2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sacimi boyatmak istiyorum hatta haftaya icin randevuda aldm ama int de ole baktmda boyatilmamali diyo ya her yerde kafa derisinden dolasim sisteminne kimyasal madde geciyomus. Bebegin ictigi sute de of ya acaip ikilemde kaldm ya napcam

Bu durumu hemen hemen aynı yaşayan bi arkadaş daha var..Oğlu 1 ayda çok az kilo almış ve doktor "1 hafta yediğine içtiğine dikkat et" diyip süt arttırıcı damla vermiş..işe yarıyor gibi diyordu..1 hafta dolunca mama verilcek mi kiloya göre karar verilcek..ama dediğin gibi süt çooook olsa da,kalitesi ve doyuruculuğu az olabilir ya da bunun tam terside öümkün..yinede bana kalırsa bunu sağlık ocağıyla değil bebrğin kendi doktoruyla görüş karar ver..
bana damla filan vermedi sadece daha cok ceviz komposto filan bikac bisey saydi bakalim fark edecek mi dedi gecen hafta doktordaydik o gelisimi iyi dedi ama saglik ocagindakiler gibi hesaplamiyo gunluk ne kadar almis filan diye genel olarak bakiyo hani su bi yuzdelikler varya oraya bakiyorum kilo olarak yuzde 70lerde boy olarak yuzde 90larda gayet iyi aslinda

Benim kızımda geçen ay 700 gr almıştı ama boyu güzel uzadıgi için hemşire birsey demiyorum dedi bir de sık emzirme gogusler dolmadigı için sık emzirmek te kilo aldırmaz dedi iki buçuk saatte bir emzır dedi canım eğer saatli emzirmiyorsan birde saatli emzirmeyi dene istersen

saatli emziremedim hic cunku cok az emiyo ve ne kadar emdigini cc olarak kestiremiyorum oyle olunca da sık sık vermeye calisiyorum ama bugun emzirdigim saat ve kac dk onlari yazayim sonra yine size danisayim en iyisi

Sagol bacim... :KK36:
Benim boyum o kadar uzun sayilmaz 1.65..
Babamiz 1.87...
Amcasida masaallah 1.96 larda falan....
Saglikli olsunlarda boy kilo onemli degil...
Bu ay fazla beklentim yok...
Ayrica boyumuz 64 cm idi ozur dilerim ...
3 aylik 3 haftalik boyu 66 idi yanlislik olmasin ....
Ayrica kizin orta boylu olmasi daha iyi bence bacim ayrica sonradan atak yapip one gecebilir ins.:nazar:

O esini gonder hele topigimize cannim ...
Var mi oyle ha cani isteyince seni kirmak azarlamak :KK62:

Bakalim teyzesi amcalara cekti ise kesin uzun boylu olacaktir :KK73:

Bence hemen mamaya sarilma bacim...
Benim oglum su ana kadar aylik 1 kilonun altina dusmedi kilo aliminda...
Haftada 500 gr aldigini bilirim...
Gecen hafta ise sadece 100 kusur gr almisti...
Ins. Bu ayinda en az 600 alir diye dua ediyorum...
Sadece anne sutu...

biz hic 1 ayda 1 kilo almadik boyumuz iyi hatta kizlarda normalde bu kadar uzun olmaz filan diyolar ama burda okuyunca sasiriyorum mesela 2. ay kontrolunde 61 cm di kizlara gore cok uzun dedi doktor burdaki bebeklere gore cok uzun degil ama normal sanki :)

ya bi de mama vercem desemde benimki almiyoki biberon kasikla zorla veririm anca bakalim insallah 19 unda en azindan toplamda 600 gr almis olsa da mama vermesek

Gunaydin guzel annisler:)
Oğluşum yaklaşık 1.5 saattir omzumda uyuyor 2 defa beşiğine koydum ikisinde de koyar koymaz uyandı, her gecen gun ağırlaşıyor kollarımda derman kalmadı, misal suan sol omzumu hissetmiyorum artık sizlere ömür :s
Biz bugun 72 gunluguz, gunde kac bez kullaniyorsunuz?

Sacimi boyatmak istiyorum hatta haftaya icin randevuda aldm ama int de ole baktmda boyatilmamali diyo ya her yerde kafa derisinden dolasim sisteminne kimyasal madde geciyomus. Bebegin ictigi sute de of ya acaip ikilemde kaldm ya napcam
Canım benim Dr boyatmak ilişkin
Canım benim kadın dogumcum boyatabilirsin dedi ben boyatcam ama zaman bulamıyorum bır türlü okullar açılsın çocuklar Okula gidince boyatcam

Aman skma canini canim sanirim erkekler artik ilgi bekliyorlar olmayincada cildiriyorlar aslinda hepimizin yasadiklari ayni sadece oyuncular degisik burasi iyiki var yaa

Sıkma canını tatlım bu erkekler çocuk gibi ilgi bekliyorlar bazen saçma sapan şeyleri bahane edip ani çıkışlar yapıyorlar

Sagol bacim... :KK36:
Benim boyum o kadar uzun sayilmaz 1.65..
Babamiz 1.87...
Amcasida masaallah 1.96 larda falan....
Saglikli olsunlarda boy kilo onemli degil...
Bu ay fazla beklentim yok...
Ayrica boyumuz 64 cm idi ozur dilerim ...
3 aylik 3 haftalik boyu 66 idi yanlislik olmasin ....
Ayrica kizin orta boylu olmasi daha iyi bence bacim ayrica sonradan atak yapip one gecebilir ins.:nazar:

O esini gonder hele topigimize cannim ...
Var mi oyle ha cani isteyince seni kirmak azarlamak :KK62:

Bakalim teyzesi amcalara cekti ise kesin uzun boylu olacaktir :KK73:

Bence hemen mamaya sarilma bacim...
Benim oglum su ana kadar aylik 1 kilonun altina dusmedi kilo aliminda...
Haftada 500 gr aldigini bilirim...
Gecen hafta ise sadece 100 kusur gr almisti...
Ins. Bu ayinda en az 600 alir diye dua ediyorum...
Sadece anne sutu...
Sagolun kızlar. Hâlâ trip atmaktayim :63:

Kizlar bende dertliyim bu aksam. Esim gereksiz yere bağırıp çağırdı bana. Ben neye kızdığını bile anlamazken o cok haklı kendince. Canım sıkıldı.
Dün bizde kötüydük :KK43: önce ssaçma sapan bir şey yüzünden tartıştık tam barıştık derken abim ve eski eşi yüzünden gene tartıştık. Aslında benlik bi durum yoktu ama abime çok sinirliymis (abim il dışından bize gelmişti yani bizde kaliyor) evden gitti. Gitmezse kavga edebilirmiş. Herkes uyuyunca gece bbirde geldi eve. Uykusuzluktan başım catliyor suan.

Dün bizde kötüydük :KK43: önce ssaçma sapan bir şey yüzünden tartıştık tam barıştık derken abim ve eski eşi yüzünden gene tartıştık. Aslında benlik bi durum yoktu ama abime çok sinirliymis (abim il dışından bize gelmişti yani bizde kaliyor) evden gitti. Gitmezse kavga edebilirmiş. Herkes uyuyunca gece bbirde geldi eve. Uykusuzluktan başım catliyor suan.

Bu sabahta esimle ben atistik. Anneligimi begenmiyormus bir de ustune kufur etti. Cok kizginim gidecek yerim de yok. Kaldiramiyorum intikam almaliyim

Bizde bozuguz biliosnz isi nedenyle ankarada oturuyrz ama ben smdi ista annemlere geldm haftasonu da o gelck bana tuttrdu annemlere git bebegi gotur nasi gidiym allah askina annemler oturuo umraniyede onun annesi bahcelievlerde araba onda ankarada araba da olsa tek basima nasi cikiym onla aglasa etse napcm cok merak ediolarsa ozledilerse gelip gorselerdi ya da bana deselerdi gelip alalim seni diye ben evlendgmden beri okdr cok alistirdimki esimi herseyi kendim yapabilmeye altmda arabam vardi herisi kendim hallediodum tabi smdide dio istesen bulursn bi yolunu e ytr ama artik herkes ustune duseni yapsn ozaman
Bi keredr onlar teklf etsin gelip alalim seni diye tabi ben gttm hersefernde biyere gidilcekse aldm gotrdm gelincekse geldm herseyimi kendm yaptm da ytr yani hakszmym

Zaten diyorum haftasonu gelceksn ne kalms surda 2-3 gun beraber gdrz kabul etti ama tabi soylenerek annesi sevinirmis gitseyms e napim sartlari zorlayamamki tek dilim artik geldgnde bi sorun ben annemde rahat edyrm gce kalk emzir bilmem ne o tabi dio bigece de bzmkilerde kalalim hep problem ben gelmesemde o gdp kalio tabi mecbur of ya allahtan en buyuk duam ist a geri donmek ;(((

Bizde bozuguz biliosnz isi nedenyle ankarada oturuyrz ama ben smdi ista annemlere geldm haftasonu da o gelck bana tuttrdu annemlere git bebegi gotur nasi gidiym allah askina annemler oturuo umraniyede onun annesi bahcelievlerde araba onda ankarada araba da olsa tek basima nasi cikiym onla aglasa etse napcm cok merak ediolarsa ozledilerse gelip gorselerdi ya da bana deselerdi gelip alalim seni diye ben evlendgmden beri okdr cok alistirdimki esimi herseyi kendim yapabilmeye altmda arabam vardi herisi kendim hallediodum tabi smdide dio istesen bulursn bi yolunu e ytr ama artik herkes ustune duseni yapsn ozaman
Bi keredr onlar teklf etsin gelip alalim seni diye tabi ben gttm hersefernde biyere gidilcekse aldm gotrdm gelincekse geldm herseyimi kendm yaptm da ytr yani hakszmym
Ne oluyor böyle kızlar nazara mi geldik nedir herkes eşiyle bozuk biz de bu aralar sorun yok ama birkaç hafta önce biz de fena şekilde tartismistik malesef eşimin kardeşleri yüzünden tatile ikimizde bir karış suratla gitmiştik 3 saatlik yolda tek kelime konuşmadık neyse ki orada baristik

Bu sabahta esimle ben atistik. Anneligimi begenmiyormus bir de ustune kufur etti. Cok kizginim gidecek yerim de yok. Kaldiramiyorum intikam almaliyim

Herkeste ayni sorunlar var anlaşılan. Bizde kuzenler yuzunden atistik. Aslinda ortada tartisacak birsey yoktu. Haftalar önce olan birseyi duyup esimi uyardim. Bizi ilgilendirmez diye. Ama ilgilendirirmis bizi:KK11:

Sinirlendim aradim kizlari, kendi islerinizi kendiniz halledin ben daha araya girmem diye. Onlarda bana kizdilar gecmis konuyu niye actin diye. Ayyyyh arap saci anlayacağınız.:KK53: Ortada elle tutulur birsey de yok. Olan bana oldu:KK12:

Zaten diyorum haftasonu gelceksn ne kalms surda 2-3 gun beraber gdrz kabul etti ama tabi soylenerek annesi sevinirmis gitseyms e napim sartlari zorlayamamki tek dilim artik geldgnde bi sorun ben annemde rahat edyrm gce kalk emzir bilmem ne o tabi dio bigece de bzmkilerde kalalim hep problem ben gelmesemde o gdp kalio tabi mecbur of ya allahtan en buyuk duam ist a geri donmek ;(((
Sonuna kadar haklisin bence

Bu arada bebegi yikadik uyuyor. Kizida uyuttum. Firsat bu firsat deyip tuvaleti banyoyu yikayayim dedim. D.m.stosun ayarını kacirdim galiba. Basim dönüyor kokudan :confused: ölüyore kizlar

Gunaydin guzel annisler:)
Oğluşum yaklaşık 1.5 saattir omzumda uyuyor 2 defa beşiğine koydum ikisinde de koyar koymaz uyandı, her gecen gun ağırlaşıyor kollarımda derman kalmadı, misal suan sol omzumu hissetmiyorum artık sizlere ömür :s
Biz bugun 72 gunluguz, gunde kac bez kullaniyorsunuz?

günaydın canım, 5-6 tane kullanıyoruz

Kızlar bildiğiniz üzere oglusumun böbreğinde genisleme vardi doktor kontrolümuz vardi bugün ve kuculmus genisleme cok mutlu oldum ayricada kanamam devam ediyordu oda bitti ve doktorada gittim icerisi temiz hicbirseye gerek yok dedi yumurtlamamda baslamamis daha adetde olmam ohh keyfim yerine geldi valla

Kızlar bildiğiniz üzere oglusumun böbreğinde genisleme vardi doktor kontrolümuz vardi bugün ve kuculmus genisleme cok mutlu oldum ayricada kanamam devam ediyordu oda bitti ve doktorada gittim icerisi temiz hicbirseye gerek yok dedi yumurtlamamda baslamamis daha adetde olmam ohh keyfim yerine geldi valla
Hadi gözün aydın aysegulcum

Canım çok sevindim gözün aydin

Back
X