Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne guzel bahce oldu mu hersey var biz sitedeyiz burda da aksam ustu komsular disarda toplaniyo cocuklar oynuyo filan ciksammi diye dusunuyorum pek kimseyi de tanimiyorum ama bebegi alip iste ben de geldim desem miGünaydın herkese biz sabahin köründe uyandik hatta bahcede hamakta sallammaya bile indik
iyi yapmissin canim insan tek basina gercekten cok sıkıliyo bizde de annem koye gitti ablam tatilde komsularim var ama pek gorusmuyoruz evde kizimla takiliyoruzKizlarr belki hatrliyosnzdur esimin isi nedenyle bi sureligine ankarada oturuyoruz dun istanbula annemlere geldim cok sklmstm ankarada tek basima sizinle paylasmak istedm
De gitsin nolacak:)zaten bir yere gidemiyoruz bahcede olmasa iyice bunalim gecircemne guzel bahce oldu mu hersey var biz sitedeyiz burda da aksam ustu komsular disarda toplaniyo cocuklar oynuyo filan ciksammi diye dusunuyorum pek kimseyi de tanimiyorum ama bebegi alip iste ben de geldim desem mi![]()
Hayır canım hamileyken yoktu daha yeni başladıBenim hamilelikte ağrıyordu bileklerim ama doğumdan sonra geçti. Senin hamileyken de var mıydı bu ağrıların?
Teşekkür ederim canım çok ağrım var duramiyorum yaparım tabi pazartesi günü Dr gitmeyi düşünüyorum elimi kullanamiyorumYaz yagmuru kas gevsetici ağrı kesici kremler var onunla masaj yapip bandaj yap zeytinyağıda olabilir ama en önemlisi istirahat
Sanada geçmiş olsun canım fırsat buldukça uzat ayaklarını dinlenBenimde topuklarim agriyor heleki oturup kalkınca üzerine basamiyorum![]()
Aslinda cokda ayakta kalmiyorum ama agriyorSanada geçmiş olsun canım fırsat buldukça uzat ayaklarını dinlen
Hımmm belki hormonların etkisi devam ediyordut diye düşünmüştüm ama sen bi doktora görün yine deHayır canım hamileyken yoktu daha yeni başladı
Aman cik napcan yalnız iki insan gor zaten bebeği gören sever kaynaşmış olursun :)ne guzel bahce oldu mu hersey var biz sitedeyiz burda da aksam ustu komsular disarda toplaniyo cocuklar oynuyo filan ciksammi diye dusunuyorum pek kimseyi de tanimiyorum ama bebegi alip iste ben de geldim desem mi![]()
Teşekkür ederim canım çok ağrım var duramiyorum yaparım tabi pazartesi günü Dr gitmeyi düşünüyorum elimi kullanamiyorum
Evet ben geçtim çünkü poposu büyük oğlumun baldırlarını sıkıyordu 3 numara bazen de kakası sırtına taşıyordu küçüktü yani 3 numara. 1 haftadır 4 numara kullanıyorum ve inanılmaz rahat ne sıkma var ne kaka :)Bebegi 6 kiloyken 4 numara prima premium care e geçen var mı
Teşekkür ederim canım gitmem gerekiyor şu anda bile zor duruyorumÇok geçmiş olsun canım, ihmal etme.
Evet ben geçtim çünkü poposu büyük oğlumun baldırlarını sıkıyordu 3 numara bazen de kakası sırtına taşıyordu küçüktü yani 3 numara. 1 haftadır 4 numara kullanıyorum ve inanılmaz rahat ne sıkma var ne kaka :)
Adliye demi çalışıyorsun canım benim kardeşim de adliye de çalışıyor geçen sene doğum yaptı bebeği üç buçuk aylıkken işe başladıPazartesi iş sendromum başladıNisan'dan beri raporla mazeretle idare ediyordum duruşmaları, sonra 1 ay adli tatil falan derken iyice alışmıştım bu moda :) Pazar annemde kalacağım, pazartesi de sabahın köründe adliye adliye gezeceğim
![]()
Ben avukatım Allah'tan bağımsız çalışıyorum yoksa mesaili işte çok zor olurdu. Duruşma oldukça adliyeye gidiyorum, artık annemle veya eşimle saatleri ayarlayıp paslaşıcam 1 yıl boyuncaAdliye demi çalışıyorsun canım benim kardeşim de adliye de çalışıyor geçen sene doğum yaptı bebeği üç buçuk aylıkken işe başladı