2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yok canim cesaretlisin masallah bizde de saglik ocagindaki ebe ozellikle annelere tutturuyorum dedi topuk kani alinirken filan da bana tutturdu ilk asida da ben tuttum ama icim aciyo yaa cok agliyo icli icli
Benimde icim aciyor aglayincada napim zorda kalsam kendim de vururum ignesini falan da kendi cocugun olunca zor oluyor calisirken bebek falan demeden sak sak takiyordum damar yolunu falan

Canim Azericim beni hatırlamana çok sevindim senin doğumunu hep takip ettim senin normalde BDT 1 hazirandi benim 2 haziran gece suyun gelmisti gece hatta 4 mayısta değilmi benim oğlumun doğumgünuydu çok dua ettim senin ve Ali Yasin için ama çok şükür hersey yoluna girdi benim kızım gelmedi son güne kadar bekledik suni sancı verdi doktor tam açılmaması başladı kızım donmus ve ayaklarını sokmuş doğum kanalına ve iki normal doğumdan sonra üçüncüsunu sezeryanla doğurdum sağlık olsun kısmet böyleymis Ali Yasin i öp benim için annesi benim kızımın adı da Ece bu arada
Allah(c.c.) razi olsun bacim hepinizden...
Ben inaniyorum zaten sizlerin duasiyla oglumu saglikli bir sekilde evime getirdim...♥
Evet dogru hatirliyorsun bacim 4 Mayis sabah ezaniyla gittim ogle ezanininda ise dogumum oldu...
Sende sezeryan olmussun gecmis olsun...
Versin sezeryan olalim yter ki minikler saglikli olsunlar... ♥♥♥
Operim tabi opmem mi bende Ece mizi opuyorum cok adi cok guzel adiyla buyusun ins. :nazar:

Bebeginde gaz problemi olan anneler benim kısımda da çok fazla gaz vardı hatta kolik teşhisi konulmustu biogaia başta olmak üzere sub simplex zinco rezene çayı hepsini denedim ama sonuç vermedi kızım in gece 1 den öğlen 1 e kadar ağladığını bilirim ve ben de onunla beraber ta ki başka bir doktora gitmem tavsiye edilene kadar Gittiğim doktor oldukça yaşlı tecrübeli bir doktordu kızımı baştan aşağı muayene etti ve kızimda makat çatlagi olduğunu ve acidigi için yapmadığını ve bunun da onda gaz yaptığını söyledi verdiğin bütün gaz ilaçlarını kes gazın hiçbir ilacı yok dedi o ilaçlar alışkanlık yapar ve uzun süre uğrastirir dedi ayrıca içinde anason olduğu için beyine zarar verir dedi sıcak havlu masaj ve banyo önerdi ve on güne kadar bu sorunu asariz dedi makat için sarı şu ile sil ve anestol sur dedi ve kızlar gerçekten on içinde kızım normale döndü uykularimkz düzene girdi ve kakasini yapabiliyor kusura bakmayın uzun oldu ama devam eden gaz durumunuz varsa doktor değişikliği yapabilirsiniz benim durumuna benzer bir durum olabilir

Kizlar bebeginizin elini emmedi zeka gelisimi icin cok onemli. Nesneleri tanimak icin yapiyor sakin kisitlamayin. Hatta elleriyle ayni anda baska seylerde sokacak agzina. Detaya girmek istemiyorum ama kusaca bunlar ilk ogrenmeleri olacak izin vermezseniz tum ogrenmesini geciktirirsiniz. Mesele bir seyi emmek istemek degil bebekler agziyla ogrenir.

Allah(c.c.) razi olsun bacim hepinizden...
Ben inaniyorum zaten sizlerin duasiyla oglumu saglikli bir sekilde evime getirdim...♥
Evet dogru hatirliyorsun bacim 4 Mayis sabah ezaniyla gittim ogle ezanininda ise dogumum oldu...
Sende sezeryan olmussun gecmis olsun...
Versin sezeryan olalim yter ki minikler saglikli olsunlar... ♥♥♥
Operim tabi opmem mi bende Ece mizi opuyorum cok adi cok guzel adiyla buyusun ins. :nazar:
Amin canım teşekkür ederim

Merhaba haziran anneleri ben eski üyelerdenim uzun zamandır burada olan arkadaşlar hatirlarlar belki o zamanlar kullanici adım famuraydi iki oğlum vardı üçüncü hamileligimdi allaha Şükür sağlıklı şekilde kızımı kucağıma aldım 2 haziranda o zamanlar kardeşimin üyeliğini kullanıyordum bazı nedenlerden dolayı onun üyeliğini kullanmak istemedim yeni üyelikte almadım o yüzden yazamadım ama hep takip ettim sizleri doğum hikayelerini Rabbim hepimizin bebeklerini anali babalı büyümeyi nasip etsin beni yeniden aranıza alırmisiniz kizlar
Tabiki hoşgeldin canim. Hatirliyorum seni keske kizlar bir bir ciksalar ortaya senin gibi.
Nasilsin bebegin nasil? Bas edebiliyor musun 3 cocukla?

KIZLAR NOLUR BI YARDIMCI OLUN FIKIR VERINn.tek göğsümle emziriyorum kabul ediyorum sütüm ilk zamanlarki gibi gelmiyo ama var yani ya bi bikaç gündür bebeğim göğsümü cekistiriyo çıkartıyor doymadgi icin agzini gezdiriyo sonra tekrar veriyorum hene aynısni yapıyor.en sonunda yoruldugu icinmi bilmiyorum alıyo cekiyo.sut yok desem değil sıktıgimda geliyo. Nyse unutmadan mama takviyesi de yapıyorum .bebeğim de ikinci ayını bitirdi.

Canim Azericim beni hatırlamana çok sevindim senin doğumunu hep takip ettim senin normalde BDT 1 hazirandi benim 2 haziran gece suyun gelmisti gece hatta 4 mayısta değilmi benim oğlumun doğumgünuydu çok dua ettim senin ve Ali Yasin için ama çok şükür hersey yoluna girdi benim kızım gelmedi son güne kadar bekledik suni sancı verdi doktor tam açılmaması başladı kızım donmus ve ayaklarını sokmuş doğum kanalına ve iki normal doğumdan sonra üçüncüsunu sezeryanla doğurdum sağlık olsun kısmet böyleymis Ali Yasin i öp benim için annesi benim kızımın adı da Ece bu arada

Hem sezeryan, hem de normal doğum yapmış biri olarak hangisi daha zor ? : )

Tabiki hoşgeldin canim. Hatirliyorum seni keske kizlar bir bir ciksalar ortaya senin gibi.
Nasilsin bebegin nasil? Bas edebiliyor musun 3 cocukla?
Sağol canım hatirlamaniz beni çok mutlu etti evet kızların çoğu yok keşke onlarda gelmeleri buraya ben iyiyim Bebegimde iyi daha yeni düzene girdi üç çocukla hayat zor ilk bir hafta annem vardı sonra gitti yalnız kaldım kızım geceleri uymuyordu sabah ben de kalkamiyordum çocuklar Kıyamam onlara anne çok aciz kalk diyorlardı yani o süreçte çok yıprandim şimdi de misafir geleceği zaman zor oluyor benim için ikram hazırlamak onu da iki çeşit hazır alıp bir çeşit evde yapıyorum bir şekilde idare ediyoruz senin Oglus unda uzun ömürlü olsun canım sen ne yapıyorsun kızın zorluyor mu seni

Hem sezeryan, hem de normal doğum yapmış biri olarak hangisi daha zor ? : )
Canim benim normal doğumlarim çok zor oldu ikinci oğlum 4.700 doğdu suni sancıları sezeyanda hiç ağrım acim olmadı normal daha zor sezeryanli olmaya ben alışamadım sadece Oradaki uyuşukluk hissi beni sinir ediyor kasiniyor kasiyorum hissediyorum tuhaf oluyorum normal de sadece doğum yapana kadar

KIZLAR NOLUR BI YARDIMCI OLUN FIKIR VERINn.tek göğsümle emziriyorum kabul ediyorum sütüm ilmanlarki gibi gelmiyo ama var yani ya bi bikaç gündür bebeğim göğsümü cekistiriyo çıkartıyor doymadgi icin agzini gezdiriyo sonra tekrar veriyorum hene aynısni yapıyor.en sonunda yoruldugu icinmi bilmiyorum alıyo cekiyo.sut yok desem değil sıktıgimda geliyo. Nyse unutmadan mama takviyesi de yapıyorum .bebeğim de ikinci ayını bitirdi.
Canim skinca sutun geliyorsa ve ogkun aglamiyorsa bence doyuyordur tabi kilo alimi falan normalse donem donem bebekler memeden ayrilmak istemiyorlar sutu artirmak icin yapiyorlarmis burdaki arkadaslardan duyduguma gore

Canim skinca sutun geliyorsa ve ogkun aglamiyorsa bence doyuyordur tabi kilo alimi falan normalse donem donem bebekler memeden ayrilmak istemiyorlar sutu artirmak icin yapiyorlarmis burdaki arkadaslardan duyduguma gore
canım adaşım cvp için teşekkürler
ama verdiğim sırada açtı. Ve ağzını ariyordu tok degildi yani acaba biberon gibi degil az geliyo diyemi

Sağol canım hatirlamaniz beni çok mutlu etti evet kızların çoğu yok keşke onlarda gelmeleri buraya ben iyiyim Bebegimde iyi daha yeni düzene girdi üç çocukla hayat zor ilk bir hafta annem vardı sonra gitti yalnız kaldım kızım geceleri uymuyordu sabah ben de kalkamiyordum çocuklar Kıyamam onlara anne çok aciz kalk diyorlardı yani o süreçte çok yıprandim şimdi de misafir geleceği zaman zor oluyor benim için ikram hazırlamak onu da iki çeşit hazır alıp bir çeşit evde yapıyorum bir şekilde idare ediyoruz senin Oglus unda uzun ömürlü olsun canım sen ne yapıyorsun kızın zorluyor mu seni
Hemde nasil.. ozellikle asiri istahsiz olusu beni cok yipratiyor. Bir de hircinlasti son zamanlarda herseye agliyor sık sık hastalaniyor:KK53:. Oglusumda zaturreye yakalandi bir donem. 1 hafta kuvozde kaldi. Cok zor gunlerdi, gecti şükür. Kizim da atlatsaydi su donemi biraz daha rahatlayacaktim ama hayirlisi bakalim bugunler de gececek insallah.

Ağlama şöyle ,simdi susmusken göğsümü alıyor cekistirince belli dakkadan sonra sinir olup ağlıyor. Sinirlenince yani.nyse son damlasina kadar emzircem mama veriyorum bide yeterli olur .yinede saol canm

Hemde nasil.. ozellikle asiri istahsiz olusu beni cok yipratiyor. Bir de hircinlasti son zamanlarda herseye agliyor sık sık hastalaniyor:KK53:. Oglusumda zaturreye yakalandi bir donem. 1 hafta kuvozde kaldi. Cok zor gunlerdi, gecti şükür. Kizim da atlatsaydi su donemi biraz daha rahatlayacaktim ama hayirlisi bakalim bugunler de gececek insallah.
Canım çok geçmiş olsun atlatmis ya çok şükür kızın da normale döner inşallah okul öncesi ana okulları var milli egitimin 4,5,6 yaş gruplarına eğer yaşı uyuyorsa gönderebilirsiniz ben oğlumu gondermistim hem o düzene girer hem sen rahat edersin herşey geçiyor canım sadece bir dönem zorluyor insanı

Canım çok geçmiş olsun atlatmis ya çok şükür kızın da normale döner inşallah okul öncesi ana okulları var milli egitimin 4,5,6 yaş gruplarına eğer yaşı uyuyorsa gönderebilirsiniz ben oğlumu gondermistim hem o düzene girer hem sen rahat edersin herşey geçiyor canım sadece bir dönem zorluyor insanı
Düşünüyoruz canim. Sanirim göndereceğiz. 4 yasinda benim kiz. Dedigin gibi hersey geciyor yeter ki saglik olsun

Back
X