Gecmis olsun arkadasim.. 38 i goren bebek evde tutulmaz.. cok riskli...kizimda 38 derece atesle gittik allah gostermesin birdaha ama hemen yatis yaptilar kaninda mikrop varmis...eger cok giydirmediysen ve asi falanda olmadiysa evde tutma gotur.. iyi haberini bekliyorum.. allah sifani versin yavrunun...Kızlar emzirmek icin uyandığımda bi baktım oğlumun ateşi var 38.4 u gördü ağlıyorum yarım saattir hemen calpol verdim soyduk yavrumu soğuk suyla msaj yaptım 37.7 simdi hastaneye götürelim mi cok korkuyorum
Gecmis olsun canım. Ne oldu düştümü oglanin ateşi. merak ettim.Kızlar emzirmek icin uyandığımda bi baktım oğlumun ateşi var 38.4 u gördü ağlıyorum yarım saattir hemen calpol verdim soyduk yavrumu soğuk suyla msaj yaptım 37.7 simdi hastaneye götürelim mi cok korkuyorum
Ben de hemen hastaneye gidelimmdedim ama esim acayip rahat panik yapma dedi soydu yavrumu üstünü kalın giydirmistim ev biraz serin diye belki o mu bunaltti ama bu sefer de el ayakları üşüyor hemen giydirmeyincde.. ılık bezle sildik vücudunu calpol verdik hemen etki etti smdi 37.0 ateşi sabaha kadar nöbet tuttukGecmis olsun arkadasim.. 38 i goren bebek evde tutulmaz.. cok riskli...kizimda 38 derece atesle gittik allah gostermesin birdaha ama hemen yatis yaptilar kaninda mikrop varmis...eger cok giydirmediysen ve asi falanda olmadiysa evde tutma gotur.. iyi haberini bekliyorum.. allah sifani versin yavrunun...
dustu canım cok sukur sağolasın gece yatarken hicbir seyi yoktu bianda nasıl oldu anlamadım 38.4 u gördük en yuksek calpol le dustu ama ara ara yine 38.0 a yükseldi simdi cok sukur 37.0Gecmis olsun canım. Ne oldu düştümü oglanin ateşi. merak ettim.
Oyyyy bacim kiyamam sana ya nasil korkmussundur kim bilir...Kızlar emzirmek icin uyandığımda bi baktım oğlumun ateşi var 38.4 u gördü ağlıyorum yarım saattir hemen calpol verdim soyduk yavrumu soğuk suyla msaj yaptım 37.7 simdi hastaneye götürelim mi cok korkuyorum
Kızlar emzirmek icin uyandığımda bi baktım oğlumun ateşi var 38.4 u gördü ağlıyorum yarım saattir hemen calpol verdim soyduk yavrumu soğuk suyla msaj yaptım 37.7 simdi hastaneye götürelim mi cok korkuyorum
Canım ya öldüm öldüm dirildim suan hala 37.6 larda bi düşüyor ara ara cikiyor tekrar acayip duygusallastjn sutum azalmasın diye ağlamak istemiyorum her gun gülücükler saçan oğlum bugun halsiz uyandı kucağımda uyuttum simdi. Dun zaten bezle silerken çığlığı kopardı demek ki yapmamam gerekiyormusOyyyy bacim kiyamam sana ya nasil korkmussundur kim bilir...
Cok sukur normal seyrine inmis oglunun atesi ♥
GECMIs olsun bacim ♥♥♥
Bu arada unutmadan bacilarim !!!!
Doktorumuza oglumun bir kere ateslendiginde soguk pansuman ile dusurdugumu soylemistim...
Sadece ince giyindirip surup vermem gerektigini soyledi..
Bilginize !!!!!
Cok sagol canım benim bizim ilk defa boyle oldu ası da bile en yuksek 37.8 olmuştuCanım çok geçmiş olsun ama bebeklerde özellikle ilk üç aylık dönemde ateş çok ciddi.neyseki düşmüş bebişin ateşi.Allah ım yavrularımızı korusun
Canim aklinda bukunsun ateslenince eller ve ayaklar buz gibi okur sakin ola buna aldanipda kalin giydirme ince giydir cok kucuk olduklari icin havele gecirmeye yatkin oluyorlar allah korusun atesi yine yukselecek olurss doktora gotur ates enfeksiyon belirtisi olsbilir cok fecmis olsunCok sagol canım benim bizim ilk defa boyle oldu ası da bile en yuksek 37.8 olmuştu( dustu cok sukur bir daha yükselmez ins
çok üzüldüm,geçmiş olsunHastaneye gidiyoruz kızlar doktorum hemen getirin dedi ağlamaktan yazamıyorum yavrum halsizlestu
Canim cok gecmis olsun bizide durumdan haberdat etHastaneye gidiyoruz kızlar doktorum hemen getirin dedi ağlamaktan yazamıyorum yavrum halsizlestu
Kizlar aranızda diyet yapan var mi?7 kilo fazlam var diyet yapmak istiyorum sütü etkiler mi acaba?
Hastaneye gidiyoruz kızlar doktorum hemen getirin dedi ağlamaktan yazamıyorum yavrum halsizlestu
allahin izniyle saglikla evinize donersiniz insalalh canimHastaneye gidiyoruz kızlar doktorum hemen getirin dedi ağlamaktan yazamıyorum yavrum halsizlestu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?