günaydın herkese,
dün sınav malum pek bir pata küte girişte suratıma

bu nete girmediğim süre içerisinde 4 adet antrenmanlarla matematiğim, bir adet güvender öss matematiğim, bir adet de matematik defter kitabım geldi, bugün yeni planlar yapacağım matematiğe ilişkin, çünkü ben bu kaynakları bilmiyordum önceden ve baba gibi yargıdan ihtiyaçtan başlamaya çalıştım, temelim olmadan.
 bu nete girmediğim süre içerisinde 4 adet antrenmanlarla matematiğim, bir adet güvender öss matematiğim, bir adet de matematik defter kitabım geldi, bugün yeni planlar yapacağım matematiğe ilişkin, çünkü ben bu kaynakları bilmiyordum önceden ve baba gibi yargıdan ihtiyaçtan başlamaya çalıştım, temelim olmadan. 
artık bugün Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 'den sırasıyla devam edecek şekilde planlarımı yazacağım, ardına da o öss defter kitap ve öss matematik.
bu matematik temelimi oturtmadan başka derslere kaymak, dikkatimi dağıtmak, odaklanmamı bozmak istemiyorum, bu kitaplar bittikten sonra ihtiyaç setime döneceğim artık şöyle en baştan başlarım, önceden çalıştığım yerler olduğu için matematiği hallettiğim için ihtiyaç setini çok hızlı bitirebileceğime inanıyorum.
 artık şöyle en baştan başlarım, önceden çalıştığım yerler olduğu için matematiği hallettiğim için ihtiyaç setini çok hızlı bitirebileceğime inanıyorum. 
bütün memur adayı kadınlarımızı öpüyorum, hepimize bol şanslar 

dün sınav malum pek bir pata küte girişte suratıma

artık bugün Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 'den sırasıyla devam edecek şekilde planlarımı yazacağım, ardına da o öss defter kitap ve öss matematik.
bu matematik temelimi oturtmadan başka derslere kaymak, dikkatimi dağıtmak, odaklanmamı bozmak istemiyorum, bu kitaplar bittikten sonra ihtiyaç setime döneceğim
 artık şöyle en baştan başlarım, önceden çalıştığım yerler olduğu için matematiği hallettiğim için ihtiyaç setini çok hızlı bitirebileceğime inanıyorum.
 artık şöyle en baştan başlarım, önceden çalıştığım yerler olduğu için matematiği hallettiğim için ihtiyaç setini çok hızlı bitirebileceğime inanıyorum. bütün memur adayı kadınlarımızı öpüyorum, hepimize bol şanslar

aldığın kitapların hayrlı olsun tatlım.. Ben osmanlı ıslahat hareketlerini bitirdim
 aldığın kitapların hayrlı olsun tatlım.. Ben osmanlı ıslahat hareketlerini bitirdim Belki 10 gün oldu mu bilmyorum... Bu aralar çok oyalanıyorum bi an önce kendimi toparlamam lazım... Maip cnm matematk çalşrken antremanlarla matematk kitabına göre gtsek olur mu
 Belki 10 gün oldu mu bilmyorum... Bu aralar çok oyalanıyorum bi an önce kendimi toparlamam lazım... Maip cnm matematk çalşrken antremanlarla matematk kitabına göre gtsek olur mu O hazrladğn tabloya bitrdğimz konuları yazıyoruz ya hani.. matematk bölümüne de antremanlarla matemtk kitabına göre bitrdklerimizi yazsak olur mu...
 O hazrladğn tabloya bitrdğimz konuları yazıyoruz ya hani.. matematk bölümüne de antremanlarla matemtk kitabına göre bitrdklerimizi yazsak olur mu... bekleyeceğim.
 bekleyeceğim.

AMA YARIN BAŞLYCAM BİTRDĞM YERİ YAZICAM
 AMA YARIN BAŞLYCAM BİTRDĞM YERİ YAZICAM 1 YIL İÇİNDE MATEMATK ÇALŞCAZ... ALAN BİLGSİ SINAVINA GİRECEK OLANLAR VAR ALAN BİLGİSİ ÇALIŞILACAK DAHA... BENCE NORMAL GEÇ DEĞİL
 1 YIL İÇİNDE MATEMATK ÇALŞCAZ... ALAN BİLGSİ SINAVINA GİRECEK OLANLAR VAR ALAN BİLGİSİ ÇALIŞILACAK DAHA... BENCE NORMAL GEÇ DEĞİL