2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Te
Canim sutle yapmak istemiyorsan kaynatilmis sogutulmus suyla yap. Masaji duzenli yap emin ol gececek. Drumuz goz pinarina dairesel hareketler olarak gostermisti, bu ise yaramadi. Nette goz pinarindan asagiya dogru tek yonde yapildigini izledim ama ben hem yukardan asagiya hem asagidan yukariya yapiyordum. Asagidan yukariya dogru yaparken icerideki capak oldugu gibi disari akiyordu. Damlayi bir kac gun arayla 3 kez kullandim. Ilk netira sonra tobrased (yanilmiyorsam boyleydi) sonra yine netira. Bu arada masaji yaparken bebegi incitmemek icin serce parmagimi sutumle islatiyordum hem masajda daha saglikli oluyordu.
Teşekkürler

Spiralin de kayma tehlikesi var Bende dusunuyodum ama teyzemde vardi kaymis cok tesadufi bi sekilde ogrendi kaydigini da o da riskli
en iyisi uzak durmak adamlardan : ))))

Doktoru ne dedi canim durumu icin? Emziriyor musun, sutun mu yeterli degil acaba?

Benimki de bugun hiiiic uyumadi canim yemegimi yeme firsatim bile olmadi dusun. Yaklasik 1 saattir uyuyor. Gecede aynisini yapmaz umarim.
CANIM EMMİYO BİZİMKİ ZATEN O AYRI Bİ PROBLEM DOKTOR NORMAL DEYİP GEÇİYO AMA BENİM İÇİM İÇİMİ YİYO BEBEİM NEDEN AZ KİLO ALIYO DİYE

ilk ay 800 kusur ikinci ay 600 kusur gram aldi kizim yine de mama takvisyesi yapma dediler saglik ocagindan iki doktora gittik onlarda sadece anne sutu ver dedi demekki sorun degil alt sinir 600 muş altina dusmedikce sorun yok dediler
TOTALDE KİLOSU KAÇ CANIM

TE="gul3835, post: 36699597, member: 524595"]Arkadaslar bisey soracam kizim 65 gunluk oldu cok salyasi akiyor neden boyle bi durum yasayan varmi[/QUOTE]
Ayni sorun 10 gündür kızımda da var. Cevremdekiler normal diyor ama bu hafta doktora gideceğiz doktora sorcam bide. Bu arada rotavirus aşısını yaptıran var mı?

TE="aysegul8901, post: 36701167, member: 513729"]Pleygonun ="isimeyimgucumdneyim, post: 36701096, member: 615470"]Hangi marka aldınız acaba?[/QUOTE]
Playgonun jimnastik halisini[/QUOTE]
Teşekkür ederim :) bi bakayım hemen

Back
X