye ulasan bicok yumurtam vardir. Yarin da gelmemi isteyecek ve catlatma ignemi bir gun sonra yapmami soyleyecek. Oncekilerin aynisi oluyor. Gunu gunune ayni gidiyoruz. Dosyamdan da karsilastiriyorum her gun.
Telefondan yazmaya calisiyorum cok zor oluyor. Doktordan cikinca ben yine yazarim sonuclarimi. Ha bu arada pazartesi gunu cetrotide kullanmaya basladik. Yumurtalar kontrolsuz catlamasin diye.
Canım bugün sonucumu öğrendim maalesef negatif rabbim sizlere pozitifi gösterir inşallah

maşallah diyelim Alfa çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. benim de dün kontrolüm vardı. yumişleri gördüm 14 mm civarında ama sayısını bilmiyorum. sormadım da kaç tane diye . dr um süpersin diyor cuma tekrar gidecem. hem kan vereceğim hem de us kontrol. ben de pazartesi orgalutran a başladım gonal il birlikte. valla heyecan dorukta:)
bizi böyle yalnız bırakma bekliyorum haberlerini canımcım
Canim ben doktordan ciktim malesef e2 debir sikinti oldu dediler 2.kez e2 baktilar degerim dusmus.. agla agla icim cikti. Yumurtalarim catlamis malesef.. 19 olacak dedigim yumurtalarim catlamis TEDAVi IPTAL oldu.. cetrotide e ragmen catladi.. devam ederim istersen dedi ama ihtimal cok dusermis.. malesef sizi bu asamada yalniz birakiyorum..
allaha emanet olun ben burda artik sizinle olmasam da duala4im sizinle..
Canım bugün sonucumu öğrendim maalesef negatif rabbim sizlere pozitifi gösterir inşallah
cok uzuldum canim herseyin hayirlisi hakkimizda.. rabbim bu yolda devam edenlere yardim etsin insallah...

İyi akşamlar kızlar torba yasasından 3. tüp bebeği devlet karşılayacak diye geçmişti .Acaba bu hastanelere yansıdımı ya da ne zaman bu yasa geçerli olurrrrrrrrrr?Acilen cevap bekliyorum ben 3. tüp bebek denemesi yaptıracağımda.

Alfaaaa inan bana çok üzüldüm yazıp yazıp siliyorum ne diyeceğimi bilemedim ama bildiğim bişey var ki o da rabbimin bizden iyi bildiği. Canım benim en azından yaşın genç bigün inşallah en kısa sürede herşey istediğin gibi olur dualarda buluşalım bitanem . Mutlaka böylesi daha hayırlıymış sizin için...

Selam kizlarrr uzun zamandir baakmadim Rabbim herkesin yardimcisi olsunn donmuş transferi bekliom uzun hikâyemi paylasmistim ilk denemem daha 12eylulden beri lucrin iğne bugün estrofem tablet 3e cikti pazartesi son kontrol bayram sonu transfer II nsallahhh

Bence doktorlar hormon degerlerini gormek isterler.adetin 3.gunu ve 21.gunu testleri gerekir.rahim filmi adetin 10.gunu gibi cekiliyor.tup bebekte illa sart degil sanirim ama benim ki bakmisti rahim filmime.asilama olsa kesinlikle gerekli derdim ama tup bebekte degil sanirim.ama hormonlari isterler.yani ekim ayi onlari yaptirsan kasima kalabilir tup bebek sanirim.kendini bunlari duyabilirsin hazirla hayal kirikligi yasama diye soyluyorum.su da olabilir su aralar 21.gundeysen o testi yaptirabilirsin.adet olunca da digerlerini ve o arada da tedavi baslar belki doktoruna bagli tabii.
ayy canim yaa cok tesekkur ederim haftaya cuma 21,gunum o zamana insaallah cekerler.ya bana asilama da diyebililrler esiminde hareketsiLik var %58 ilac lar yanetki gibi biai yapti e vitamini ve endol kullanio sadece.eger bnm dier testlerimdede bisi cikmazsa allahin izniyle...iste aslimda hersey allahin izniyle oluo ...rabbim hepimizin yardimcisi olsn :-(

ayy canim yaa cok tesekkur ederim haftaya cuma 21,gunum o zamana insaallah cekerler.ya bana asilama da diyebililrler esiminde hareketsiLik var %58 ilac lar yanetki gibi biai yapti e vitamini ve endol kullanio sadece.eger bnm dier testlerimdede bisi cikmazsa allahin izniyle...iste aslimda hersey allahin izniyle oluo ...rabbim hepimizin yardimcisi olsn :-(
Canim 21.gun hormon testlerinin bir kismini yaptirabilirsin o zaman.hareketsizlik varsa asilama dogru olur mu bilmiyorum.tabii ki once Allah'in takdiri ama bizde esimde varikosel cikmisti ileri seviye degil doktor asilama sansi cok yuksek degil demisti.o yuzden atlayip direk tup bebege gecmistik.gerci doktorunla konusunca karar verirsiniz.insallah herseyimiz yolunda gider.

Kelebekiimmm burda beni yanliz birakmadigin icin tesekkur ederim. Insallah biz de bu topicde fire vermeden hamile haberimizi vericez. Morfolojide imsi yontemi kullaniyorlar mi acaba balim...

canlarım, topiği yeni okumaya başladım ve ileri sayfalara geçmeden bu mesaj üzerinden sorularımı sorucam :) bizde de varikosel vardı, ameliyat oldu eşim, sayı da sıkıntımız yok, 65 - 70 milyon arası gidip geliyor ama ileri hızlı sayısı %9-%10 civarında. morfoloji de en sonki testte %11di.
3başarısız aşılamadan sonra ki ikincisi kimyasalla sonuçlanmıştı, şimdi tüp bebek düşünüyoruz. bu senin dediğin IMSI yöntemi acaba ne oluyor? biz şimdi bu değerlerle tüp bebek yaptırıcaz ya, sonucu pozitif alır mıyız ki?? bana biraz cesaret ve güven aşılasanıza nolurrr :(

Herkese iyi bayramlar inşallah obur bayrama ya karnimiz yada kucagimiz dolu olarak gideriz.ben pazartesi tahlil yaptircam bugünkarnim sanki adet olcakmisim gibi agriyor cçok korkuyorum.test yaptırmak istemiyorum galiba.ya tutmadiysa ben bayramda gözler sis sis nazil cikcam insanların karsisina

iyi bayramlaer...benim transferim yapıldı. 14 ekim test günüm. herşeyin hayırlısı...

Yarin sabah test yaptırmaya gidiyorum hayirlisi artik ama merak ettiğim bisey var bu beta HCG tok mu AC mi ölçülüyor bi fikrimiz varmi?

Test yaptirdik sonuç maalesef negatif çok mutsuzum ağlamaktan beynim zonkluyo Esim testi tekrar yaptiralim diyo ama ben istemiyorum sanki saatler içinde mucizemi olacak

Test yaptirdik sonuç maalesef negatif çok mutsuzum ağlamaktan beynim zonkluyo Esim testi tekrar yaptiralim diyo ama ben istemiyorum sanki saatler içinde mucizemi olacak
kaç tane ve kacıncı kalite embriyo koyuldu biliyor musun?

Back
X