Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin canım taşınmak çok yorucuPazar günü taşınacağız, bugün çok yoruldum ayaklarımı hissetmiyorum.
Geceden kasitim benim uyku halindeyken bacim...valla bana pek mantikli gelmedi neden gece etkili olmasinki sonucta nasil yetiskinlerde gece yemek daha cok kilo aldiriyo bebeklerde de oyle olmasi gerekmez mi tamam gunduzde cok hareket edemeselerde elleri kolalri oynuyo surekli gece ye ic yat
Cilegim benim 3 aylik kontrolumde oglum 7 cm boy atmisti...ayh ne demek o ev onunmus, onun oldugu kadar senınde. bı tek akraban amcan gelıcek çokmu yanı dogum yapmısın gelmıycekmı yanı. alhalhalhalla
bende anlamadım, evet gunluk 20 gr dıyorlar mın.oncekı aylarda 1 kılo, 1,200 gr alıyordu bu ay böle olduhemsırede ortalamaya vurursan ay basına 800 gr ıyı dıyor. boya vermıs dıyor , bı ayda 3 cm uzamıs, bende anlamadım vallaa
nasıl yaaa6 aydan sonra duzelecegıne ıyıce yıne mı basa doncez, neden kııı anlamadım ben
![]()
Bacim RABb'im kolaylik versin...Pazar günü taşınacağız, bugün çok yoruldum ayaklarımı hissetmiyorum.
Bende de cok acikma oluyor bacim ama inan kalkip yemeye useniyorumKızlar ben çok acikiyorum saat dokuz da yedim şimdi yine acıktım çok da yiyiyorum eşim bana şaşkınlıkla bakıyor o benden az yiyiyor Allah sonumu hayir etsin sizde de varmı böyle bir durum![]()
Kızlar ben çok acikiyorum saat dokuz da yedim şimdi yine acıktım çok da yiyiyorum eşim bana şaşkınlıkla bakıyor o benden az yiyiyor Allah sonumu hayir etsin sizde de varmı böyle bir durum![]()
Annelik güzel bi deneyim,onların sağlık içinde gelişimlerini görmeyi nasip etsin Allah her anne-babaya.Bütün kötülüklerden onları korusun sakınsın Rab...Bacilarim uzulsem mi aglasam mi bilemiyorum...
Yarim saat kadar once oglumla oynuyordum...
Hem oyuncak hem dis kasiyici...
Ses cikarttiriyordum birden ellerini acti ciddi ciddi hani oyuncagimi ver der gibi...
Neyse uzattim hemen parmaklaroyla kavramaz mi...
Normalde de tutar herseyi ama ben verirsem...
Bu defa uzattigim seyi kendi istegiyle tuttu...
Neyse bir muddet inceledi oynatmadan...
Sonra birden kendine dogru cekti asiri derecede korktu...
Inanin sunnet sonrasinda bile boyle ciglikla hickirarak ve goz yasi gelerek aglamamisti
Cok korktu canim oglum...
Bir yandan da bu sekilde tutmasi biraz daha buyudugunun gostergesi oldugu icin sevincliyimde...
Allah (cc) im nasil duygular bunlar...
Karmakarisik duygulari bir anda nasil yasiyor insan inanilir gibi degil...
Cok sukur ... ♥
Gunaydin canim. Sende nobettesin galiba:) meerak ettim kanaman nasil oldu devam miBende cok acikiyorum zaten fazlam var bire şimdi alırsam napcamşuan bile acim ama yememek için kendimle savaşıyorum
Aminnnn bacimSa
Annelik güzel bi deneyim,onların sağlık içinde gelişimlerini görmeyi nasip etsin Allah her anne-babaya.Bütün kötülüklerden onları korusun sakınsın Rab...
Benim nobet besten sonra basluyor uyjunun en tatli aninda yaniGunaydin canim. Sende nobettesin galiba:) meerak ettim kanaman nasil oldu devam mi![]()
Gunaydin canim aksam olsada yatsak hemen:)Herkese Günaydın:)
Seninki iyi sayilie benim 4 e kadar iki saatte bir, 4ten sonra saat basi kalkiyor son olarak da bu saatleede uyanip uykusuzlugumu gulucuklerle kutluyor sipa:)Benim nobet besten sonra basluyor uyjunun en tatli aninda yanidorde kadar uyuyor sonra saat basi kalkiyor;(kanamam da aynen devam ediyor sogan kuru falan ise yaramadi haftaici dojtora gidicem insallah gecer artik cok bunaltti beni cunku
Uyuyor iki saat falan sonrada emziriyorum pusete yatirip yanima aliyorum konusa konusa yaoiyorum islerimi zaten uzun sure kucakta kalinca skliyor arada da kucagima aliyorum opup kokluyorum sonra tekrar pusete irdan gulucukler saciyor bana:)
Rahatina cok duskun benim oglusum harekwtlerinin jisitlanmasina gelemiyor benimde isimebgeliyor bu durum:)kucaga almasanda kinusulsun ilgilenilsin istoyor ama kucakta turmaktan iyi tanikiÇok kucakta sıkılıyor mu??
Derhal seninkini benim oğluşla buluşturup örnek almasını sağlamalıyım![]()
Gece karanlikta bile guluyor sipalar ya oh uyandirdim der gibi:)sajirim illa mudahale istiyor baksana uc ay dolmak uzere daha duracagi yokSeninki iyi sayilie benim 4 e kadar iki saatte bir, 4ten sonra saat basi kalkiyor son olarak da bu saatleede uyanip uykusuzlugumu gulucuklerle kutluyor sipa:)
Kanaman da operasyonsuz gecmeyecek galiba Allah yardmcin olsun canim
Ikibucuk ay once atti tokati ama sen affedemedigin icin sorun devam ediyor. Yazdiklarin anlik ofke gibi gorunsede aslinda birikim. Dogrumu anladim canim.
Esin cok yanlis yapmış. Tokat atmasi kabul edilecek birsey degilken kaldi ki bunu baskalarinin yaninda yapmasi affedilir gibi degil. Ama esini en iyi sen bilirsin. Defalarca ozur diledi diyorsun hic mi azalmadi ofken
benim kizim da kucak sevmiyor.aynen arkadasin dedigi gibi haraketlerinin kisitlanmasini sevmiyor.ama uykysu geldiginde illa ki kucagimda sallamaliyim.bunu da atlata bilirsem ne mutlu bana))Çok kucakta sıkılıyor mu??
Derhal seninkini benim oğluşla buluşturup örnek almasını sağlamalıyım![]()