2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Azer kizi cann2014 coklu alinti yapayim dedim ama yapamadim sanirim. Esim ilk bayramin birinci gunu aradi. Anlasmali bosanalim dedi ben de tamam dedim. Aslinda beni deniyormus anlamistim zaten. Ben hicc aramadim sonra kendisi surekli aramaya basladi. Cocugu cok merak ediyor gibi cocugu sorup duruyordu. Ben zaten cogunda acmiyordum israrla ariyordu. Valla kacan kovalanir diye bosa dememisler. Bakti ki ben de adim yok tam 48 gun sonra esim annesi ve kaynim geldiler. Biz esimle yine tartistik sonra benden ozurdiledi. Bana gel dedi ben de gitmedim. Sonra ablam aradi gelin goturun diye. Beni de ikna etti cunku herkese yuk oluyordum artik el kada bebekle simdi evimizdeyiz ama ben hala kizginim surekli laf cakiyorum o da bisey diyemiyor.
Cok sevindim canim insallah daha da iyi olursunuz.
Arkadaşlar bebeğim 3 aylık ben iki aydır baya baya adetgörüyorum galiba. Bu normal bir şey mi üstelik süt te veriyorum bebeğime.. benim gibi 3 aylık anne olup adet gören var mı
Biz iki bucuk aylik olduk iki kez adet oldum 10 gun arayla. Sutu kesinlikle etkilemiyor
Teyzeleri bakın bu da benim kizim
Masallah canim kizina

benim oğlum da birkaç gündür aynı,keşke biberon alsa sağıp verirdim tereddütsüx,ben uykuda deniyorum o zaman alabiliyor
benimkide biberon almiyoki kasikla filan zorla veriyorum az once yine ayni sey oldu emzirmek istedim bagirdi durdu sonra zorla biberon verdim 40-50 cc filan anca icmistir biberonu ittirmeye basladi tekrar emzirmeyi denedim cok sukur emdi simdi salliyorum insallah uyur

bu arada bi yandan yemek koydum evin yarisini supurdum sutcu geldi sut aldim kaynattim kendime yumurta hasladim ama henuz yemek nasip olmadi misafirim gelebilir oof kafayi yicem yani

Annisler
Bugun esimle ev kredisi cekmeye gidecegiz. Haftaya tasinmaya basloyoruz bana sans dileyin esimle ikimiz becermek zorundayiz yardim alacak kimse yok. Evi firmaya toplaticam ve temizlikciye ilk temizligi yaptiricam sonrasi beni bekliyor. Aslinda oglusum gunduzleri uyusa hepsi olur ama uyumuyor iste eskiya. Neyse 1 ayda yerlesiriz bizde napalim :) birde ben ucretsiz izin alicam bakalim nasil odeneck o taksitler :( yinede gozumuzu kararttik baska turlu ev alinmadigini anladik.

kost: 36740267 .!.:
onu alışverişe cikym dyorum oglum 3. ayini bitirdi simdilik citcitli badi corap klima açık olursa da patikli pijama giydiriyorum.havalar soguyunca ne giydirmeliyiz sizce?ilk cocugum oldgu için ne alcgmi bilemiyorum.patikli pijamalara devammi,tulum mu vs iste:)
bence uzun kollu badi ve patiksiz pijama. ben öyle yapmayı düşünüyorum. tulum bana kullanışsız geliyor. evde 2 tane 3-6 için tulum var ama kullanacağımı hiç sanmıyorum.

Azer kizi cann2014 coklu alinti yapayim dedim ama yapamadim sanirim. Esim ilk bayramin birinci gunu aradi. Anlasmali bosanalim dedi ben de tamam dedim. Aslinda beni deniyormus anlamistim zaten. Ben hicc aramadim sonra kendisi surekli aramaya basladi. Cocugu cok merak ediyor gibi cocugu sorup duruyordu. Ben zaten cogunda acmiyordum israrla ariyordu. Valla kacan kovalanir diye bosa dememisler. Bakti ki ben de adim yok tam 48 gun sonra esim annesi ve kaynim geldiler. Biz esimle yine tartistik sonra benden ozurdiledi. Bana gel dedi ben de gitmedim. Sonra ablam aradi gelin goturun diye. Beni de ikna etti cunku herkese yuk oluyordum artik el kada bebekle simdi evimizdeyiz ama ben hala kizginim surekli laf cakiyorum o da bisey diyemiyor.

Gönlünden geçtiği gibi davran o zaman canımcım..Allah hayırlısınu nasip etsin..ama içime sinmedi valla ne yalan söyliyim,48 koca gün..şimside bişey yapmamış gibi döndü

Ya kızlar bakimsizliktan öleceğim artık oysa gündüz oğluşumda uyuyor ama is hic bitmiyoryada ben biteremiyorum zaten oldum oolası temizlik yapmayi sevmem

benimkide biberon almiyoki kasikla filan zorla veriyorum az once yine ayni sey oldu emzirmek istedim bagirdi durdu sonra zorla biberon verdim 40-50 cc filan anca icmistir biberonu ittirmeye basladi tekrar emzirmeyi denedim cok sukur emdi simdi salliyorum insallah uyur

bu arada bi yandan yemek koydum evin yarisini supurdum sutcu geldi sut aldim kaynattim kendime yumurta hasladim ama henuz yemek nasip olmadi misafirim gelebilir oof kafayi yicem yani
Bende acele acele kahvaltimi yaptim oglusu uyutuyorum sonra evi toplicam ama cokda uykum var acaba uyusam mi karar veremedim

Yok canim henuz karar vermedim. Netten arastiriyordum bende esim yarin gidip birebir gorecekmis. Bende karar verirsem paylasirim seninle

Bende ayni durumdayim canim ustelik iki cocuk. Portatif hamak almaya karar verdik. Hamakta uyuyor çünkü. Uyansa bile tekrar dalmasi kolay oluyor
Ben hamak aldım paşa hamak adlı bi firma,dün geldi ve artık elde sallamaya son,yalnız tam herşey tamam derken bebeğim emmemeye başladı,4-5 saaatte ölmeyecek kadar :(. İnşallah geçici bidurummdur

Ben hamak aldım paşa hamak adlı bi firma,dün geldi ve artık elde sallamaya son,yalnız tam herşey tamam derken bebeğim emmemeye başladı,4-5 saaatte ölmeyecek kadar :KK43:. İnşallah geçici bidurummdur
insalalh oyledir bizde de durum ayni zorla veriyorum sagip kasikla resmen bogazina döküyorum cunku aclik iyoce bastirinca felaket agliyo sanki biyerini kesiyomusuz gibi

Annisler
Bugun esimle ev kredisi cekmeye gidecegiz. Haftaya tasinmaya basloyoruz bana sans dileyin esimle ikimiz becermek zorundayiz yardim alacak kimse yok. Evi firmaya toplaticam ve temizlikciye ilk temizligi yaptiricam sonrasi beni bekliyor. Aslinda oglusum gunduzleri uyusa hepsi olur ama uyumuyor iste eskiya. Neyse 1 ayda yerlesiriz bizde napalim :) birde ben ucretsiz izin alicam bakalim nasil odeneck o taksitler :KK43: yinede gozumuzu kararttik baska turlu ev alinmadigini anladik.
Hayirlisi olsun canım Allah yardım ediyor zaman zaman zorda olsa ödeniyor bit bakmissin borcun bitmiş ev sahibi olmuşsun kira vereceğine kendi evine odersin parayı bizde altı sene önce korkarak ev aldık nasıl odeyecegiz diye düşünüyorduk şimdi ise borcumuz bitti Allaha Şükür

Ben hamak aldım paşa hamak adlı bi firma,dün geldi ve artık elde sallamaya son,yalnız tam herşey tamam derken bebeğim emmemeye başladı,4-5 saaatte ölmeyecek kadar :KK43:. İnşallah geçici bidurummdur
Canim bende tam sana bunu soracaktim. Esim birebir gormeye gidecek demistim ya gidemedi. Simdi bende 3 tane besik var. Biri buyuk ahsap olanlardan biri anadizi biri de portatif hamak gibi ama saga sola degil yukari asagi sallaniyor ve yerden yuksek (aslinda bu salincak seklinde ama sirt kismi yatiyor). Birde balkondaki hamak etti dört. Simdi hepsini bir tarafa itip gercekten ihtiyacim olan birsey almak istiyorum ama karar veremiyorum. Netteki urunlere bakip duruyorum. Soyle rahat tasinabilir terletmeyecek salladigim zaman saga sola yalpalanmayacak birsey istiyorum. Telden girdigim icin resim yukleyemiyorum senin ilk kullandigin urun gitti gidiyorda istanbul hamak diye gecen urun benzeri miydi. Yardimci olursan cok sevinirim

Ya kızlar bakimsizliktan öleceğim artık oysa gündüz oğluşumda uyuyor ama is hic bitmiyoryada ben biteremiyorum zaten oldum oolası temizlik yapmayi sevmem
Sen bakimsizligi birde bende gor esim bana hippi diye seslwniyor dusa girince sukreder hale geldim :(

Hayirlisi olsun canım Allah yardım ediyor zaman zaman zorda olsa ödeniyor bit bakmissin borcun bitmiş ev sahibi olmuşsun kira vereceğine kendi evine odersin parayı bizde altı sene önce korkarak ev aldık nasıl odeyecegiz diye düşünüyorduk şimdi ise borcumuz bitti Allaha Şükür
Ne guzel bebekten once bitirmissiniz biz cesaret edememistik. Oyle boyle dedigin gibi odenecek ve bir yuvamiz olacak. Zaten evede bayildik ilk defa kari koca ayni anda bir evi begendik kacirmakta istemiyoruz.

Merhaba hanımlar. Uzun zamandır yazmıyordum hatırlamayabilirsiniz beni. Bende haziran annesi olucaktım ama oğluşum erken gelmek istedi ve mayısta doğum yaptım. Oğlum 3 aylık oldu. Geçtiğimiz gün sağlık ocağına gittik kontrole ve oğlum 1 ay içinde sadece 500 gr almış. Bu durum beni çok üzmüşken 2 gündürde emmeyi reddediyor. Zorla kafasına bastırarak emzirmeye çalışıyorum. Emmeye başlıyor ancak 5 dk falan. Sonra tekrar ağlamaya başlıyor göğsümden alıncada susuyor mutlu oluyor. Şimdiye kadar mama vermedim. Çocuğu bu durumda olan var mı? İnanın üzüntüden sütüm kesilicek diye çok korkuyorum hanımlar. Birde İzmirde oturan annelere önerebilecekleri çocuk doktoru ismi soruyorum. 3.ay kontrolümüz var ve şimdiye kadar 2 doktora gittik ikisinden de memnun kalmadık. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba hanımlar. Uzun zamandır yazmıyordum hatırlamayabilirsiniz beni. Bende haziran annesi olucaktım ama oğluşum erken gelmek istedi ve mayısta doğum yaptım. Oğlum 3 aylık oldu. Geçtiğimiz gün sağlık ocağına gittik kontrole ve oğlum 1 ay içinde sadece 500 gr almış. Bu durum beni çok üzmüşken 2 gündürde emmeyi reddediyor. Zorla kafasına bastırarak emzirmeye çalışıyorum. Emmeye başlıyor ancak 5 dk falan. Sonra tekrar ağlamaya başlıyor göğsümden alıncada susuyor mutlu oluyor. Şimdiye kadar mama vermedim. Çocuğu bu durumda olan var mı? İnanın üzüntüden sütüm kesilicek diye çok korkuyorum hanımlar. Birde İzmirde oturan annelere önerebilecekleri çocuk doktoru ismi soruyorum. 3.ay kontrolümüz var ve şimdiye kadar 2 doktora gittik ikisinden de memnun kalmadık. Yardımcı olursanız sevinirim.
Maricik bacim nasilsin ???
Hatirladim seni ♥♥♥
Bende senin gibi mayista dogum yaptim 4 mayista....
Bizim oglanlar aceleci cikti desene :KK48:
Bacim ilk situ emip biraktigi icin yagli sutu almiyor dogal olarak kilo alimida azalmis...
Mamalarla zaten fazla kilo almasi beklenemez...
Bu aralar memeyi reddetme donemlerindelermis savasicaksin mecbur...
Benim oglumda hemen birakiyordu ben inadina agzina veriyordum ...
Sinirinden agliyordu fakat bir haftalik maratonun ardindan kazanan ben oldum :KK49:
Masaallah son 2 ayda 3 kiloyu askin kilo aldi :nazar::nazar::nazar:
Darisi basina :KK15:

Amannn aysegulumm birak evde daginik kalsin...
Benim eve giren durmaz...
Halilarimi yikattik bir haftadir bekliyor genel temizlik yapacagim ki sereyim...
Normalde simetri hastasiyimdir ama simdi gel gor ki ne simetri kaldi ne duzen :KK47:
Yeterki yavrularimiz iyi olsun bak bu saat oldu kahvalti bile yapamadim...

Merhaba hanımlar. Uzun zamandır yazmıyordum hatırlamayabilirsiniz beni. Bjende haziran annesi olucaktım ama oğluşum erken gelmek istedi ve mayısta doğum yaptım. Oğlum 3 aylık oldu. Geçtiğimiz gün sağlık ocağına gittik kontrole ve oğlum 1 ay içinde sadece 500 gr almış. Bu durum beni çok üzmüşken 2 gündürde emmeyi reddediyor. Zorla kafasına bastırarak emzirmeye çalışıyorum. Emmeye başlıyor ancak 5 dk falan. Sonra tekrar ağlamaya başlıyor göğsümden alıncada susuyor mutlu oluyor. Şimdiye kadar mama vermedim. Çocuğu bu durumda olan var mı? İnanın üzüntüden sütüm kesilicek diye çok korkuyorum hanımlar. Birde İzmirde oturan annelere önerebilecekleri çocuk doktoru ismi soruyorum. 3.ay kontrolümüz var ve şimdiye kadar 2 doktora gittik ikisinden de memnun kalmadık. Yardımcı olursanız sevinirim.
ben doktora kontrole gittim 2,5 ayliktik 2.ay kontrolunden 100 gr almis 3.ay kontrolune kadar 400 gr daha alirsa normal dedi yani artik 500 gr da normal 1 ayda buyuduler artik

bi de bende izmirdeyim egepol hast. dogum yaptim cocuk doktorumuzda orda bülent gökşen cok memnunum tavsiye etmekle kalmam gozun kapali git derim

Supurge falan yapiyodum da banyoyu temizleyememistim dogru duzgun supurur gecerdim kizim 45 dk uyudu da hemen girdim dip kose ben ciktim uyandi :) misafir gelmese temizlikte yapmicaz :)

Supurge falan yapiyodum da banyoyu temizleyememistim dogru duzgun supurur gecerdim kizim 45 dk uyudu da hemen girdim dip kose ben ciktim uyandi :) misafir gelmese temizlikte yapmicaz :)
Galiba oyle olacak bemimde arkadasim gelecek bende hizla evi bi supurdum simsdide ikramlik bisiler yapicam oglusumu emzireyimde

Back
X