- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Bacim inan sut hakkini doldurmasini bekliyorum...Kizlat psikolojim felaket suan benim gibi ilk bebegini buyutenler bu zorluktan sonra ikinci bebegi dusunen var mi
Kizlat psikolojim felaket suan benim gibi ilk bebegini buyutenler bu zorluktan sonra ikinci bebegi dusunen var mi
Allah gerçekten kolaylık versin. Bizimde akşam misafirimiz var. Kv yakınımda oturuyor aradım anne misafir geliyor 2 çeşit birşey yapıp babamla gönderir misin dedim. Kayın pederim gelince de oğluma baktırdım 2 saat. Bütün evi baştan aşağıya temizledim.Kızlar misafirim geliyor akşama ve kosusturma başladı Üç çocukla hayat çok zor topla topla bitmiyor
Allah nasip ederse bnde 2 sene snra 2. Cocugu isterm tabi
Kizlar ya ben bu regl olma meselesini anlamadm gec olmakmi ii yoksa erken olmakmi dogum yapali 2.5 ay oldu gcen ay dr a gttgmde dr adet olmussun dedi bugun de yine lekelenmem baslamis adet olmak iimi kotumu
Ne kadar guzel kp ve kv ler var,keske benin de boyle olsaydi. Masaallah subanallahAllah gerçekten kolaylık versin. Bizimde akşam misafirimiz var. Kv yakınımda oturuyor aradım anne misafir geliyor 2 çeşit birşey yapıp babamla gönderir misin dedim. Kayın pederim gelince de oğluma baktırdım 2 saat. Bütün evi baştan aşağıya temizledim.
Cok gecmis olsun azeri kizi. Atlatmaniza cok sevindimAllah(cc) razi olsun bacilarim...
Cok sukur atlattik ...
Pamuk islattim alnina ve eklem yerlerine koydum...
Cok sukur hizla dustu atesi...
Surup ve fitil son asama olarak sakliyorum hep ....
Cok sukur grrek kalmadi...
Gecen ateslendiginde soguk pansuman ve ilik dus dusurmemisti mecburen yarim olcek surupla dusurmustum bilginize
Hele ki fitili cok cok zorda kalmafikca kullanilmamasi gerekiyormus...
Eşine katılıyorumEşini ve seni düşüncenizden dolayı tebrik ediyorum.
Azer kizi cann2014 coklu alinti yapayim dedim ama yapamadim sanirim. Esim ilk bayramin birinci gunu aradi. Anlasmali bosanalim dedi ben de tamam dedim. Aslinda beni deniyormus anlamistim zaten. Ben hicc aramadim sonra kendisi surekli aramaya basladi. Cocugu cok merak ediyor gibi cocugu sorup duruyordu. Ben zaten cogunda acmiyordum israrla ariyordu. Valla kacan kovalanir diye bosa dememisler. Bakti ki ben de adim yok tam 48 gun sonra esim annesi ve kaynim geldiler. Biz esimle yine tartistik sonra benden ozurdiledi. Bana gel dedi ben de gitmedim. Sonra ablam aradi gelin goturun diye. Beni de ikna etti cunku herkese yuk oluyordum artik el kada bebekle simdi evimizdeyiz ama ben hala kizginim surekli laf cakiyorum o da bisey diyemiyor.Canım arada bakınıyordum sana,görünmedin bayadır..Durumlar nasıl ne oldu meraktayız..İnşallah düzelmiştir
Ne güzel canım yardımcı oluyorlarmis yalnız olmak çok zorAllah gerçekten kolaylık versin. Bizimde akşam misafirimiz var. Kv yakınımda oturuyor aradım anne misafir geliyor 2 çeşit birşey yapıp babamla gönderir misin dedim. Kayın pederim gelince de oğluma baktırdım 2 saat. Bütün evi baştan aşağıya temizledim.
Sen adet olmusun canim en azindan benim kanamam bitmedi henuz bence olmakla olmamak arasinda bir fark yokAllah nasip ederse bnde 2 sene snra 2. Cocugu isterm tabi
Kizlar ya ben bu regl olma meselesini anlamadm gec olmakmi ii yoksa erken olmakmi dogum yapali 2.5 ay oldu gcen ay dr a gttgmde dr adet olmussun dedi bugun de yine lekelenmem baslamis adet olmak iimi kotumu
Sağol canim inşallah güzel olur hepimiz icinAllah kolaylık versin,3 çocuk zor ama sonrası çok güzel olacaktır eminimki...
Ayyyy cok sukur bacim senin adina cok sevindim ♥♥♥Azer kizi cann2014 coklu alinti yapayim dedim ama yapamadim sanirim. Esim ilk bayramin birinci gunu aradi. Anlasmali bosanalim dedi ben de tamam dedim. Aslinda beni deniyormus anlamistim zaten. Ben hicc aramadim sonra kendisi surekli aramaya basladi. Cocugu cok merak ediyor gibi cocugu sorup duruyordu. Ben zaten cogunda acmiyordum israrla ariyordu. Valla kacan kovalanir diye bosa dememisler. Bakti ki ben de adim yok tam 48 gun sonra esim annesi ve kaynim geldiler. Biz esimle yine tartistik sonra benden ozurdiledi. Bana gel dedi ben de gitmedim. Sonra ablam aradi gelin goturun diye. Beni de ikna etti cunku herkese yuk oluyordum artik el kada bebekle simdi evimizdeyiz ama ben hala kizginim surekli laf cakiyorum o da bisey diyemiyor.
Ben varim bacimArkadaşlar bebeğim 3 aylık ben iki aydır baya baya adetgörüyorum galiba. Bu normal bir şey mi üstelik süt te veriyorum bebeğime.. benim gibi 3 aylık anne olup adet gören var mı
Geçmiş olsun,darısı başımıza...Kizlar oglusum dun sunnet oldu, masallah bekledigim kadar kotu olmadi dun biraz agladi ama bugun sanki sunnet olan degilmis gibi gayet normaldi masallah nazar degmesin
lokal anesteziyle oldu, pipisinden igne yaptilar ben bakamadim tabi hemen kactim ama baya aglaci cok cani yanmis o igneden, ameliyattan sonra da idrarini yaparken agladi bikac kezgece uyumadan once fitil verdim gece de misil misil uyudu sabaha ne agrisi kaldi ne huzursuzlugu
ben cok korkuyodum ama bekledigim gibi olmadi yapmayi dusunenlere tavsiye ederim bu arada 3 ay 10 gunluguz
kızım iki yaşına gelince ikinciyi düşünüyoruz bizde :) bir kardeş şart bence.Kizlat psikolojim felaket suan benim gibi ilk bebegini buyutenler bu zorluktan sonra ikinci bebegi dusunen var mi
bende 48. gün regl oldum iyimi kötümü bilemedim. kilo meselesine gelince 16 kilo almıştım 10 kilosu anca gitti. kilo sorun değil eskiden 49 dum şimdi 55. ama o göbek yok mu o göbekBana kalirsa iyi bir sey. Vucut erkenden normale dönüyor. Üstelik zayiflarsin da. Ahh aahhh zayiflamak demisken kilo veren var mi? Benin gibi hala fazlası kalan var mi
ben 48. gün adet oldum bakalım bu ay ne olacak.Arkadaşlar bebeğim 3 aylık ben iki aydır baya baya adetgörüyorum galiba. Bu normal bir şey mi üstelik süt te veriyorum bebeğime.. benim gibi 3 aylık anne olup adet gören var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?