benim prolaktinim yüksekti ilacla düşüyordu. tek sorunumuz bu. adet düzenli, her ay kendiliginden 2 yumurta büyütüp catlıyor eşimin testleri normal, vs.vssv..sv herşey normal gebelik için uygun ama olmuyordu. yumurta rezervlerim kısmen iyiymiş ama tıbben normal beklenen 15 folikülmüş, bende 8-9-10 folikül arasıymış. yaş 34 7-8sene denedik olmadı bir tüp deneyelim dedik.
ben az ilaçlı bir presedür varsa uygula dedim de ondan

cünkü cok ilaclı deseydi tüpten vazgectim diyebilirdim.
bu dedigim de etkili, birde benim hassasiyetim cok yüksek. sizlerin yaşamadıgı en az görülen yan etkileri bile ben yaşıyorum. sanırım bu da doktorun ilaçları secmesinde etkili oldu.
beni cok sık takip edemeyebilirler, hastane ile aramızda 2,5 saatlik bir mesafe var

en yakın kontrıolum çarşamba gunu.
bu bana vurulan igne cok yumurta elde etmek için idealmış. 1 iğne 3 gun bounca vucuda salınıp yumurtaları hem cogaltıyor hemde büyütüyor. eger yeterli büyüklüğe ulaşmasza ek yumurta geliştiriciler verilebilirmiş. çarşamba gunu kontrolum var. bakalım içimde neler olmuş. bu akşam dan itibaren 3 adet iğnem var. hazır şırınga. erken catlamasınlar die anladım ama bilmiyorum. kendimi doktr. ellerine bıraktım. kurcalamaıyorum. yan etkilerini eşim okuyor. prespektüs bile okumuyorum. netten biri iki baktım o kadar.psikom bozuluyor.