2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım bende
Bacim geceleri boyle cok oluyor sabah sagamiyorum cunki her iki gogsumude emiyor...
3-4 saatte bir emiyor ...
Tek gogsu anca icirebildim digerini sagdim 150 ml e yakin cikti yani ortalama 250-300 ml oluyor demek...
Artmasi icin ozel birsey yemiyorum ama hergun uyumadan once incir bir tane yiyorum bir sisede maden suyu iciyorum...
Gun icinde de maden suyu olmazsa olmazlarimdan...

Birde maden suyu sevmeyen bacilarim bir bardagin 3/4 une maden suyu geri kalaninada limonata ekleyin mukemmel oluyor :KK28:
canım bende humana still tea kullanıyorum bulgur filanda yiyorum ama çok fazla arttıramadım sütümü ayrıca benim kızçe bu aralar benle inatlaşıyo emmemek için emiyo 5 dk sonra ağlamaya başlıyo tutmuyo bende demekki doymuyo diyip mama veriyorum ay nolacak böyle bilmiyorum :( Ayrıca maden suyunu annemde çok demişti süt yapar iç diye ama kulak ardı ettim deniyeyim bende bakalım bana etkisi olacakmı ayrıca incir karın ağrıtır diye biliyorum canım o yüzden yemedim ben hiç

canım bende

canım bende humana still tea kullanıyorum bulgur filanda yiyorum ama çok fazla arttıramadım sütümü ayrıca benim kızçe bu aralar benle inatlaşıyo emmemek için emiyo 5 dk sonra ağlamaya başlıyo tutmuyo bende demekki doymuyo diyip mama veriyorum ay nolacak böyle bilmiyorum :KK43: Ayrıca maden suyunu annemde çok demişti süt yapar iç diye ama kulak ardı ettim deniyeyim bende bakalım bana etkisi olacakmı ayrıca incir karın ağrıtır diye biliyorum canım o yüzden yemedim ben hiç

Canim ya yazmadan geçemeyeceğim kizim inatlasiyo emmemek icin demissin, biberon aliyor ya ondan reddediyor olabilir. Bence israrci ol memede, birakmasin seni

Kizlar ben ogluma resmn asigim yaaaa :KK68:
Babasi gidince yanima aliyoorrum birlikte uyuyoruz...
Uyandiginda ses cikarmadan bana bakip bakip gulumsuyor hep boyle yapiyor ...
Ben ise bu esnada uyuyorum tabi yerim ben onu yaaa :KK68:
Babamiz bile beni bu kadar fazla seyretmezsi :cool:
Ayy bende cok asigim oglusuma esimide coookk severek evlenmistim ama ogkumun sevgisi hepsinden ustun cikti:)

Bizde dun 2. ay asilarimizi olduk kizlar. Burdan asilarin uyku yaptigini okumustum ama benim kuzum tam tersi uyumakta güçlük cekti. Birazcikta ateşlendi. Ates dusurucuyle ve ustundekileri cikararak atlattik bu geceyi. Ayy bir de ablasi uyandi aglama krizi tuttu.. neyse hic girmeyeyim oralara:confused:

Bizde dun 2. ay asilarimizi olduk kizlar. Burdan asilarin uyku yaptigini okumustum ama benim kuzum tam tersi uyumakta güçlük cekti. Birazcikta ateşlendi. Ates dusurucuyle ve ustundekileri cikararak atlattik bu geceyi. Ayy bir de ablasi uyandi aglama krizi tuttu.. neyse hic girmeyeyim oralara:confused:
Bizde dun olduk. Doktor 37.2 yi gordugunuz an fitil yapin dedi gece 3 te gorduk ve yaptik. Bizimki gece uyuyana kadar agladi ondan sonra cok uyudu. Simdi yine 37 civari az daha yukselirse tekrar fitil yapicam gerek kalacagini sanmiyorum.
Bizimde kedimiz var geceleri o da ilgii istiyor onumda miyavlama krizi var resmen gecede 2 kez de en az ona kalkiyoruz. Tabaginda mama varken mama istiyor. 5.5 yildir koynumda uyuyordu simdi odamizin kapisini kapatiyorum cocugu uyandiriyor diye tabi bu durum onu huysuz ve nazli yapiyor. Aslinda odata girmiyoda zaten oglumdan cok korkuyor yazik ama iste miyavlamasa :( neyse kedimdende asla vaz gezmeyecegime gore bu evde herkes birbirine alisacak yapacak birsey yok.

Bizde dun olduk. Doktor 37.2 yi gordugunuz an fitil yapin dedi gece 3 te gorduk ve yaptik. Bizimki gece uyuyana kadar agladi ondan sonra cok uyudu. Simdi yine 37 civari az daha yukselirse tekrar fitil yapicam gerek kalacagini sanmiyorum.
Bizimde kedimiz var geceleri o da ilgii istiyor onumda miyavlama krizi var resmen gecede 2 kez de en az ona kalkiyoruz. Tabaginda mama varken mama istiyor. 5.5 yildir koynumda uyuyordu simdi odamizin kapisini kapatiyorum cocugu uyandiriyor diye tabi bu durum onu huysuz ve nazli yapiyor. Aslinda odata girmiyoda zaten oglumdan cok korkuyor yazik ama iste miyavlamasa :KK43: neyse kedimdende asla vaz gezmeyecegime gore bu evde herkes birbirine alisacak yapacak birsey yok.
Canim kedi bebegin icin tehlikeli degil mi tabi senin bilecegin bisi ama ne bilim okuyunca soylim dedim tuyleri cok tehlikeli bebekler icin ozelkiklede

Iyi ne guzel az atesle kurtarmisin bizomde yarin var bizde atlatsaydik bi

Off temizlik yapucam ama cok useniyorum ama kurtulusum yok bugun yapman sary katdesimi bekliyorum oglusuma o bakacak bende temizlik yapicam

allaha sukur asilarimizi olduk geldik cok agladi yavrum yaaa simdi emzirdim ilac verdim uyuyo gitmeden olctum atesini 36.6 cikti insallah cok yukselmez gece de yarim fitil ver dedi kilomuzada bakti yavas kilo aliyo ama yine de fena degil 5350 gr olmus

Off temizlik yapucam ama cok useniyorum ama kurtulusum yok bugun yapman sary katdesimi bekliyorum oglusuma o bakacak bende temizlik yapicam
o üşengeçlik bendede mevcut kızım uyuyo şimdi ama hiç canım istemiyor hala bu uyku düzenine alışamadım kolumu kaldırcak halim yok

Kizlar ben ogluma resmn asigim yaaaa :KK68:
Babasi gidince yanima aliyoorrum birlikte uyuyoruz...
Uyandiginda ses cikarmadan bana bakip bakip gulumsuyor hep boyle yapiyor ...
Ben ise bu esnada uyuyorum tabi yerim ben onu yaaa :KK68:
Babamiz bile beni bu kadar fazla seyretmezsi :cool:
Benim kizda oyle canim ya bayiliyorum bu duruma boyle masum masum bakip guluyo ya cok hosuma gidiyo

canım bende

canım bende humana still tea kullanıyorum bulgur filanda yiyorum ama çok fazla arttıramadım sütümü ayrıca benim kızçe bu aralar benle inatlaşıyo emmemek için emiyo 5 dk sonra ağlamaya başlıyo tutmuyo bende demekki doymuyo diyip mama veriyorum ay nolacak böyle bilmiyorum :KK43: Ayrıca maden suyunu annemde çok demişti süt yapar iç diye ama kulak ardı ettim deniyeyim bende bakalım bana etkisi olacakmı ayrıca incir karın ağrıtır diye biliyorum canım o yüzden yemedim ben hiç
Bacim aksamlari uyurkende mi ayni oluyor...
Valla ben uykuya daha cok bagliyorum cunku gece 4 saatte bir uyandigimda goguslerim tas gibi oluyor artik ne yalan soyeyim cogu zaman sagmaya useniyorum...
Ayrica incir bir tane yiyorum dun gece yemedim sutumde bir degisiklik olmadi... bugunde maden suyu icmeyecegim bakalim ne olacak...

Ayy bende cok asigim oglusuma esimide coookk severek evlenmistim ama ogkumun sevgisi hepsinden ustun cikti:)
Kesinlikle katiliyorum bacim...
Esim kv min oglu ama bu benim oglum :KK70:

• Gecmis olsun bacim...
  • Allah (c.c.) kolaylik versin sana senin isin cidden cok zor ♥
Benim kizda oyle canim ya bayiliyorum bu duruma boyle masum masum bakip guluyo ya cok hosuma gidiyo
Sukurler olsun Rabb'imize ki bu tarifsiz duyguyu bize yasatti :KK68:

Bacim aksamlari uyurkende mi ayni oluyor...
Valla ben uykuya daha cok bagliyorum cunku gece 4 saatte bir uyandigimda goguslerim tas gibi oluyor artik ne yalan soyeyim cogu zaman sagmaya useniyorum...
Ayrica incir bir tane yiyorum dun gece yemedim sutumde bir degisiklik olmadi... bugunde maden suyu icmeyecegim bakalim ne olacak...

Kesinlikle katiliyorum bacim...
Esim kv min oglu ama bu benim oglum :KK70:

• Gecmis olsun bacim...
  • Allah (c.c.) kolaylik versin sana senin isin cidden cok zor ♥

Sukurler olsun Rabb'imize ki bu tarifsiz duyguyu bize yasatti :KK68:
Sagol bacim

Kızlar Merhaba uzuuuun süredir yazamıyorum nedense tlfdan giremedim bitürlü hata verdi hep neyse sonunda tlfdan yüklü olan kadınlar kulübünden değil internetten girebildim inşallah herkes ve bebekleriniz iyidir biz de iyiyiz şükür bgn 62 günlük olduk 2.ay aşılarını olduk inşallah sıkıntı olmadan ateş olmadan geçer günve gece.kalça usgsi de çekildi sol femurda 2 cm düşüklük var 3.aya kadar büyük ihtimal düzelir dedi ama çift bez bağlıcaz gene de.çok üzüldüm doktor endişe etmene gerek yok dedi ama işte göz çapaklanması da devam ediyor malesef masaja devam dedi
Çapaklanma ve kalça sorunu yaşayan var mı içinizde ?

image.webp
Kizlar mevlut fln yaptnzmi ben suan ankaradayim eylul basi gitcm ist a tum tanidklar ist da orda yapicam mevlut icin kizim icin pecetelik , etiket fln hazirlattm begenicekmisnz fikirlernizi istyrm bakalim yukleyebilcekmiyim tabi pek anlamyrm bu siteden

Back
X