Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle oluncada kendi kendine durmuyor ama surwkli sohbet istiyor benimki seninkide oylemi?Bizimkide oyle dedigin gibi guluyor bende surekli konusiyorum simdi de oglusum alisti surekli agzima bakiyor konusayim diye
Herkes seni mrk ediyor umarim esinle araniz duzelmistir?Meraba arkadaslar bayagidir giremiyorum. Herkes iyidir insallah
Aynen oyle canim hep ilgi bekliyor bende besigine yatirip muzik aciyorum yada oyun halisina koyuyorum oynuyor ben is yaparkenBoyle oluncada kendi kendine durmuyor ama surwkli sohbet istiyor benimki seninkide oylemi?
Iyiyiz canim asil sen nasilsin topik olarak seni merak ettik umariz hersey yokundadirMeraba arkadaslar bayagidir giremiyorum. Herkes iyidir insallah
Canim sen nasılsın. Arkadaslarin dedigi gibi cok merak ettik seni. Ins bir sıkıntı yokturMeraba arkadaslar bayagidir giremiyorum. Herkes iyidir insallah
Hosgeldin bacim...Meraba arkadaslar bayagidir giremiyorum. Herkes iyidir insallah
Oglum saat 23.00 dan beri uyuyor ama benim gozler fal tasi gibi
Nezle olacak zaman mi bu simdi![]()
Evet yaa bende dökülüyorum. Topikce hasta olduk haBu saat oldu bir saat ya uyudum ya uyumadim ...
Neredesiniz yahu sabahtandir kactir girip cikiyorum![]()
Çok geçmiş olsun canım ya ne zordur şu nezle inşallah geçer hmn
Hepimize gecmis olsun o haldeEvet yaa bende dökülüyorum. Topikce hasta olduk ha
Bu arada benim bebegimde ikiden beri uyanık![]()
Ben geldim bacim gunaydin...Sayfayi guncelleyip duruyorum ama yok.. en son ben yazmışım.
Ben telden giriyorum sayfami da hic kapatmiyorum. Bebegimi sallarken cok rahat giriyorum. Siz nerdesiniz kızlar![]()
Bu kez müziğin sesini yükseltip kucağımda yastıkta sallayarak uyutabildim,ama yine de bebekle trafik çekilmiyorarabada uyku icin aglayinca ana kucagini yan yan sallamaya calisiyorum o zaman uyuyo
Gunaydinn bende geldim ama bugun gec oldu biraz kahvalti falan derken ancak oldu:)Sayfayi guncelleyip duruyorum ama yok.. en son ben yazmışım.
Ben telden giriyorum sayfami da hic kapatmiyorum. Bebegimi sallarken cok rahat giriyorum. Siz nerdesiniz kızlar![]()
Sagol aysegulcumHerkese geçmiş olsun