- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de 3 ay 10 günlük dil falan cikarmyo parmaklarni emiyor sapur supur:)S.a 3.ayini dolduran bebeklerin anneleri bebeğiniz dil çikariyor mu benimki 3 gündür falan huy edindi dili hep disarda normal mi acaba?
bizim kiz daha 2 bucuk aylik cok zamandir dil çıkarıyor zipirS.a 3.ayini dolduran bebeklerin anneleri bebeğiniz dil çikariyor mu benimki 3 gündür falan huy edindi dili hep disarda normal mi acaba?
canım kötü annelikle alakası yok ayıp olacak yada ters bişey diyecek diye ses çıkaramadın büyük olasılıkla. benim kayınvalidemde de aynısını birkaç kez yapmaya kalktı gökçe oyuncak bebek değil dedim vermedim. bir daha yapmaya kalkarsa tatlı dille söyle yoksa alışırlar hep yaparlar.Kayinvalidem zir cahil, bugun geldi. Yanindada 2 yasindaki torunu. Kizimi oyuncak bebek sandi. Basti cigligi. Kv de de torunu uzulmesin diye bebegimi 2 yasindaki cocugun eline vermeye çalıştı. O kiz 2 yasinda ve hicbir hareketine hakim degil. Ya Bingildagina bisey olsaydi. Diger torunu aglamasin diye canin yanacakti. Kizlar basiretim baglandi. Odum patladı. Cahil kadin. Bişey diyemedim. Kizlar sizce ben iyi bir anne degil miyin? Tepki bile vermedim laf söylemeliyim kadina. Hem ona hem kendime çok sinir oldum
benim kızım 2,5 aylık epeydir çıkarıyor o minik dilini :) bigün ısırıcam o minik diliniS.a 3.ayini dolduran bebeklerin anneleri bebeğiniz dil çikariyor mu benimki 3 gündür falan huy edindi dili hep disarda normal mi acaba?
Aynen bizde de durumlar ayni ayy ne guzel buyuyorlar:)masallah subhanallah hepsineayrica son zamanda bol bol salya cikarmaya ve baloncuk yapmaya basladi :)
Bacim ben senin yerinde olsam oncelikle uyarirdim kv mi...Kayinvalidem zir cahil, bugun geldi. Yanindada 2 yasindaki torunu. Kizimi oyuncak bebek sandi. Basti cigligi. Kv de de torunu uzulmesin diye bebegimi 2 yasindaki cocugun eline vermeye çalıştı. O kiz 2 yasinda ve hicbir hareketine hakim degil. Ya Bingildagina bisey olsaydi. Diger torunu aglamasin diye canin yanacakti. Kizlar basiretim baglandi. Odum patladı. Cahil kadin. Bişey diyemedim. Kizlar sizce ben iyi bir anne degil miyin? Tepki bile vermedim laf söylemeliyim kadina. Hem ona hem kendime çok sinir oldum
Masaallah bacimCanim benimki 2270 dogdu 49 cm 3.ayda 6.400
60 cm oldu maasallah deyin lutfen ali yasin kacti kac oldu ben de onu merak ettim biz 8 aylik dgduk bu arada...
Bacim ben senin yerinde olsam oncelikle uyarirdim kv mi...
Devam mi ediyor direkt alirdim kucagindan...
Bak kendince hala icin rahat degil...
Bence uyarmanda yarar var...
Cunku sen boyle uyarmayip umursamazca davrandigin surece o daha cok cocugun kucagina koymaya calisir ...
Daha neler yapar neler....
Masaallah bacim
Benim oglumda 1 ay erken dogdu...
2.530 gr. 49 cm...
3 ayinda 6.550 gr 66 cm de boyuydu![]()
Ben de sinir oluyorum böyle şeylere bazen komşuların çocukları sokakta oynarken biz dışarı çıkınca gelip ellemek öpmek istiyorlar ve anneleri birsey demiyor ben izin vermiyorum bu ne ya biz dokunmaya kiyamazken çocuklarımız kücük çocukların elinde oyuncak olsun o senin iyi anne olmamanla ilgili değil iyi niyetinle ilgili sen de bir daha ki sefere hazırlıklı ol tavrını ortaya koy o da ona göre davransinKayinvalidem zir cahil, bugun geldi. Yanindada 2 yasindaki torunu. Kizimi oyuncak bebek sandi. Basti cigligi. Kv de de torunu uzulmesin diye bebegimi 2 yasindaki cocugun eline vermeye çalıştı. O kiz 2 yasinda ve hicbir hareketine hakim degil. Ya Bingildagina bisey olsaydi. Diger torunu aglamasin diye canin yanacakti. Kizlar basiretim baglandi. Odum patladı. Cahil kadin. Bişey diyemedim. Kizlar sizce ben iyi bir anne degil miyin? Tepki bile vermedim laf söylemeliyim kadina. Hem ona hem kendime çok sinir oldum
Size de masallah tatlim senin oglan masallah uzun boylu olacak belli kiBacim ben senin yerinde olsam oncelikle uyarirdim kv mi...
Devam mi ediyor direkt alirdim kucagindan...
Bak kendince hala icin rahat degil...
Bence uyarmanda yarar var...
Cunku sen boyle uyarmayip umursamazca davrandigin surece o daha cok cocugun kucagina koymaya calisir ...
Daha neler yapar neler....
Masaallah bacim
Benim oglumda 1 ay erken dogdu...
2.530 gr. 49 cm...
3 ayinda 6.550 gr 66 cm de boyuydu![]()
Aman skma canini canim sanirim erkekler artik ilgi bekliyorlar olmayincada cildiriyorlar aslinda hepimizin yasadiklari ayni sadece oyuncular degisik burasi iyiki var yaaKizlar bende dertliyim bu aksam. Esim gereksiz yere bağırıp çağırdı bana. Ben neye kızdığını bile anlamazken o cok haklı kendince. Canım sıkıldı.
Sıkma canını tatlım bu erkekler çocuk gibi ilgi bekliyorlar bazen saçma sapan şeyleri bahane edip ani çıkışlar yapıyorlarKizlar bende dertliyim bu aksam. Esim gereksiz yere bağırıp çağırdı bana. Ben neye kızdığını bile anlamazken o cok haklı kendince. Canım sıkıldı.
Sagol bacim...Boyu ne kadar uzun adam olmus o artık. Peki siz anne baba uzunsunuz ondan mi? Ben de kizim uzun olsun isterdim. Maaşallah
O esini gonder hele topigimize cannim ...Kizlar bende dertliyim bu aksam. Esim gereksiz yere bağırıp çağırdı bana. Ben neye kızdığını bile anlamazken o cok haklı kendince. Canım sıkıldı.
Bakalim teyzesi amcalara cekti ise kesin uzun boylu olacaktirSize de masallah tatlim senin oglan masallah uzun boylu olacak belli ki
Bence hemen mamaya sarilma bacim...herkes bebegine mama veriyo mu merak ettim bugun saglik ocaginin onunden gectim de merak edip kizimi tarttirdim 20 gunde 300 gr almis ayin 19 unda tekrar tartalim duruma gore gunde 10 cc ile mamaya baslariz dediler ama sutum var yani bebegim acim diye aglamiyo dedim bazen sut olur ama kaliteli olmaz o zamanda bebek kilo almaz pek dedi o zamana kadar beslenmene dikat et bakalim fark edecek mi dedi sizde durumlar nasil??
Benim kızımda geçen ay 700 gr almıştı ama boyu güzel uzadıgi için hemşire birsey demiyorum dedi bir de sık emzirme gogusler dolmadigı için sık emzirmek te kilo aldırmaz dedi iki buçuk saatte bir emzır dedi canım eğer saatli emzirmiyorsan birde saatli emzirmeyi dene istersenherkes bebegine mama veriyo mu merak ettim bugun saglik ocaginin onunden gectim de merak edip kizimi tarttirdim 20 gunde 300 gr almis ayin 19 unda tekrar tartalim duruma gore gunde 10 cc ile mamaya baslariz dediler ama sutum var yani bebegim acim diye aglamiyo dedim bazen sut olur ama kaliteli olmaz o zamanda bebek kilo almaz pek dedi o zamana kadar beslenmene dikat et bakalim fark edecek mi dedi sizde durumlar nasil??
herkes bebegine mama veriyo mu merak ettim bugun saglik ocaginin onunden gectim de merak edip kizimi tarttirdim 20 gunde 300 gr almis ayin 19 unda tekrar tartalim duruma gore gunde 10 cc ile mamaya baslariz dediler ama sutum var yani bebegim acim diye aglamiyo dedim bazen sut olur ama kaliteli olmaz o zamanda bebek kilo almaz pek dedi o zamana kadar beslenmene dikat et bakalim fark edecek mi dedi sizde durumlar nasil??