2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kıyamam ona Rabbim şifa versin annesine babasına bagislasin

[QUOTErikizi91, post: 36626494, member: 500555"]Bacilarim sizlerden dua bekliyorum...
Komsumuzun kizi yuksekten dusmus ayagini demire carpmis baya dikis atmislar...
Ve beyni birkac yerinden catlamis...
Beyin kanamasina baslamis...
Allah (c.c.) rizasi icin dualarinizi esirgemeyin bacilar daha cok kucuk 4-5 yaslarinda
[/QUOTE]
Allah şifasını versin inşallah kıyamam

OTE="cann2014, post: 36626359, member: 533068"]Bu alinti isinide hic çözemedim. Nasil oluyor var mi bilen[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun canım benim büyük kızımın da bgn burnu tıkalı ama engel olamıyorum öpüyor kardeşini Allah ım korusun minik leri büyükleri de tabi

Insallah canim
OTE="cann2014, post: 36626359, member: 533068"]Bu alinti isinide hic çözemedim. Nasil oluyor var mi bilen

Çok geçmiş olsun canım benim büyük kızımın da bgn burnu tıkalı ama engel olamıyorum öpüyor kardeşini Allah ım korusun minik leri büyükleri de tabi[/QUOTE]
Sagol canim amin

ooff allah yardimcisi olsun bikac sene once aynisi komsumuzun cocuguna oldu tarifsiz aci rabbim anasina babasina bagislasin insallah

Herkes kv dert yanar bende de bir gorumce var Allah dusmanimin basina vermesin

cok kiziyorum boyle olunca ya benim esim tek cocuk bu sefer kv gidince canim sıkıliyo bi eltim yada gorumcem olsa belki arkadas gibi olurduk diyodum ama boyle seyleride duyunca aman aman diyorum cok şükür

Allah sifa versin ana babasina bagislasin insallah

Mrb canim daha once yazini okumustum.göz atarjen... Benim ogkumunda ilk gaz sorunu oldu metsil damla kullandim on gun gazuni cikardigi halde aglama nobetleri gecmedi kaka yapana kadar agladi bugun dr goturdum makatinda catlama varmis damlayi zinco verdi anestol krem ve fitil verdi birde sabah aksam zeytin yagi icir bir c.k dedi senin nasil gecti cok uzgunum yaa 37gunluguz bu arada

Herkes kv dert yanar bende de bir gorumce var Allah dusmanimin basina vermesin
Canım geçmiş olsun bana sarı su verdi onunla sil arkasından anestol sür dedi günde üç defa birde nette araştırdım banyo yaparken yakmayacakkadar ılık suda poposunu olabildiğince beklettim oturmak gerekiyormuş ama bizimkiler küçük olduğu için yatirarak yaptim bizim doktor değişik bir enjektör verdi ucu yumusak onunla yaklaşık bir çay kaşığı kadar zeytiyagini makat tan sık dedi onu bir hafta kadar yaptım çok yapmadım gaz damlalarini kesin vermeyin dedi şimdi allaha şükür rahat yapıyor kakasini gazi da kalmadi sizinde çabuk geçer inşallah

Can 2014 yanlışlıkla senin yazında alıntılamisim kusura bakma

cok kiziyorum boyle olunca ya benim esim tek cocuk bu sefer kv gidince canim sıkıliyo bi eltim yada gorumcem olsa belki arkadas gibi olurduk diyodum ama boyle seyleride duyunca aman aman diyorum cok şükür
Ben eltimle altli ustlu oturuyorum allahtan anlasiyiruzda iyi okuyor arkdas okuyir birbirimize yoksa ev hayatida cekilmez olurdu tasinma imkanimizda yok kendi evimiz

Arkadaşlar biliyorsunuz kanamam hala devam ediyor bugün doktora gittim icerde pihti birikmiş kürtajla bosaltcam dedi ama ben emin olamadım kendi doktorumda değildi emin olamadım o sebeple size sorim dedim böyle bir durumla karşılaşan var mı

Cvp icin cooh teşekkür ederim canım ya... Ins bizimkide geçer en kısa zamanda çenesini titrete titrete aglamasina dayanamiyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…