2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hayir canim ben karsilasmadim ama baska bir doktora daha gorunmeni tavsiye ederim

Merhaba arkadasim gecmis olsun once. Ben
dogumdan sonra degil ama gecen yil kurtajdan sonra yasadim ayni seyi ve tekrar kurtaj oldum. Yani icerde birikebilir muhim bisey degil. Benim ikinci kurtajda da kanamam bitmedi ve en son sogan kuru yaptim bir hafta yogun parcali bi kanama yasadim ve bitti. Eger operasyon istemiyosan bi kac gun sogan kurunu dene derim. ama bebege gaz falan yapar mi bilemiyorum orasini

Her zaman bir kötü oluyor işte bizimde bir tanesi hepsini etkilemeye yetiyor bizimkilerin problemi dışarıdan geleni disliyorlar önceden buna üzülüyordum şimdi umrumda değil
Aynen benimki de etkili olabiliyor bazen ama şöyle; onun huysuz oldugunu herkes biliyor dolayisiyla herkesi degil sadece annesini etkiliyor o da gidene kadar
Napalim senede bir katlanacagiz artik

Cevabin icin saolasin canim sogan kurunu deneyecegim yarin kendi doktorumuda arayim o ne derse artik operasyone ona gore karar verecegim

Kizlar ya cildircam benim oglum 3. Ayindan sonra kolik oldu basima, daha once yoktu boyle bisey son 1 haftadir aksamlari yarim saat falan durmaksizin agliyo kivraniyo memeyi ememiyo falan
hani 3 aydan sonra gazi azaliyodu neden boyle oldu anlamiyorum

Kizlar ya cildircam benim oglum 3. Ayindan sonra kolik oldu basima, daha once yoktu boyle bisey son 1 haftadir aksamlari yarim saat falan durmaksizin agliyo kivraniyo memeyi ememiyo falan
Benim kizimda da var ayni problem ikiniyo bi de kakasini yapamiyo 1 saat ağladığı bile oluyo göğsüme yatırıp emzigini veriyorum agzina pışpışlayarak sakinlesiyo

Canim ben daha öncede yazmıştım hatta bugün bir arkadaşın daha aynısı olmuş benim kızıma da kolik teşhisi konulmustu bir sürü gaz ilaci kullandım fayda etmedi başka bir dr a gittik makat çatlagi olduğunu söyledi basit bir tedaviyle atlattik yani bazı doktorlar doğru dürüst bakmadan kolik deyip geçiyor bence Dr götür ve böyle bir durum olabilirmi diye sor ben çok perişan olmuştum

Bu çocukların neye ağladığını anlayamamak çok kötü ya. İki gündür ağlıyor sürekli. Neyi var anlamadım. Bugün annem geldi oda anlamadı. Bugün doğru dürüst yemek bile yiyemedim yanından ayrılınca yıktı ortalığı.

Kızlar merhaba;
Uzun zamandır giremiyorum. Malum artık bebeklerimiz var ve işlerimiz hiç bitmiyor. Size bir sorum olacak. Ben göğüs pompası almak istiyorum(işe başlama zamanları yaklaşıyor) manuel olanlarından çok pahalı olmasın diye. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? Kullanan memnun olan.

Ben weewell mini sarjli aldim cok kullanisli 100 tl ye almistim

bende yarin goturucem doktora gecen gittigimde bakti inceledi iyice ama yine de soylucem baksin bakalim ne dicek tiroidden de oluyomus yarin testleri de yapcak

Canim gecmis olsun kolayca atlatirsin uamarim

Ya kizlar benimde aklimi karistirdiniz biximde kolik teshisimiz var 10. Gunden beri cekiyoruz ama aglama saatleri bile kolige uymuyo bizdede oyle birsey olmasin sakin anlamamizin bir yolu varmi yani gorunurde birsey varmi bizde bir suru doktor degistirdik hatta en son baktik oglan masrafli ozel aglik sigortasi yaptirdik

Ah canım ah bende üç gorumce bir elti var sadece gorumcemin biriyle anlasabiliyorum
Bende de 3 gorumce 2 elti var birib ayri sehirde yasiyo eltinin biri yakinimdakiylen zaten kusum konusmuyom gorumcenin biri doguma guya bana bakmaya geldi dogumda masallah hergun disari cikti buraya gezmeye gelmis ben allah yoluna saat oglen 2'de kalkti kendi ve kizinin keyfi na zaman yeterse o zaman kalktilar ondan sonra izmir ora senin bura benim gezdi aksam 8 de gel yemek yap aksam yemegi de gece 10 u buluyodu ben sadece ayakustu arada zor atistiriyodum dikislerimde agriyodu kizimi bile besikden emzirmeye zor aliyodum anneme hemen geldi allahtan o da tabi baska sehirde annem gelince de yuzu dustu guya annem kendi gidince gelecekmisdi evde kucuk zaten

Yanlislikla gonderdim

yani boyle bi lohusalik gecirdim bende bu arada gorumceye surat astim ewde biraz kiyamet koptu ondan sonra defolup gitti

Abovvvv bacilar ne cekiuormussunuz sizler oyle....
Cok sukur bende gorumcede yok eltide...
Ama ne yalan soyleyim kaynimi biran evvel evlendirip bir eltim olsun kardes gibi heryerr birlikte gezelim cok isterim...♥
Ayrica komsumuzun kizinin durumu biraz daha iyiymis bacilarim...
Allah (cc) razi olsun sizlerden dualarinizi eksik etmediniz...
4-5 yaslarinda diye yazmistim gecen hafta 3 yasina girmis...
Tahminim biraz yuksek cikti yanlisimi duzeltmek istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…