Kıyamam ona Rabbim şifa versin annesine babasına bagislasinBacilarim sizlerden dua bekliyorum...
Komsumuzun kizi yuksekten dusmus ayagini demire carpmis baya dikis atmislar...
Ve beyni birkac yerinden catlamis...
Beyin kanamasina baslamis...
Allah (c.c.) rizasi icin dualarinizi esirgemeyin bacilar daha cok kucuk 4-5 yaslarinda
Insallah canimCanım benim Allah yardimcin olsun ne kadar zorlandigini tahmin edebiliyorum ama üzülme günler hızla geçiyor ve bebekleri mız büyüyor zamanla herşey geçecek bizvdevAllahin izniyle çocuklarımızı buyutup rahat edecegiz
OTE="cann2014, post: 36626359, member: 533068"]Bu alinti isinide hic çözemedim. Nasil oluyor var mi bilen
ooff allah yardimcisi olsun bikac sene once aynisi komsumuzun cocuguna oldu tarifsiz aci rabbim anasina babasina bagislasin insallahBacilarim sizlerden dua bekliyorum...
Allah (c.c.) rizasi icin dualarinizi esirgemeyin bacilar daha cok kucuk 4-5 yaslarinda
Herkes kv dert yanar bende de bir gorumce var Allah dusmanimin basina vermesin
Bencede şekerim cok sanslisin
cok kiziyorum boyle olunca ya benim esim tek cocuk bu sefer kv gidince canim sıkıliyo bi eltim yada gorumcem olsa belki arkadas gibi olurduk diyodum ama boyle seyleride duyunca aman aman diyorum cok şükür
Allah sifa versin ana babasina bagislasin insallahBacilarim sizlerden dua bekliyorum...
Mrb canim daha once yazini okumustum.göz atarjen... Benim ogkumunda ilk gaz sorunu oldu metsil damla kullandim on gun gazuni cikardigi halde aglama nobetleri gecmedi kaka yapana kadar agladi bugun dr goturdum makatinda catlama varmis damlayi zinco verdi anestol krem ve fitil verdi birde sabah aksam zeytin yagi icir bir c.k dedi senin nasil gecti cok uzgunum yaa 37gunluguz bu aradaBebeginde gaz problemi olan anneler benim kısımda da çok fazla gaz vardı hatta kolik teşhisi konulmustu biogaia başta olmak üzere sub simplex zinco rezene çayı hepsini denedim ama sonuç vermedi kızım in gece 1 den öğlen 1 e kadar ağladığını bilirim ve ben de onunla beraber ta ki başka bir doktora gitmem tavsiye edilene kadar Gittiğim doktor oldukça yaşlı tecrübeli bir doktordu kızımı baştan aşağı muayene etti ve kızimda makat çatlagi olduğunu ve acidigi için yapmadığını ve bunun da onda gaz yaptığını söyledi verdiğin bütün gaz ilaçlarını kes gazın hiçbir ilacı yok dedi o ilaçlar alışkanlık yapar ve uzun süre uğrastirir dedi ayrıca içinde anason olduğu için beyine zarar verir dedi sıcak havlu masaj ve banyo önerdi ve on güne kadar bu sorunu asariz dedi makat için sarı şu ile sil ve anestol sur dedi ve kızlar gerçekten on içinde kızım normale döndü uykularimkz düzene girdi ve kakasini yapabiliyor kusura bakmayın uzun oldu ama devam eden gaz durumunuz varsa doktor değişikliği yapabilirsiniz benim durumuna benzer bir durum olabilir
Herkes kv dert yanar bende de bir gorumce var Allah dusmanimin basina vermesin
Canım geçmiş olsun bana sarı su verdi onunla sil arkasından anestol sür dedi günde üç defa birde nette araştırdım banyo yaparken yakmayacakkadar ılık suda poposunu olabildiğince beklettim oturmak gerekiyormuş ama bizimkiler küçük olduğu için yatirarak yaptim bizim doktor değişik bir enjektör verdi ucu yumusak onunla yaklaşık bir çay kaşığı kadar zeytiyagini makat tan sık dedi onu bir hafta kadar yaptım çok yapmadım gaz damlalarini kesin vermeyin dedi şimdi allaha şükür rahat yapıyor kakasini gazi da kalmadi sizinde çabuk geçer inşallahMrb canim daha once yazini okumustum.göz atarjen... Benim ogkumunda ilk gaz sorunu oldu metsil damla kullandim on gun gazuni cikardigi halde aglama nobetleri gecmedi kaka yapana kadar agladi bugun dr goturdum makatinda catlama varmis damlayi zinco verdi anestol krem ve fitil verdi birde sabah aksam zeytin yagi icir bir c.k dedi senin nasil gecti cok uzgunum yaa 37gunluguz bu arada
Can 2014 yanlışlıkla senin yazında alıntılamisim kusura bakmaCanım geçmiş olsun bana sarı su verdi onunla sil arkasından anestol sür dedi günde üç defa birde nette araştırdım banyo yaparken yakmayacakkadar ılık suda poposunu olabildiğince beklettim oturmak gerekiyormuş ama bizimkiler küçük olduğu için yatirarak yaptim bizim doktor değişik bir enjektör verdi ucu yumusak onunla yaklaşık bir çay kaşığı kadar zeytiyagini makat tan sık dedi onu bir hafta kadar yaptım çok yapmadım gaz damlalarini kesin vermeyin dedi şimdi allaha şükür rahat yapıyor kakasini gazi da kalmadi sizinde çabuk geçer inşallah
Ah canım ah bende üç gorumce bir elti var sadece gorumcemin biriyle anlasabiliyorumHerkes kv dert yanar bende de bir gorumce var Allah dusmanimin basina vermesin
Gecmis olsub canim yavruna gorumcenede allahh akil versin:)Herkes kv dert yanar bende de bir gorumce var Allah dusmanimin basina vermesin
Rica ederim canim ne kusuruCan 2014 yanlışlıkla senin yazında alıntılamisim kusura bakma
Ben eltimle altli ustlu oturuyorum allahtan anlasiyiruzda iyi okuyor arkdas okuyir birbirimize yoksa ev hayatida cekilmez olurdu tasinma imkanimizda yok kendi evimiz
cok kiziyorum boyle olunca ya benim esim tek cocuk bu sefer kv gidince canim sıkıliyo bi eltim yada gorumcem olsa belki arkadas gibi olurduk diyodum ama boyle seyleride duyunca aman aman diyorum cok şükür
Bende iki gorumce var biri melek digeriAh canım ah bende üç gorumce bir elti var sadece gorumcemin biriyle anlasabiliyorum
Amiiiiiiinn amiiinGecmis olsub canim yavruna gorumcenede allahh akil versin:)
Cvp icin cooh teşekkür ederim canım ya... Ins bizimkide geçer en kısa zamanda çenesini titrete titrete aglamasina dayanamiyirumCanım geçmiş olsun bana sarı su verdi onunla sil arkasından anestol sür dedi günde üç defa birde nette araştırdım banyo yaparken yakmayacakkadar ılık suda poposunu olabildiğince beklettim oturmak gerekiyormuş ama bizimkiler küçük olduğu için yatirarak yaptim bizim doktor değişik bir enjektör verdi ucu yumusak onunla yaklaşık bir çay kaşığı kadar zeytiyagini makat tan sık dedi onu bir hafta kadar yaptım çok yapmadım gaz damlalarini kesin vermeyin dedi şimdi allaha şükür rahat yapıyor kakasini gazi da kalmadi sizinde çabuk geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?