selam kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr bende champagneshimmerin dediği gibi tüpçüden çıktık geldik bugün:))
alıntılamalarımı cevaplamadan önce kendimle ilgili detayları yazayım. sabah doktora gittik. kan değerlerimi çok incelemedim gözüme çarpan fsh lh ve e2 oldu. fsh veya lh 6 ve 7ydi ama hangisi kaçtı hatırlamıyorum. e 46. progesteron vardı bide 0.4 lü bişey. fsh lh biraz yüksek gibi geldi ama doktor normal olduğunu söyledi. önceki tedavimde gonal f 900 lükten 187.5 dozda başlamıştık. fazla hızlı cevap vermişim diye bu defa yine gonal f 900 lükten 150 dozda başlattı. pazartesi kontrolüm var. bakalım tüpçü teyze ne dicek
Ben ekim gibi baslayacam canim inşallah karar verdim Memorial Ataşehir de ilk tup denemem olacak
hayırlısı olsun canım eklerim seni de.
Cnm bende ekimde baslicam kismetse.
Hastane medicana bahcelievler.
Ilk deneme olcak..
tamam canım seni de yeni listeye ekliyorum birazdan
Canım sonucum negatif çıktı iki gündür girmiyorum internete moralim çok bozuktu.İki gündür zır zır ağlıyorum ama her şeyin hayırlısı olsun.Bundada bir hayır vardır.Allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin.
canım benim hakkında hayırlısı buymuş demekki. üzülme demek bize düşen.. ama rabbim sana sabır versin inşallah bidahakine olacak. moralini yüksek tut lütfen..
Mrb arkadaş lar aranizda yeniyim sizlerden destek bekliyorum kisaca hikayemi anlatayim 5 yillik evliyim 3yildir cocuk istiyoruz bir yil kendi cabamizla olmadi 2012 yilinin ocsk ayinda doktora başladık esimde verikosel cikti ameliyat oldu ve sorun cozuldu ben bu yil ocak ayinda tedaviye başladım mart ayinda klomen ve çatlama iğnesi ile hamilee kaldim ama 4 haftalik ken dusuk oldu hsg cektirdim sol yip tikali asilama yapildi daha sonra ama oda tutmadi ekim ayinda tup bebek yapalim dedi doktorum icim hic rahat degil yumurtalarim guzel boyutlarda gelişip catliyo döllenme oluyo rahim zari oluşuyor ama sonuc yok
düşük derken kimyasal gebelik mi yaşadın canım? 4 haftalıkken kese görünmez diye biliyorum çünkü. benim de 5,5 haftalıkken kimyasal olduğu ordaya çıktı çünkü. kürtaj olmadım.
Hepinize merhaba kizlar, 31 yasindayim, 2 senedir ugrasiyorum, 1 tup denemem var, sonuc dis gebelik.. Hic bi problem yok, guya..
mrb canım. bi sonraki tüp tutar inşallah canım.
Kizlar bugün adetin 3.günü kontrole gittim lucrine devam ve estrofem basladik 06ekimde son kontrol birkaç gün sonrasına da buz bebisler kuytuyaaaa
iiiiinnnnnnnşşşşşşşşaaaaaaaallllllllaaaaaahhhhh

9 ay da seninle kalırlar inşallahhhh
Yok canim yaa nerdeee yine bozum oldum :) 0.8 cikti iğneden sanirim..
Hayirlisi artik..
Ekimde 2.tupu denicez artik
iğnenin etkisi olur. benim de öyle bir deneyimim vardır

can sıkmak yok tüm pozitifliğimizle bekliyoruz bebeklerimizi tamam mıııııı????
canımm bizde sadece endometrıum var morfolıjı yokkkkk
pardon kuzucum düzeltirim birazdan

çok fazla olunca karıştırmışımdır
kızlar merhaba,
bugün adetimin ilk günü Allah izin verirse yarın için randevumu aldım ve tedaviye başlayacağız. çok şey okuyorum ama hiç bir şey bilmiyorum kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. uff sabır Allahım sabırr
rabbim hayırlarla sonuçlandırsın canım. korkacak bişey yok:) yumurtaların büyüdüğünü gördükçe keyifli geçiyor
bu arada alfa nerelerdesin? seninle aynı anda sürece başlayacağız gibi hatırlıyordum yanlış mıyım?
burdayım tatlıımmmm ben 22 eylülde akşam üzeri adet oldum. tam beklediğim gibi. ama o gün akşam üzeri olduğum için 1. gün saymadılar. salı 1.gün bugün 2. gün dediler. bugün gittim doktora. sen dün mü gittin ?
merhabalar istanbul anadolu yakasındayım. tüp bebek için tavsiye edebileceğiniz nereleri var? bir de yaşı 41 olan ve fsh sı 20 olan birini kapıdan kovmazlar dimi?
istanbullu arkadaşlar yardımcı olacaktır malesef bilgim yok

hoşgeldiniz aramıza

41 lik çıtır anne adaylarımız var merak etmeyin
selamlar..tüpcüden cıktık eve geldik. yumuşlarım 4 tane gelişmiş, 1 tane gelişme gösterebilir, 6 tane de az gelişmiş miş. puregon verdi. ve catlamasınlar diye gene adı orangutana benzeyen hazır doz igne. 2 gun kuıllanacagım. cuma gunu kontrol. cumadan sonrada gunlık kontrollere başlıcakmışız..
yahu sizler benden daha fazla igne yapıyorsuınuz allah hepinize kolaylık versin.. cok yıpratıcı bir sürec. inşşalah emek ve paralarınız boşa gitmez herkez istedigine kavuşur.
orangutan ha:)) çok hoşsun yaa tüpçü lafını da tuttum

amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn hepimizin emekleri karşılığında minnacık minnacık evlatlar olsun inşallah