2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Tecrübelerini bizimle de paylaşır mısın canım...

Çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda toparlarsın

Canım bi idrar tahlili yaptırmanı tavsiye ederim bazen enfeksiyondan kaynaklı olabilio durduk yere çıktıysa ama tamamen gebeliğe bağlı da olabilir

cnm idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşündüm ben de başta ama enfeksiyonum yok, yeni tahlil yaptırdım. sabredemedim yarın gidecem doktora...bugün aradım sabah gel dedi...umarım sadece hamileliktendir...

Şeker yüklemesini yaptıran anneler...
bişey sormak istiyorum..
ücret olarak ne kadara yaptırdınız?
kendi gittiğim hastanede ne kadar sormadım ama hep sizlerin söylediği fiyatların 100 tl falan üstü çıkıyor ona göre hesaplayacağım,merak ettim 😁

Eki Görüntüle 1006385 kızlar oğluşumun resmini yeni paylaşabiliyorum.... maşaallah deyin kuzuma nasıl güzel çıkmışmı?
maşallah cnm oğluşuna..çok tatlı gözüküyor yaa yerim onu ben...

çok şükür şeker testini atlattık cnm..isim konusunda büyüklerin müdahalesine sinir oluoyrum ya size noluyo insan karışmaya utanır yaa..içinize ne siniyosa onu koyun boşveeerrr

şeker yükleme testinden ekstra ücret alınmıyor bildiğim kadarıyla. ben de özel hastaneye gidiyorum sadece giriş ücreti ödedim.

Selam bacilarimmmm
Nasilsiniz bakalim
Bu arada benim goguslerimden sari su gelmis atletim sari su olmus....
Normal bir durum mu
Biraz daha iyiyim cok sukur

gelen sıvı, süt oluyo kolostrum yani. bazı hamilelerde 5. aydan itibaren geliyomuş. benden geliyor bikaç haftadır doktoruma sordum, şanslısın sütünün bol olacağı anlamına geliyor dedi. arada hafif kanla karışık gelmesi de normalmiş. aşırı gelirse o zaman genel cerrahiye gitmen gerekir dedi.

şeker yükleme testinden ekstra ücret alınmıyor bildiğim kadarıyla. ben de özel hastaneye gidiyorum sadece giriş ücreti ödedim.

15 tl 45 tl gibi fiyatlar duydum şoktayım

Ücretsiz olduğunu hiiiiiiç sanmam ama Allah'ım eğer benim gittiğim hastanede de böyleyse,cidden en düşük ödeyeceğim miktar olucak..
bakalım..

Arkadaşlar, acaba çok mu kilo aldım, az mı kilo aldım diye düşünüp duruyordum. Aşağıda linkini verdiğim sitede, başlangıç kilonuz, gebelik haftanız ve şuanki kilonuzu yazınca, alınması gereken kilo aralığını yazıyor. Bu tarz hesaplamalar yapan pek çok site varmış ama ben yeni farkettim

http://............/dosyalar/kiloalimi1.html

........ olan yerde ............ yazıyor ama nedense sistem kabul etmiyor. Başka site ismi vermek yasak sanırım. Komik oldu, ama isim çıkmıyor :)

Son düzenleme:

15 tl 45 tl gibi fiyatlar duydum şoktayım

Ücretsiz olduğunu hiiiiiiç sanmam ama Allah'ım eğer benim gittiğim hastanede de böyleyse,cidden en düşük ödeyeceğim miktar olucak..
bakalım..

umarım hiç ödemezsin :) zaten glikozlu su veriyolar bi maliyeti bile yok neden ücret alıyolarsa :) ben ödemedim ama itiraf edeyim ben de şaşırdım nasıl bundan ücret almadılar diye :)

Tecrübelerini bizimle de paylaşır mısın canım...

Çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda toparlarsın

Sağol canımmmm inşallah toparlarız oğluşla

cnm sen kendine dikatt et ilac bile kulanamuyorsan yat bol bol:)

Masallah hytm allah kucaginada almayi nasip etsinn

Evet canımmmm ilaç kullanamıyorum malesef yarın kendi doktoruma gidecem bakalım ne diyecek

Son düzenleme:
Kızlar bir saattir mart ve şubat annelerinin doğum hikayelerini okuyorum gözlerim dolu dolu:'( Cok heyecanlandım. Fazla okumamak kaydıyla tavsiye edilir

Cok sagol bacim bilgilendirdigin icin
Hadi ins. Sutumuz bol olurda bebisleri doyurabiliriz
Benim kv basta olmak uzere cevrem bu cocuga bu halimle nasil bakacagindan endiselide ....
Gorur onlar cocuk bakmak nasil olurmus

Kızlar bir saattir mart ve şubat annelerinin doğum hikayelerini okuyorum gözlerim dolu dolu:'( Cok heyecanlandım. Fazla okumamak kaydıyla tavsiye edilir

Aynen bacim bende canim sikildikca kendimi o paylasimlarda buluyorum
Zaman zaman onlarla aglayip onlarla guluyorum
Rabb'im saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin

Benim 20 tlye yaptiricak cancanimm:))

Kizlar benim kullandigim ilaclar: kan hapi, magnezyum, kalsiyum ve decavit. Fazla degilmi sizce? Siz neler kullaniyorsunuz

Bacim bende olan ilaclar: Decavit , Magnorm , Gynoferon , EfaDAily....
Tabi ben hepsini degilde duzenli olarak Gyneferon ile EfaDaily i aliyorum....
Zaten duzenli olarak meyvemu kuruyemisi vs. Yiyorum multivitamini almamaya calisiyorum....
Baliktan tiksindigim icin ise mecburen Efa yi kullaniyorum ♥

Canim oncelikle sana ve minnosuna masaallah diyeyim
Yahu su isim konusuna neden karisirlar anlamam....
Ben cinsiyeti ogrenir ogrenmez adini koydum kimseyede fikrini sormadim acikcasi....
Yavruma isim koymak esimle bana duser tabi ki digerleri ne derse es gectim
Sorunsuzca atlatirsin ins. Canim isim konusu gercekten onemli....

50 lik için 30tl 100 lük için 45tl ödedim...

Ben kan hapı ve magnezyum kullanıyorum sadece. Decavit neden verdiler sana cann ım?

Ben vitamin olarak flogasit kan ilaci olarakta Gynoferon cnm

bunlarda benim kullandıklarım canım...

Eki Görüntüle 1006956

Kizlar ben kan sulandiriciyi birakirken erken mi acaba demistim.. yaklasik 20 gundur icmiyorum.
En son gittigimde de decavit yazdi kalsiyum magnezyum kan hapi aliyorum zaten decavit nerden cikti dedim..
Dra gore ihtiyaca gore degisiyo galiba.

Mart annelerini okudum dogum yapan dogum yapacaklarin gunleri belii olan gun bekleyenn oyy cok hecanli ya bizde goruruz insallah o guleri onarada :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…