Cok sevindim canim insallah daha da iyi olursunuz.Azer kizi cann2014 coklu alinti yapayim dedim ama yapamadim sanirim. Esim ilk bayramin birinci gunu aradi. Anlasmali bosanalim dedi ben de tamam dedim. Aslinda beni deniyormus anlamistim zaten. Ben hicc aramadim sonra kendisi surekli aramaya basladi. Cocugu cok merak ediyor gibi cocugu sorup duruyordu. Ben zaten cogunda acmiyordum israrla ariyordu. Valla kacan kovalanir diye bosa dememisler. Bakti ki ben de adim yok tam 48 gun sonra esim annesi ve kaynim geldiler. Biz esimle yine tartistik sonra benden ozurdiledi. Bana gel dedi ben de gitmedim. Sonra ablam aradi gelin goturun diye. Beni de ikna etti cunku herkese yuk oluyordum artik el kada bebekle simdi evimizdeyiz ama ben hala kizginim surekli laf cakiyorum o da bisey diyemiyor.
Biz iki bucuk aylik olduk iki kez adet oldum 10 gun arayla. Sutu kesinlikle etkilemiyorArkadaşlar bebeğim 3 aylık ben iki aydır baya baya adetgörüyorum galiba. Bu normal bir şey mi üstelik süt te veriyorum bebeğime.. benim gibi 3 aylık anne olup adet gören var mı
Masallah canim kizinaTeyzeleri bakın bu da benim kizim