2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
merhaba haziran anneleri
oğlum 2.5 aylık oldu,ve artık memede 4 dakika kalıyor en fazla,2buçuk -3 saat arayla veriyorum tam doymadığını düşünüp,siz ne sıklıkla ve sürede emzirmektesiniz?

Bizim emzirme aralığı çok az sık acıkıyor kızım 2-3 saat ancak geceleri uyuduğu için emmiyor gündüz için 3 saat çok değil mi canım? Ama her bebek farklı tabi benim kızım fa 2 buçuk aylık olcak 5 gün sonra. 70 günlük tam.artıj daha güçlü çekiyorlar az süreli emmeleri normal

Çpk sıcak atlet giydirmiyorum.
Ben hicte giydirmiyorum. Kisa kollu cit citli body ve corap sadece. Atleti kisin ve baharlarda giydiririz.
cok sagolun kızlar icimi rahatlatınız annem onu bilmiyorsun bunu bilmiyorsun diye basımın etini yedi iki haftada
Çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama telden girdiğin icin becerebildim mi bilmiyorum

Kizlaarr oglum kahkaha atmaya basladi cok tatli ya yememek icin zor tutuyorum kedimi
Biz de bugun 60 gunluk olacağız daha yeni yeni bize gülmeye basladi uyurken kendi kendine gülüyordu ama. Güldürmek icin elimden gelen saklabanligi yapıyorum yavrum diyordur annem ne yapmaya çalışıyor diye :) normal dimi daha yeni başlaması hafif gülme bizimkisi gunde birkaç defa o da . Sizin bebek gibi kahkaha atacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum ben de. Maşallah sizin bebege :KK66:

Biz de bugun 60 gunluk olacağız daha yeni yeni bize gülmeye basladi uyurken kendi kendine gülüyordu ama. Güldürmek icin elimden gelen saklabanligi yapıyorum yavrum diyordur annem ne yapmaya çalışıyor diye :) normal dimi daha yeni başlaması hafif gülme bizimkisi gunde birkaç defa o da . Sizin bebek gibi kahkaha atacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum ben de. Maşallah sizin bebege :KK66:
Biz 3.5 ayligiz basladi kahkahalar sizinki normal biz de o zamanlar anca gulebiliyoduk, benim de yapmadigim saklabanlik kalmiyo her konuyla ilgili aninda beste yapip sarki soyluyorum beyfendiye uydurmasyon sarkilarla oyaliyorum kucuk beyi

Kizlar benim saclar cok fena dokulmeye basladi, bikac gun once saglik ocaginda test yaptirmistim vitaminlerim falan da iyi cikmisti ama yine de dokuluyo
ne kadar surer acaba bu sac dokulmesi bu arada ben hala regl olmadim bunu hemsireye soyleyince kadin dogumcuya gorun dedi korkumdan hemen gebelik tedti yaptim neyse ki negatif cikti, 3 ay oldu regl olmadim cok rahatmis walla

O nasıl hemşire olmuş ya :) emzirdiğin için süt hormonu kimi kadınlarda baskın gelir hemen adet olmazlar bir sene olmayan var ben ilk kızımda 7 ay olmadım mesela. Saçlar da bebek 3-4 aylık olunca dökülür çünkü hamileyken dökülme olmaz vücut depolar bisüre dökülür sonra normale döner

O nasıl hemşire olmuş ya :) emzirdiğin için süt hormonu kimi kadınlarda baskın gelir hemen adet olmazlar bir sene olmayan var ben ilk kızımda 7 ay olmadım mesela. Saçlar da bebek 3-4 aylık olunca dökülür çünkü hamileyken dökülme olmaz vücut depolar bisüre dökülür sonra normale döner
Evet ben de cok duydum uzun sure adet olmayani ama hemsire nedense panik yaptirtti bana, sac dokulmesi ne kadar surer acaba

sevgili anneler be 17 ay sonra olmuştum ilkinde:KK53:
zaten ben de polikistik over vardı normalde de geç olurdum umursamadım dr da gitmemiştim.. aslında gitsem iyiydi ..siz bana bakmayın dr a görünün... neysenasıl hastaalandığıma gelince saraçoğlunun karaciğer yağlanması için lavanta kürünü yaptım 15 gün ..ama adet için değil....inanırmısınız bittiğinde hastalanmıştım neye niyet neye kısmet:KK71:

[Evet ben de cok duydum uzun sure adet olmayani ama hemsire nedense panik yaptirtti bana, sac dokulmesi ne kadar surer acaba[
kan ilaçlarını sürekli kullanmaya devam ben öyle yapıyorum tecrübe...:KK56:
ayrıca kalsuyum haplarını da .....

Kızlar ya bisi sorcam bebeklerinize zibinlari dışında atlet giydiriyor musunuz ben sadece kısa kollu zibin giydiriyorum ayaklarina çorap muhakkak giydiriyorum. Annem tutturdu yine sen bir sey anlamıyor musun bu cocuğa atlet giydirmen lazım diye

Atlet iyidir canım terini alır ne kadar sıcak olursa olsun

garmastan pomat diye bi krem biraz pahali ama aciyi daha cabuk dindiriyo benin kizda biberon almiyo ben yara oldugunu o gogsumu sagip kasikla verdim yoksa gogus ucum kopacakti ayrilmaya baslamisti ve cok aciyodu
Bacim sagmakta birsey degistirmedi daha kotuledi diyebilirim...
Ben bu haliyle bile tekrar emziriyorum...
Cunku biberonda kasikta almadi yavrumun ac kalmasina dayanamam misal benim sol gogsum yara..
Normalde ayaklari sagima gelecek sekilde tutarken simdi ayaklarini soluma aldim oglumuda yastigin uzerine koydum daha az aciyla emziriyorum...
Krem ise bepanthen ile medecassol du sanirim iki ilaci karistirarak surdum gece ve bir iki emzirme seansi o gogsumu vermedim cok daha iyi sukur...♥♥♥

[QUem10, post: 36673525, member: 317055"]Kızlar ya bisi sorcam bebeklerinize zibinlari dışında atlet giydiriyor musunuz ben sadece kısa kollu zibin giydiriyorum ayaklarina çorap muhakkak giydiriyorum. Annem tutturdu yine sen bir sey anlamıyor musun bu cocuğa atlet giydirmen lazım diye[/QUOTE]
Ben genelde giydiriyorum atlet. Hava çok sıcak olduğunda atlet bez sadece :)

Bacim sagmakta birsey degistirmedi daha kotuledi diyebilirim...
Ben bu haliyle bile tekrar emziriyorum...
Cunku biberonda kasikta almadi yavrumun ac kalmasina dayanamam misal benim sol gogsum yara..
Normalde ayaklari sagima gelecek sekilde tutarken simdi ayaklarini soluma aldim oglumuda yastigin uzerine koydum daha az aciyla emziriyorum...
Krem ise bepanthen ile medecassol du sanirim iki ilaci karistirarak surdum gece ve bir iki emzirme seansi o gogsumu vermedim cok daha iyi sukur...♥♥♥
Ca

Kızlar meme ucu yarasi icin ben lansinoh kremini kullaniyorum eşim 35 tl ye falan almıştı cok az suruyosunuz aninda işe yariyor ayrica kremi sürdükten sonrada bebeginizi emzirebilirsiniz ve bu krem bebeginizin agzinda pamukçuk çıkmasınida önlüyor süper bir krem tavsiye ederim

Kızlar meme ucu yarasi icin ben lansinoh kremini kullaniyorum eşim 35 tl ye falan almıştı cok az suruyosunuz aninda işe yariyor ayrica kremi sürdükten sonrada bebeginizi emzirebilirsiniz ve bu krem bebeginizin agzinda pamukçuk çıkmasınida önlüyor süper bir krem tavsiye ederim

Hamileliğin son ayında başladım sürmeye ve doğumdan sonrada devam ettim..şu ana kadarda en ufak boyundan 3-4 tüp bitirdim..fakat zerre işe yaramadı..bazısında yarıyo bazısında yaramıyo,hem şans hemde ciltle alakalı galiba..o yüzden ben emziremiyorum ya,tüm öğünleri sağıp veriyorum Efe'ye..artık tesellim : en azından anne sütü içiyor :110:

Kizlar gulmekten bahsetmissiniz bizimki 25 gunlukken gulumsemeye 2 aylikkendekahkaha atmaya basladi hatta 1.5 ta diyebiliriz ama ben hep sebektim surekli onunla konusuyordum karsilik vermesede :)

Bende de var bacim emzirdigim ilk zamanlar aldi esim...
Ama bende pek hayrini goremedim maalesef :KK43:
Su ana kadar yine hep yara oluyordu emzirerek zamanla duzelme oldu ama bu seferki yarildi resmen bakalim ins. Emzirerek yine eski haline doner...
Bekleyip gorecegim...:KK47:

Offf emzir ayrı sorun emzirme ayrı sorun. Benim kızım ilk 3 hafta emmedi. Şimdi de emerken uyuyakaliyor. Yada sıkılıp bırakıyor. Ama mamayi içerken çok uykusu olmadığı sürece uyumuyor. Mama vermeyin sadece emziriyim iyice acıkıp mecbur emecek diyorum. Gene az bişey emiyor sonra ya uyuyor yada bırakıyor. Ne yapıcam bilemedim. Bugün saat ikide mama içti nerdeyse 5 saat oldu biraz emdi gene uyudu :s

Kizlar gulmekten bahsetmissiniz bizimki 25 gunlukken gulumsemeye 2 aylikkendekahkaha atmaya basladi hatta 1.5 ta diyebiliriz ama ben hep sebektim surekli onunla konusuyordum karsilik vermesede :)
Bizimkide oyle dedigin gibi guluyor bende surekli konusiyorum simdi de oglusum alisti surekli agzima bakiyor konusayim diye

Back
X