....2014 GK & GY - KPSS Çalışma Günlüğüm - Katılacak Arkadaşları Bekliyorum....


tamam canım, cok tesekkür ederim. : )
 

cok sagol cnm artık burdan edındıgım kaynak bılgılerımle kıtapalr almaya calıscam
 
bende 2 ay çalışmayla bu sene 78 puan aldım. belki atanırım bir umutla 1 sene kadar beekleyeceğim. olmazsa tekrar hazırlanmaya başlayacagım. yeni ev hanımı oldum ve kendimi çok verimsiz hissediyorum. bu puanla olmazsa öutlaka daha sıkı biçimde hazırlanacagım.
 

Bende evleneli 3ay olmustu hazirlanmaya baslayali.
1 yili nasil tamamladik anlamadim bile :))
 

bu linkler burda cilmiyor ya izin vermiyor server :2:

bu arada susun bakayim yas konusunda en buyugunuz benim bi kere..27 im 28 olmama cok az kaldi sinava girdigimde 29 olucam vay babam vayyy
 

yok cnm alandan girmicem, tek başıma çalışamam ona dersane şart, e malum bende çalışıyorum,gk-gy sadece nasip olursa...
 

bence ufaktan ufaktan basla. bayram mayram derken zaman nasıl gecti anlamadım. bir anda geciveriyor vakit. daha seminer hazırlayacagım bir de...


cok tesekkür ederiz. : )

onemli degil canim kasma kendini

en büyügümüz sensin demek, önemli degil bence. yeter ki gir bir yere. senin bölümü okumak kolay degil. emeginin karsılıgını alırsın umarım. konu sahibimiz ortada görünmüyor. acaba yeni bir topik mi acsak? diger sayfada gördüm. konu listeli. konuları bitirenlerin isimleri listeye ekleniyor. bu topik cok bireysel gibi. yeni üyeyim konu acabiliyor muyum bilmiyorum. daha özel mesaj bile atamıyorum : )
bu arada @kandilin listesini de indirip sana mail atacagım bulduklarımla birlikte. su an deniyorum indirmeyi.

yok cnm alandan girmicem, tek başıma çalışamam ona dersane şart, e malum bende çalışıyorum,gk-gy sadece nasip olursa...

dershanelere cok güvenme derim ben. gecen sefer bir yere yazıldım. rezil ettiler. bıraktım gitmeyi sonradan. üstelik senet imzaladıgım için catır catır da ödedim parasını. yazılacaksan da pegem, ihtiyac, yargı gibi bir yere yazıl.
 


canım sürekli 9 dk bekliyorum. kutucuktaki sifreyi de yazıyorum. download dedigimde tekrar 9 dk'dan geri sayıyor. ben de mi bir sorun var?

güncelleme; hallettim canım.
 
Son düzenleme:
Bende evleneli 3ay olmustu hazirlanmaya baslayali.
1 yili nasil tamamladik anlamadim bile :))

Çok haklısın.
Bende bir kaç gündür bunu düşünüyordum. Eşim evde yokken çok sıkılıyorum ve tv bağımlısı olmak istemiyorum. bunun için bir sene türk mat çalışmayı diğer sende tarih çoğrafyaya yoğunlaşmayı istiyorum. Malum 2 sene var sınava.
 
bu linkler burda cilmiyor ya izin vermiyor server :2:

bu arada susun bakayim yas konusunda en buyugunuz benim bi kere..27 im 28 olmama cok az kaldi sinava girdigimde 29 olucam vay babam vayyy

Bende 26 yaşındayım. 2 sene sonraki sınavda 28, 1 seneye kadarda atansam 29 :)

GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN.
 
Son düzenleme:

cANIM LİNKLERİ TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİR MİSİN
 
mrb bende 29 yasındayım,gecen sınavdan 75 aldım lisans mezunuyum,düz memurluk olan kadroya girmek istiyordum 4001 kadrosundan alan memurluk yani,olmadı bu yılda.
şu kopya olayından sonra iyice hevesim gitti, bide yaşımda 29 oldu, daha sınava 2 sene var, çok geç kaldım sanki öyle geliyor moralim bozuk biraz kusura bakmayın,
2 sene çalışsam yine kopya olayları olursa ve gecen sınavdaki zor ve saçma türkçe soruları gelirse nolucam bilemiyorum, son şansım artık 2014teki, bidaha girmicem demiştim ama girmeliyim herhalde,ama kopya olayları vs iyice bende heves ve istek bırakmadı, siz nasıl hissediyorsunuz, birde sadece istanbul yazabilicem, çok yuksek puan almam lazım,,ama kopya olayları yine olursa boşboşuna çalışıcam gibi geliyor, iyice kötü durumdayım bana destek olurmusunuz yardıma ihtiyacım var biraz
 

Canım kopya olayı bir önceki seneydi bu sene lise ve önlisansta olmadıgına eminim hiç duymadım, lisanstada olmadı sanırım.

2 sene var daha dıyerek önümüzde uzun zaman gibi görünüyor ama yumurta kapıya dayanıncada zor oluyor. Şunu gördümki emek olmadan yemek olmuyor.
 

cnm 2012 de bu son kpss sınavında oldu ya kopya olayı, sınavdan cıkınca gördük ya internette birebir aynı soruları cevapları, daha önce bir dersane bu sınavınaynısın deneme sınacı olarak yapmış vs, mahkemeye verdi 100 bin kişi bu yıl olan lisans kpss sınavında. 2010 da da olmuştu ama sadece eğitim bilimleri iptal edilmişti. Yaşımda ilerledi o uyuzden biraz sıkıntıya girdim bu sınav konusunda, yaş sınırlaması yok ama insan yine de boşuna çalışcakmış geliyor ösymye hiç güvenim kalmadı birazda, bilmiyorum inşallah böyle şeyler çıkmaz yine dicem ama sanmıyorum, çalışmaya başlarsam erkendenbaşlarım bu defa diyorum bende sonra çok sıkışıyo dediğin gibi insan, ama bazılarıda oturdugu yerden kopyayla kazanıyor atanıyor,bu çok üzücü.
Bilmiyorum en kötü 90 almam lazım ki bu çok büyük bir puan, yaşım 29 olmasaydı belki yine dener yine deneme rahatlıgı olurdu ama artık tükendim bende
 
rahatsız ettiysem kusura bakmayın, sadece duygularımı paylaşmak istedim, benim gibi yaşı ilerleyip giren, benim gibi her 2 yılda bir lisanstan girip aynı şekilde kopya olaylarıyla şok olan hayal kırıklıgı yaşayan arkadaşlar varsa birbirimize belki destek oluruz diye yazdım ihtiyacım oldugu için.Kolay gelsin.
 

Bende 26 yasındayım, sınava girdiğimde 28, atanmayada 29 olurum artık
Benim bölümdede atama çok az, önlisansım 3001 den tercih edecem. benimde 90nı zorlamam gerek. Bu sene 2 ay çalıştım sadece 79 aldım.

Senin bölümün ne ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…