- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
En cokta ona sinirleniyorum iste aysegulum...Canim uzme kendini hepimiz ayniyiz sanirim yada evde durdugumuz icin surekli ilgi bekliyoruz biliyosun erkekler bayanlar kadar dusunceli degil akillarina gelmez ince dusunmek duzenimiz olusunca tum taslar yerine oturacak uzme bak sutunde etkilenmis yapma kendine bunu
Cabin benim bende senin gibiyim balik burcumusun yada yengec dedigin gibi dogumdan sonra dahada artti evdeyiz surekli etraftanda ilgi alaka bekliyoruz cunku onlar bu durumda olsa canla basla kostugumuz icin onlarda yapsin anlasin bizi istiyoruz yapilmayincada kiriliyoruz en guzeli bir beklentimizin olmamasiEn cokta ona sinirleniyorum iste aysegulum...
Zaten emmiyodu bu aralar birde sinirden azalmasi tuz biber oldu...
Ben normalde de cok kirilgan biriydim ama dogumdan sonra iyice kirilgan oldum...
Ins. Hepimiz kazasiz bir sekilde atlatiriz bu donemleri...
canim bizde sakryadan bursaya gittik giderken bisey yoktu dönüşte cocuk cildirdi aglama krizine girdi desigin gibi memede sakinledi sonra eve gelince eski duzenine döner bi de onlarda yoruluyolar tabiki yollardaAğlamak uzereyim suan arkadaşlarla kız kıza Maşukiye'ye gidelim dedik dun çıktık Yola bugun yavrum o kadar huzursuz oldu ki gündüz hıc uyumadı ağladı hala da uyumadı kucağımda memeyle sakinlesti ama koyunca yine ağlıyor her tarafım ağrıyor sırtım elim kolum ayağım hicbir yeriminhissetmiyoruk suan yarın olsa da evime gitsem
erkeklerde ilgi bekliyolar tabiki bizde firsat buldukca birbirimize vakit ayirmaya calosiyoruz ama iste bebis izin verirseOfff offfff canim cok sikkin...
Esim eskisi gibi benimle ve cocugumla ilgilenmiyor....
Oglumuzu bile gormeyen arkadaslarinin sacma sapan islerine ayiracak vakit buluyor ama bize o vakti ayirmiyor...
Kac defa uyardim onun bunun isini eve getirip yapma diye...
Dunden beri ugrasiyo sinirlerim bozuldu yine....
Yarinda o isle oyalanacak....
Belim asiri derecede agriyor...
Buna birde dis ve bas agrisi eklendi....
Oglum sunnet olduktan sonra gece uykusunu 4 e dogru aldi....
Uyutmaya calisiyorum canim cikti resmen
Evden disari ciktigimda yok zaten...
Bunaliyorum artik ....
Sutumde azaldi farkettiriyor yani....
Bu stres altinda oglumu nasil besleyecegim ben hic bilmiyorum...
Psikolojim bozuldu resmen
Psikolog var mi aranizda bacilarim ne yapmam gerek psikologa gitmem gerekir mi acaba offfffffffffff
Orasi daha iyi oluyor bence bas basa kalmis oluyosunu hemde temiz hava ohh mis bizdr dun yaptik daga cay icmeye gittik bnada cok iyi geldierkeklerde ilgi bekliyolar tabiki bizde firsat buldukca birbirimize vakit ayirmaya calosiyoruz ama iste bebis izin verirseevde artik bende bunalmaya basladim haftasonu icin koye kactik issiz dag basi ama burasi bile iyi geldi:))
Iyi olmaniza sevindim nundan sonra hep beraber olursunuz insallah
Sagolun kizlar. Aksam cevap yazamadim kusura bakmayin. Küçük cadiyla ugrasmak zorunda kaldim. Kocis mesaj atti cocuklari uyut diyeÇok iyi canım maşallah izmirde de hava serinledi ama kızım emerken ve uyurken çok terliyor sürekli kafasini kurulayip üstünü degistiriyorum
Aman kotu olmus insan bazen ozluyor esiyle vakit gecirmeyi:)Sagolun kizlar. Aksam cevap yazamadim kusura bakmayin. Küçük cadiyla ugrasmak zorunda kaldim. Kocis mesaj atti cocuklari uyut diyebenim bucur cadi uyumak yerine kardesini uyandirdi. Tabi planlarda suya
Evet ama öncelik çocuklar.. yapacak bisey yokAman kotu olmus insan bazen ozluyor esiyle vakit gecirmeyi:)
Dr a sor istersen canım asiyla ilgisi yoktur belki ama en azından rahatlarsinAsimizi persembe gunu olduk aksam uzeri 5 te cuma ve cumartesiyi bil fiil uyuyarak gecirdi diyebilirim bu kdr uyunur mu yahu? Sorsam mi dr a ya da gotursem mi?
Benimde kanamam hala suruyor cok gicik bir durumEvt ya insan esiyle ozel vakit gecrmeyi cok ozluyo belki guleceksnz ama ben elele yurumeyi bile ozluyorum cnki hep ben ya da o bebek arabasni suruyo))
Gerci yadrgamayin ama bz daha hic baslangc yapmadik bilebenm kanamam vardi sonra bitti firsat bulamadik smdide adet oldm ztn varmi icinzde bzm gibi ( ay esim varya bunlari konustgumuzu bilse cok kizardi bi de marifet gibi soluyomusin derdi adamin canina tak etck sonunda
Ben koc burcluyum bacim...Cabin benim bende senin gibiyim balik burcumusun yada yengec dedigin gibi dogumdan sonra dahada artti evdeyiz surekli etraftanda ilgi alaka bekliyoruz cunku onlar bu durumda olsa canla basla kostugumuz icin onlarda yapsin anlasin bizi istiyoruz yapilmayincada kiriliyoruz en guzeli bir beklentimizin olmamasi
Ohhhh mis gibi hava....erkeklerde ilgi bekliyolar tabiki bizde firsat buldukca birbirimize vakit ayirmaya calosiyoruz ama iste bebis izin verirseevde artik bende bunalmaya basladim haftasonu icin koye kactik issiz dag basi ama burasi bile iyi geldi:))
Aynen bacim...Evt ya insan esiyle ozel vakit gecrmeyi cok ozluyo belki guleceksnz ama ben elele yurumeyi bile ozluyorum cnki hep ben ya da o bebek arabasni suruyo))
Gerci yadrgamayin ama bz daha hic baslangc yapmadik bilebenm kanamam vardi sonra bitti firsat bulamadik smdide adet oldm ztn varmi icinzde bzm gibi ( ay esim varya bunlari konustgumuzu bilse cok kizardi bi de marifet gibi soluyomusin derdi adamin canina tak etck sonunda
Benim oglumun ksfasi da kel kaldi nerdeyse, korkmana gerek yok normalKızlar bebeğimin saçları dökülüyor. Yatağından kaldırınca çarşafı kıl dolu hepsi de oğluşumun saçları. Sizin bebişlerde de var mı dökülme? Endişelenmeli miyim ?
Su an dogum saci ise normal canim...Kızlar bebeğimin saçları dökülüyor. Yatağından kaldırınca çarşafı kıl dolu hepsi de oğluşumun saçları. Sizin bebişlerde de var mı dökülme? Endişelenmeli miyim ?
Benim bebegim hic biberon almadi hep meme emdi bu yuzden bebegimi hic birakip cikamadim3.5 aydir surekli dipdibeyiz, bu yuzden cok bunaliyorum bazenStepfordk hc bi fkrim yok sahsen benim artk pek umudum yok kizim eskiden biberon aliodu sagip birakiodum nadiren smdi kac gndr ddniyorum aglama krizine giriyo almio biberon bi sacimi boyatmaya gtcktm yalan oldu daha dorusu artk biyere kiprdayamam hep meme hep meme Basedemedm valla bebisle hep sonunda kendi istedgini yaptiiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?