2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Mrb arkdslar bnde temmuz ayinda ilk dnememi yptim ve negatifi gorduk.smdi ekimde yeniden dondurulmusla deneyecegiz.ins hepicigimix yuzu guler. bizim sperm morfoloji sorunumuz malesef
benimde morfoloji problemi..ilk deneme negatif. dondurulmuşum var ama iyi bir şehirde mi denemeli dondurulmuşları ekimde koymalı mı bilemiyorum kızlar....

iyilik canım sen nasılsın?başladınmı tüpe? uğramıyorsun bizim topiğe özledim valla kuzum.u:mad::mad:nttun bizi

[QUOsaihercaibulut, post: 36512052, member: 514981"]kızamıkçığa karşı bağışıklık olup olmadığına bakan test[/QUOTE]
Cok saol canm ya oylemi baska bagusklk testi varmi

[QUOsaihercaibulut, post: 36512052, member: 514981"]kızamıkçığa karşı bağışıklık olup olmadığına bakan test
Cok saol canm ya oylemi baska bagusklk testi varmi[/QUOTE]

"HIV, Hbs Ag, Anti-HCV: Kadında HIV (Aids testi) ile Anti HCV (Hepatit C testi) tedavisi olmayan ve gebelik oluştuğu takdirde doğumda bebeğe aktarılabilen viral hastalıkların varlığını gösterir.

HbsAg ise Hepatit B taşıyıcılığı gösterir ve eğer anne hepatit B taşıyıcısı ise doğumdan sonra bebeğe Hepatit B aşısı ve Hepatit B serumu yapılarak bebek "B tipi sarılık"tan korunmuş olur. "

Saol c
Cok saol canm ya oylemi baska bagusklk testi varmi

"HIV, Hbs Ag, Anti-HCV: Kadında HIV (Aids testi) ile Anti HCV (Hepatit C testi) tedavisi olmayan ve gebelik oluştuğu takdirde doğumda bebeğe aktarılabilen viral hastalıkların varlığını gösterir.

HbsAg ise Hepatit B taşıyıcılığı gösterir ve eğer anne hepatit B taşıyıcısı ise doğumdan sonra bebeğe Hepatit B aşısı ve Hepatit B serumu yapılarak bebek "B tipi sarılık"tan korunmuş olur. "
[/QUOTE]
Saol canm sen nerden biliyorsn bunlari canm

selam kızlar bende ekimde tüp bebek yaptırmak için yazıyordum topiğe ama ikinci kez boş gebelikle karşı karşıyayım şuan...nasip değilmiş ekimde tüp bebek yaptırmak demekki ..haftaya kurtajım var yine 8 ayda ikinci boş gebeliğim neden oluyor anlamıyorum : (
tatlım sen hamiş oldun bide üstüne boş gebelikmi,ymiş ya ben uzun zamandır giremedim topiğede üzüldüm cnm ya yaz bizi bilgilendir..

Mrb arkadaşlar bende ekimde tüp bebeğe başlayacam allahın izniyle bu yolda yürüyen bütün arkadaşlarıma rabbim çifter mutluluk yaşatsın ben ankara gazi üniversite hastanesinde başlayacam ama hangi doktor karar veremedim gazide yaptıracak olan varmı yada yaptıran

Mrb arkadaşlar bende ekimde tüp bebeğe başlayacam allahın izniyle bu yolda yürüyen bütün arkadaşlarıma rabbim çifter mutluluk yaşatsın ben ankara gazi üniversite hastanesinde başlayacam ama hangi doktor karar veremedim gazide yaptıracak olan varmı yada yaptıran
örb arkadaşım inşlh hepimiz burda hamile haberlerimizi veririz.:KK68::KK68::KK68:

benimde morfoloji problemi..ilk deneme negatif. dondurulmuşum var ama iyi bir şehirde mi denemeli dondurulmuşları ekimde koymalı mı bilemiyorum kızlar....
Cnm nerde deniyorsun sen.temmuzda denedigimiz icin 2 ay ara vermemiz yeterli olucagini solediler bekliyoruz su an

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katilanlardan biriyim kisaca bende kendimden bahsedeyim belki benimle ayni kaderi paylasanlar vardir . 34 yasindayim ve 4 yillik evliyim evliligimin 2 yilinda normal sartlarda bebek shibi olamayacagizi ogrendik esime azosperm teshisi konuldu ve ilk tup bebek hikayemiz burda basladi. Tedavinin ardindan 12 yumurta toplandi malesef 1 tanesi dollendi 2. Gun trasfrim oldu malesef tutmadi. Nasipse eylul ekim gibi ikinci denememizi yapacagiz bahceci umut tup bebek merkezinde rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Bu arada bahceci umutta tedavi goren var mi aranizda
selam canım hemşeriyiz galiba sakaryalıyım. ben bahçeci fulyada aşılama sonra bir tüp bebek yaptırdım tutmadı ikiside ne yazıkki. şimdi dondurulmuş iki embriyom var tedaviye başladık onları koydurcam bu sefer tutar inşallah . bahçeci gidilecek en iyi yer ve istanbul tüp bebek merkezide iyi aret kamer giden hamile dönüyor . ama tabi kısmet işi . rabbim hayırlısıyla kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin inşallah

Back
X