2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaşlar bebeğim 3 aylık ben iki aydır baya baya adetgörüyorum galiba. Bu normal bir şey mi üstelik süt te veriyorum bebeğime.. benim gibi 3 aylık anne olup adet gören var mı

Bizde 3 aylığız ben 2 gün önce ilk adetimi oldum canım.

Geçmiş olsun canım rahat anlatmaniza da sevindim inan bana bebekken sünnet yaptırmakla çok iyi ettiniz sonra daha zor oluyor hem çocuk biliyor onu ikna etmek zor oluyor hem de iyileşmesi zaman alıyor benimde iki oğlum var keşke bebekken yaptisaymisim hiç aklımıza gelmemişti kimsede birsey söylemedi ama biz de atlattik sünneti dört sene önce

Arkadaşlar bebeğim 3 aylık ben iki aydır baya baya adetgörüyorum galiba. Bu normal bir şey mi üstelik süt te veriyorum bebeğime.. benim gibi 3 aylık anne olup adet gören var mı
Benim kızımda üç aylık bende bir hafta önce adet oldum normal bir durum süte hiçbir etkisi yok ben ikinci doğumumda da üç aylıkken olmuştum sütum de bir azalma olmadı 1,5yaşına kadarda emzirdim

Kızlar uyanık olan cevap yazabilir mi nolur bugun 2. Ay aşılarımizi olduk demiştim ya suan koltukaltindan ateşi 37.7 fitil i vereyim mi ne yapacağımı bilemedim korkuyorum

Bana kalirsa iyi bir sey. Vucut erkenden normale dönüyor. Üstelik zayiflarsin da. Ahh aahhh zayiflamak demisken kilo veren var mi? Benin gibi hala fazlası kalan var mi
Ben hamilelikte 16 kilo almıştım doğumdan sonra eve geldiğimde 5 kilo gitmişti sonra iki üç günde bir sürekli kilo verdim ve eski kiloma döndüm ama keşke o kadar çabuk vermeseydim emzirirken vücut hamilelikte depolanan yağları kullanıyor ve ben sutumun olmasi için sürekli gayret icindeyim

Oyyyy desene senin oglan erkek olmus annesi masaallah
Darisi basimiza....
Benim oglumda nasipse persembe gunu olacak lokal anestezi ile....
Ins. Kolaylikla atlatanlardan oluruz...
Buyuk bez bagliyorsun degil mi ???

Kızlar uyanık olan cevap yazabilir mi nolur bugun 2. Ay aşılarımizi olduk demiştim ya suan koltukaltindan ateşi 37.7 fitil i vereyim mi ne yapacağımı bilemedim korkuyorum

Vermedim canım vereyim o zaman cok sagol gercekten
Bacim dur hemen ilaca sarilma ..
Soguk pansuman uygula genellikke asi sonrasi soguk pansuman geciriyormus...
Dun aksamda benim oglum ateslendi 37.8 lerdeydi...
Pamugu soguk su ile islattim eklem yerlerine ve alnina koydum cok gecmeden gecti...
Bir dahada tekrarlanmadi bir dene istersen....
Gecmis olsun ♥♥♥

bıze hemsıre yarım cay kasıgı calpol ver demıstı canım, sende öle ver, fıtılı unut ( en son yol )

İnsan napcani sasiriyo vallahi 2.ay asimizda doktorumuz surup onermiyoruz fitil ver demisti ama surupta yazdi bulunsun diye hemsire surup ver demisti insanin kafasi karisiyo :)

Önce calpol ver canım eğer düşmeyip yüksek seyrederse 38 geçerse yarım fitil atabilirsin telaş yapma canım yalnızca ateşini iyi takip et çok geçmiş olsun inşallah düşer atesi
Cok sagol canım verdim calpol 36.7 simdi cok sukur
sagolasin canım benim ben asırı paniğim ağladım yine korkudan bir sey olacak diye hemen calpol verdim dustu cok sukur
bıze hemsıre yarım cay kasıgı calpol ver demıstı canım, sende öle ver, fıtılı unut ( en son yol )
teşekkür ederim canım verdim :) iyi ki varsınız
Bana da bir çay kaşığı ver demişti fitil ise düşmeyip artarak devam ederse demişti evet fitil çok zorda olmadıkça onerilmiyor
sağolasın canım dustu simdi uyudu bakalım yarım saatte bi ölçeyim yine de
İnsan napcani sasiriyo vallahi 2.ay asimizda doktorumuz surup onermiyoruz fitil ver demisti ama surupta yazdi bulunsun diye hemsire surup ver demisti insanin kafasi karisiyo :)
kesinlikle haklısın canım birinin dediği digerini tutmuyor

Haklisin bacim insan panik oluyor...
Neyse sukur dusmus ama sen yinede saat basi olc gozlem altinda olsun ne olur ne olmaz ♥

Kızlar uyanık olan cevap yazabilir mi nolur bugun 2. Ay aşılarımizi olduk demiştim ya suan koltukaltindan ateşiçok.7 fitil i vereyim mi ne yapacağımı bilemedim korkuyorum
Canim oglumunda 38 e falan cikmisti fitil vrrmedim bir cay kasigi calpol vermistm sadece ve islak bezle alnini silmistm sen bilirsn ama bence verme surubu dene cok yukselirse verirsn fitili

Ooff psikolojim iyice bozuldu yaa uyumasini da gectim emzrdikten sonra gazini alip koydugum yrde dursa sukur edecem yok yok illa ya ayak ya kucak bu ne yaa boyle cocuk mu olur :''(
Benim bebek bugun 3.5 saat aralıksız uyudu asının etkisiyle yoruldu herhalde yavrum aksama misafirim vardı o arada pogaca kek makarna salatası yaptım çamaşır yıkadım gidip gelip bakıyorum hıc uyanacaği yoktu 3.5 saatin sonunda ben aldım kucağıma artık uyurken emdi sonra uyandı tabi uyuduğu saatlerin acısını çıkarmak lazım dimi ama :)
Karanlik ortamda benim bebeğimde daha iyi uyuyor canım misal gece uykuları cok sukur ki düzenli gece 1 gibi sonra 4 ve 6 da uyanıyor genellikle hep bu Aralık'ta ama henüz gündüz uykularımız oturmadı aslında yine uyuyor ama dediğin gibi ya emerken ya da kucakta onda da koyar koymaz uyanıyor
sıçradıgi zaman hemen uyaniveriyor zaten bakalım gündüz kundagi da deneyim ınsallah canım cok sagol
maşallah bebişine bnm kızım da 3.ayı bitirecek ama kilosu da boyu da sizden az
teşekkür ederiz teyzesi bizimki ama kilolu doğmuştu 4.120 o yuzden normal simdi boyle olması bir de esim de ben de uzun olduğumuz icin onun da boyu uzun ilk ay 6 cm uzadı doktor bile şaşırdı cok uzamış diye ama bu ay 2 cm uzamış oyle tombik bi bebek degil yanakları tombul doğuştan kilosu boyuna gitmis onun dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…