2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu arada kisacik bilgi !!!
Bugun pansuman icin oglumu goturdugumde aylik kontrolunude yaptirayim dedim bacilarim...
Yard.doc. gayet iyi bir doktor yani...
Bana geceleri uyandirip emzirmem icin tembihledi...
Ki uyudugunda bilincsiz ictigi sutun pek bir faydasi olmaz bebegine dedi....
Zaten 6 aydan sonra istemesende kalkacak saat basi senin kokunu almak isteyecek dedi...
Emmeyide bahane edecek dedi...
Bende o halde bu iki ayin tadini cikartayim dedim :KK73:
P.p.side biraz sismis cerrahi doktor bakti onada...
Sikinti olmaz gecer dedi ...
1 hafta banyo yok ogluma curumus sut kokacak artik :-)
Bir hafta pansuman yapacagim....
Sunnet dusunen anneler icin Doc.Dr. Salih Somuncu Goztepe Medical Park hastanesinde tavsiye ederim :KK9:
Cocuk doktorumuz : Yrd.Doc.Dr. Esra Kezer aklinizda bulunsun...

Eşimden boşanmak istiyorum. Ondan nefret ediyorum
Canım bak buyutuyorsun milleti mutlu ediyorsun yapma etme. Anladigim kadariyla hauatta esinden baska kimsende yok. O onu yapmis bu bunu takmamamis konularina girince illaki kavga cikiyor sinirle kocalarimiz kirici seyler soyluyorlar. Birak bir bilezik icin huzur kacirmaya degermi? Esinin yuvasi ayri kesesi ayri takmayacagim diyene illi de takin diyemezki. Bu kv nin ve kp nin ayibidir. Sen eltilerinr yaptilar seni ayirdilar diye kiziyorsun anliyorum. Ortami bos bulunca gelinin arkasinda aile olmayinca boyle oluyor seni en iyi ben anlarim. Inan bu tarz kavgalari bizde esimle cok yaptik sonraanladikki herkesin yaptigi yapmadigi yanina kar kaliyor ve huzuru kacan yuva bizimki oluyor. Allaha havale et ve bu konuyu esinle konusma. Lafini kv ne soyle onun huzuru kacsin ;)

Azericim oglunun sunneti hayirli olsun darisi basimiza. Boyle herseyin onden gidiyor tatli tatli bizede anlatiyorsun ya bayiliyorum♥

Azericim oglunun sunneti hayirli olsun darisi basimiza. Boyle herseyin onden gidiyor tatli tatli bizede anlatiyorsun ya bayiliyorum♥

Cok sagol teyzesi...
Sukur erkek oldu benim oglum :KK9:Eee bacim bildiklerimizi boyle yazalim ki aralarindan mantikli olanini uygulayalim degil mi ama... :KK15:
Ayrica kan ilacimiza baslamamiz gerektigini gecen gun aile hekimimiz onermisti ...
Ama ben doktorumuzun bilgisi disinda birsey kullanmak istemedigim icin bugun ayrica yazdirdim bacilar...
4 aylikken baslatiyorlarmis aklinizda bulunsun hatirlatirsiniz !!!

bızde bu arada tartılmaya gıttık, 3 aylık oldu yavrum, 62 cm 6 kılo cıktı, bu ay 500 gr almıs , çok uzuldum , hemsıre uzulme boya gıtmıs, normal bu , sakın mama verıyım deme dedı ama ne bıleyım şaşırdım, hep 1 kılo alan cocuk bu ay 500 gr almıs ,her zamanda meme verırım, öle 2 saat 3 saat ara sımdıye kadar hıc olmadı, max 1 saat emzır meden dururum.sızlerde nasıl durumlar 3 aylık bebeklerınız kac kılo boyu ??

Aynen emerken uyuyor yerine bırakınca uyanıyor uyank ken bırakıyorum kendi ulusun diye gözler bayılıyor uykudan uyumuyor ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım bir kere uyudu sabahtan beri zil çaldı uyandı sabahtan beri bir duş alayım dedim ama yok alamıyorum
Aynen ya biz zili de söktük telefonu da, uyanıyor hem de irkilerek uyanıyor :( ben de kan ter içinde kaldım. Uyusa da 2 dk uyuyor ve uyandığında beni göremezse kıyameti koparıyor . Hiçbir iş yapamadım ama yorgunluktan bayılacağım :(

bızde bu arada tartılmaya gıttık, 3 aylık oldu yavrum, 62 cm 6 kılo cıktı, bu ay 500 gr almıs , çok uzuldum , hemsıre uzulme boya gıtmıs, normal bu , sakın mama verıyım deme dedı ama ne bıleyım şaşırdım, hep 1 kılo alan cocuk bu ay 500 gr almıs ,her zamanda meme verırım, öle 2 saat 3 saat ara sımdıye kadar hıc olmadı, max 1 saat emzır meden dururum.sızlerde nasıl durumlar 3 aylık bebeklerınız kac kılo boyu ??
Canim biz de bu ay 700 gr almıs iz boyumuz 5 cm uzamis bizim hemşire de boyu iyi uzamis kilosuna birsey demiyorum o yüzden dedi bir de bence saatli emzir bende iki saatte bir emziriyordum dün hemşire iki buçuk saat yap dedi sık emzirmek te kilo aldırmaz dedi gogusler dolmazmis tam bende dünden beri iki buçuk saatte bir emziriyorum

Esim lohusayken ameliyatran sonra da evliligimiz suresince ilk kez tokat atti. Ve bunu eltimin kv nin onunde yapti
Esin yanlış davranmis canım ne olursa olsun lohusayken bir de onların yanında bunu yapmamaliydi gerçi hiçbir şekilde bir erkeğin kadına vurması doğru değil ama Bebeğiniz var iyi düşün bunu yapmasına izin verme bir daha biraz zamana bırak belki pişman olmuştur

Canim biz de bu ay 700 gr almıs iz boyumuz 5 cm uzamis bizim hemşire de boyu iyi uzamis kilosuna birsey demiyorum o yüzden dedi bir de bence saatli emzir bende iki saatte bir emziriyordum dün hemşire iki buçuk saat yap dedi sık emzirmek te kilo aldırmaz dedi gogusler dolmazmis tam bende dünden beri iki buçuk saatte bir emziriyorum
2,5 saatte bır mı, benımkı hayatta durmaz bıde ben alıstırmısım malesef, aglıyor durmuyor bır turlu bende kıyamıyorum sussun dıye meme verıyorum hep, hanı cougunda cekmyor bıle ama memede kalması onu rahatlatıyor. ayh napsam nasıl ayarlasam bu saat işini:KK17:
Esim lohusayken ameliyatran sonra da evliligimiz suresince ilk kez tokat atti. Ve bunu eltimin kv nin onunde yapti
alhalahlahl nıe tokat atıyor kı canım, helede mılletın onunde ( hos bunun mılletın onunde arkasında olması bır sey farketmez ama )

2,5 saatte bır mı, benımkı hayatta durmaz bıde ben alıstırmısım malesef, aglıyor durmuyor bır turlu bende kıyamıyorum sussun dıye meme verıyorum hep, hanı cougunda cekmyor bıle ama memede kalması onu rahatlatıyor. ayh napsam nasıl ayarlasam bu saat işini:KK17:

Yavaş yavaş saati kaydirabilisin canım onunla oynayabilirsin kucağında gezdir olabildigince oyala bir süre sonra alisir

zaten hıc kucagımdan ınmıyor kı canım, malesef dıyorum ya alıstırmısım hep kucagımda, çok husursuz olunca aglayınca acıktı dıyorum verıyorum memeyı

="ucamayankelebek, post: 36782603, member: 421552"]Esim lohusayken ameliyatran sonra da evliligimiz suresince ilk kez tokat atti. Ve bunu eltimin kv nin onunde yapti[/QUOTE]
Esiniz yaptığı gerçekten çok ayıp. Şuan böyle düşünmeniz çok normal.

Back
X