2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evet canim uc asi bir koldan iki da bacağından aşılar çok aglatiyor çünkü yakiyo
of cok korkuyorum yaa sabah esimle gidecektik cunku ben bebegimden cok aglarim diye panikteyim ama ogle arasi gelirmisin dediler kalabalik olurmus bi de ebe tek basinaymis tamam dedim napicam bilmiyorum simdiden ilac ismi verdi bi surupla fitil ay bu gece beni uyku tutmicak galiba

Benim gorumcemin esi anestezi uzmani, bu kadar kucuk bebeklere anestezi verilmesi cok tehlikeli falan dedi imdi yapmayin dedi sunneti kafamizi karistirdi ama biz esimle yaptirmayi dusunuyoruz once bi genel cerrahtan randevu alip ayrintili bi sekilde ogrenmek istiyoruz nasil yapildigini, eger kafamiza yatarsa yaptiricaz insallah
Benim gorumcemin esi anestezi uzmani, bu kadar kucuk bebeklere anestezi verilmesi cok tehlikeli falan dedi imdi yapmayin dedi sunneti kafamizi karistirdi ama biz esimle yaptirmayi dusunuyoruz once bi genel cerrahtan randevu alip ayrintili bi sekilde ogrenmek istiyoruz nasil yapildigini, eger kafamiza yatarsa yaptiricaz insallah
Canim tehlikeli oldugunu zannetmiyorum cokbhafif veriyorlar zaten ki artik bebekler dogar dogmaz bile ne agir ameliyatlar geciriyorlar tamam sunnet onlar gibi degil ama sonucta onlarada anestezi veriliyor ben bes alti aylik olsun yaptiracagim ki doktilorumuzda erken sunneti onerdi kucukken cok rahat oluyor ben cocuk cerrahisinde calistim orda cok yapiyorlardi

of cok korkuyorum yaa sabah esimle gidecektik cunku ben bebegimden cok aglarim diye panikteyim ama ogle arasi gelirmisin dediler kalabalik olurmus bi de ebe tek basinaymis tamam dedim napicam bilmiyorum simdiden ilac ismi verdi bi surupla fitil ay bu gece beni uyku tutmicak galiba
Panik yapma canim her bebek ateslenmiyor bizimdr cuma gunu asimiz var oglusumda ben tutuyorum hep cok mu cani anneyim nee:(

Iyiki buraya uyeyim kizlar.. suan belim o kadar agriyor ki, bende artik bu kadar isle duzenle ugrasmamaliyim diye geciriyordum aklimdan ki sizin yazdiklarinizi okudum. Biliyorsunuz benim bebisler iki tane, buyuk 4 yasinda ve cok zor bir cocuk, ben belimden rahatsizim. Buna ragmen hersey dip duzen olsun istiyorum. Iki gun once bazanin altini duzenledim düşünün. En ufak bir asimetrik durumu bile kabul edemiyorum hemen duzeltmem lazim. Bu arada eşimi de hos tutmaya çalışıyorum. Ama inanin ayaklarimin alti zonkluyo belimin agrisindan bebisimin altini degisirken bile zorlaniyorum. Cok mu fedakarlik yapıyorum ne?
Ha bu arada yemekleri kayinvalidem yapiyor sagolsun. Onu da ben yapsam tam hastanelik olurum sanirim.
Ayy canim sende ne kadar detaya girmisin yazik valla sana allah korusun hastalansan yavrularina kim bakacak

Ayyy bu doktorlari aradin mi da bulamiyosun hic sorim napim diye dedim poliklinigi yokmus bugun yarina kaldik bakalim

canim bize iki farkli doktor da aguline diye bi surup onerdi ikindigi zaman surubu icince cok şükür. gazla beraber kaka geliyo rahatliyo yavrum ayrica alkolsuz bitkisel bi surup istersen bi dene
Bu nurse harveys vermisti ilk once doktorum cok faydasini gormedik zaten icmiyodu hanim 1 siseyi bitirdik 2.den cok az icti doktora ulasamadim simdi biogai kullaniyoruZ beraber bi zarari olurmu acaba

Ayy canim sende ne kadar detaya girmisin yazik valla sana allah korusun hastalansan yavrularina kim bakacak
Yorgunlugu pek onemsemiyorum her yere yetiseyim istiyorum ta ki belim agriyincaya kadar. Belim agridi mi dank ediyor hastalanirsam naparim diye. Belimden cok cektim cok korkuyorum tekrarlayacak diye ama durmak ta bilmiyorum işte:confused:

Bu nurse harveys vermisti ilk once doktorum cok faydasini gormedik zaten icmiyodu hanim 1 siseyi bitirdik 2.den cok az icti doktora ulasamadim simdi biogai kullaniyoruZ beraber bi zarari olurmu acaba
bi birinden bi birinden verme de biogai yi bi sure birak hangisini deniyeceksen onu kullan bakalim farkedecek mi ona gore hangisini kullanacagina karar verirsin benim dedigim surup 19.5 tl mi neydi

Yorgunlugu pek onemsemiyorum her yere yetiseyim istiyorum ta ki belim agriyincaya kadar. Belim agridi mi dank ediyor hastalanirsam naparim diye. Belimden cok cektim cok korkuyorum tekrarlayacak diye ama durmak ta bilmiyorum işte:confused:
bende cok ayakta kalip kosturunca ayni hamilelikteki gibi bel agrim oluyo senin kadar ince işçilik yok bende ama utuydu yemekti supurgeydi derken kosusturmaca hic bitmiyo

Panik yapma canim her bebek ateslenmiyor bizimdr cuma gunu asimiz var oglusumda ben tutuyorum hep cok mu cani anneyim nee:KK43:
yok canim cesaretlisin masallah bizde de saglik ocagindaki ebe ozellikle annelere tutturuyorum dedi topuk kani alinirken filan da bana tutturdu ilk asida da ben tuttum ama icim aciyo yaa cok agliyo icli icli

bi soru daha :)
bebişleriniz elllerini emiyo mu savaşıyoz biz ben elini çıkarıyorum emziği veriyorum daha arkamı dönmeden emziği atıyo elini sokuyo bi de sesli sesli cok cok cok emiyo çok komik :D

bi birinden bi birinden verme de biogai yi bi sure birak hangisini deniyeceksen onu kullan bakalim farkedecek mi ona gore hangisini kullanacagina karar verirsin benim dedigim surup 19.5 tl mi neydi
tamamdır bakalım biz hangisi iyi geliyo çözene kadar gaz diye bişey kalmıcak ortada :D

bi soru daha :)
bebişleriniz elllerini emiyo mu savaşıyoz biz ben elini çıkarıyorum emziği veriyorum daha arkamı dönmeden emziği atıyo elini sokuyo bi de sesli sesli cok cok cok emiyo çok komik :D
3-4 gundur bizde de basladi dedigin gibi sesli sesli emiyo elini emzik veroyorum bende alismasin elini emmeye diye ama bakalim nolcak

inş buluruz vala ben resmen savaşıyorm ellerini tutup emziği sokuyorum gülüyo bu sefer atıyo emziği :D babası tehtitlere başladı bile başkasına veririm al diyo benim şaş kızımda sanki anlıyo gibi alıveriyo emziği :D

Ben 3 numara ultra prima premium care kullaniyorum. Kendinden aleo vera kremli, cis ve kaka miktarı artınca bezin rengi degisiyor,tüm cisi kakayi emiyor çok iyi,tavsiye ederim

Back
X