- 23 Haziran 2014
- 369
- 294
- 73
Ben anlamıyorum da
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba, ben de pek anlamıyorum ama 0.10 gibi değerler de okudum. Seninki normal sanırım. kaç yaşındasın, yaşa bağlı değişiyor olmalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anlamıyorum da
Genart mı Başkent mi karar vermek çok zor;(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iste merak ediyorum basladik ama yaptiran varmi nolur bilgisi olan desin ya cok sıkılıyorum
25
25 yaşın sanırım, ne kadar gençmişsin :) bir doktorun var mı? seni değerlendirecek..
Genciz ama imtihan verince Rabbim sabirla ugrasiyoruz bunada şükür kisaca tanitiyim kendimi 25 yaşındayım esim 27 bir negatif tup var mayista yaşadım problem erkek infertilitesi genetikten supheleniyolar spermler kotu simdi bendende ilk defa amh Falan istediler bu da boyle çıkınca üzüldüm tabi ama kısmet simdi rapor icin uğraşıyorum herkese Allah kolaylik versin
Ben de kısmetse Eylül'de başlıcam ama Ankara'da hangi merkez olur bilemiyorum zeynepcim senin tercihin hangi merkez acaba?
Benda cerahpasaya giitim ammma urda rapor almaya 1 seneye suriomuss ....dun semiha sakira gitim urda ukadar surmiomus angladim kadar 3 senelik evli 900 kun sigorta primi olmasi lazimmis haftaya tekrarr gitijamm....islemleri adetin basladin kundan basliomus muane kan testi oyle ...Slm kizlar benim cerrahpasa da isler iyi gitmiyo semiha şakir de rapor ne kadar zamanda çıkıyor bilgisi olan varmi
Tedavi öncesi hangi testleri yaptırmam gerek acaba zeynepcim şimdiden başlamak gerek...
Hast olarak hala kafamda 3 yer var genart,nova art ve askeri hast 3 üylede görüştüm ank gelince tekrar bi ön görüşme yapıcam hangisi daha ılımlı gelirse o artık