....2014 GK & GY - KPSS Çalışma Günlüğüm - Katılacak Arkadaşları Bekliyorum....

canım bende aynı durumdayım hazırlanıp hazırlanmamak arasında gidip gelıyorum.bir karar vemem gerek ama artık içimden çalışmakta gelmiyor..
 

cnm lisans mezunuyum ben 4 yıllık kendi bölümüm almıyor o yuzden her lisans mezununun da yazabileceği düz memurluk alanını yazabiliyorum sadece yani 4001 i.
bende atanma olursa 32 falan olurum herhalde

canım bende aynı durumdayım hazırlanıp hazırlanmamak arasında gidip gelıyorum.bir karar vemem gerek ama artık içimden çalışmakta gelmiyor..

cnm sende benim gibi mi hissediyosun artık benimde son şansım olur diyorum, 29 yaş kpssye hazırlanmak için çok geç değil sanırım, ama son şanslardan biri gibi hissediyorum, sınava girdiğimde 31 olurum bilmiyorum artık sona erdi gibi geliyo olmuyor olmucak, çok çalıştım ama olmadı, son 1 yıl yada son 8 ay çalışmak fayda etmedi, daha mı fazla çalışmak gerekiyordu bilmiyorum yoruldum çalışmaya başlamak için karar verirsem bugunden itibaren bile başlarım,
ama işte en önemlisi bu devletin bu osymnin güvenimi çok büyük kaybetmesi heves kırıcı, emeklerimin boşa gideceğini düşünmek dahi istemiyorum bilmiyorum hiçbişeyi aklıma getirmeden çalışmaya başlamalıyım,zor bir durumdayım, keşke girseydim demek istemiyorum,evet yapamadım 75 aldım, olmadı kopya olayları iyice sinirimi bozdu,90 alsam girebilirmiydim şansım olurmuydu onuda bilmiyorum,bu kopya olayları, sadece istanbul yazabilecek olmam ve 90 puandan aşağı aldıgım an şansımın çok düşük olacağı baskısı çalışmamı engelliyor.
 
Son düzenleme:

Eşim devlet memuru ve özel sektörde çalışma şansın yok. Son şansı ben kendime vericem kararlıyım. 4 sene özel sektörde çalıştım, ama evlenince şehir değiştirmek zorunda kaldığımdan ayrıldım.

Benimde 90 alıp garantilemem gerek.
 
Merhaba. Bende bu sene önlisans olarak girmiştim 3001'ciyim yani ortak alan. 84 puan aldım ama atanamam gibi geliyor. O yüzden tekrar ders çalışmaya başlamayı düşünüyorum. Fakat önce bir kararsızlığım var onu gidermem lazım ki başlayayım. Ben bu sene aöf iktisat 4'e geçtim. Acaba 2014'e lisans mezunumu yoksa önlisans mezunumu olarak girsem kararsızım. Matematiğim çok iyi değil lisans mat. biraz zor oluyor o yüzden çok zorlanırmıyım diye düşünüyorum. Önlisansta beni yakan mat. oldu zaten. Gk iyiydi ama 12 mat. sorusu yapmışım 6' sı yanlış çıkmış. İyice düşünüp ona göre karar verip biran önce ders çalışmaya başlasam iyi olur...
 

Canım bence 3001 ci olarak kac puanla kaç kişi atanıyor, iktisat ve 4001 den kaç kişi atanıyor.
Benim fikrim kesinlikle 4 senelık mezun olarak sınava girmen. Şansın çok daha yüksek olur.
 

canım onları unut bosver. 29 yasında olabilirsin ne olmus yani. bu sekilde oluyor artık ne yapalım. kopya olayı olursa diye calısmaktan vaz mı gececeksin. canını sıkma ve aramıza karıs. : )

ben hiç birini açamadım

canım ben daha özel mesaj atamıyorum. mail adresini bana atarsan ohcanımadegsin arkadasa kitap atacagım. sana da atıveririm. ne olacak...


önlisanstan giris bu sene sondu diye biliyorum ben. yanlıs mıyım?
 
önlisanstan giris bu sene sondu diye biliyorum ben. yanlıs mıyım?[/QUOTE]

liseliler için bu sene son fırsattı kpss
özelden gönderiyorum canım maıl adresımı
 

canım bende özel mesaj atamıyorum
 
Canım bence 3001 ci olarak kac puanla kaç kişi atanıyor, iktisat ve 4001 den kaç kişi atanıyor.
Benim fikrim kesinlikle 4 senelık mezun olarak sınava girmen. Şansın çok daha yüksek olur.

Aslında baktım alım sayılarına tabiki lisans daha çok alım yapıyorlar. Ama şuda bir gerçek atıyorum önlisansta 84 nete 85 puan geliyorsa lisansta 81-82 gibi bir puan geliyor. Net ve puanlar arasında fark var. İşin en kötü tarafıda benim mat. çok kötü. Sınava hazırlanırken sıfırdan başladım çalışmaya bir soru bile yapamazdım. Gerçi sınavdada pek yapamamışım. Ondan korkuyorum zaten lisansın matı beni çok zorlarmı diye. Bu seneki sorularına bakmıştım 5 soru yaptım o da saatlerce uğraştıktan sonra :)
 

Ortaöğretim için her sene aynı söylenti çıkıyor fakat hep yapılıyor. Henüz kaldırıldı diye resmi hiçbişey yok. Sadece ortaöğretimin alımları çok az memurluk çok zor.
Önlisansta alımlar iyi ama benim bölümümden almıyor. Ortak alandan yapıyorum ondada puanlar yüksek kapatıyor. Birde ben evliyim ve eşim heryeri yazmamı istemiyor. Ailem ist. olduğu için bir orayı yazıcam birde şimdi doğudayız batı tayinimiz var haziranda , artık eşimin tayini nereye çıkarsa orayı yazıcam. O yüzden çok fazla şansım olduğunu düşünmüyorum.
 
canım bende özel mesaj atamıyorum

biliyorum, farkettim ben de : ) kim önce 100 e tamamlarsa digerine mesaj atsın o vakit.


bence öyle düsünme. ben de tek bir yer olsun istiyorum o da ankara ve 95 üstü almam lazım. bir de önlisans ve ortaögretim atamaları bir degil mi? lise mezunu olmuyor mu ikisi de?
 

Hayır aynı değil sınavları bile farklı. Ortaöğretim lise mezunu, önlisan ünv. 2 yıllık bölüm okuyanlar. Farklı sınavlara giriyorlar. Önlisans bu sene cmt., ortaöğretim ise pazar yapıldı sınavları. Önlisans soru bakımından liseden biraz daha zor ve alımları liseden daha fazla.
 

Ada senin bölümün ne? kaç puan almıştın?
 
bu linkler burda cilmiyor ya izin vermiyor server :2:

bu arada susun bakayim yas konusunda en buyugunuz benim bi kere..27 im 28 olmama cok az kaldi sinava girdigimde 29 olucam vay babam vayyy

canım senin kitaplar hazır, su an atmayı denedim sana. 600 mb sıkıstırılmıs hali. toplu halde degil tek tek sıkıstırılmıs halde atayım dedim. en kücügü 29 mb oluyor. bir maille ancak 25 mb atılıyormus. nasıl yapsak?
 

anladım canım tesekkür ederim. : )
 
canım onları unut bosver. 29 yasında olabilirsin ne olmus yani. bu sekilde oluyor artık ne yapalım. kopya olayı olursa diye calısmaktan vaz mı gececeksin. canını sıkma ve aramıza karıs. : )

canım teşekkür ederim desteğin için, msjın ilaç gibi geldi bana, sende lisanstan mı gireceksin benim gibi.opüyorum
 
merhaba bende 2014e hazırlanıyorum bölüm işletme aranıza katılabilirmiyim acaba geçmi kaldım
 
arkadasım seni anlamıyorum ne için geç hiç bişey için geç değildir bunu unutma.
bu sınav için yaş şartı varmı hayır b grubu düz memurluk için diyorum ee o zaman ne kaybedeceksin.kendine bir rota çiz ve derse başla.
bu arad ben kendimi tanıtayım ben 80 doğumluyum ve benim sınavımda kötü geeçti yetiştiremedim ve düşük aldım yerleşmem imkansız.
ve 2014 te daha kapsamlı ve erken başlayarak çalışacağım zaman su gibi geçiyor öbür senede allahın izniyle dersaneye gideceğim.evliyim ve bir kızım var 2yaşında ben ne yapayım peki sen böyle dersen.lütfen yapıcı ol.senin için daha erken bana göre bir adım öndesin
bende daha derse başlamadım ocakta başlayıp aralık vermeden gideceğim şimdi biraz dinlenmedeyim allah herkeze zihin açıklığı versin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…