2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Badem10 nededı doktor bebısee
Neden olduguna bir sey diyemedi bebekler hassas olur ufak bir rüzgardan bile ateslenebilir dedi hasta olan birini yakınlaştırma sakın dedi. Kv her gelmesinde milyon defa söylememe rağmen ellerini yıkamadan çocuğumu kucağına almaya çalışıyor ondan bile mikrop kapmış olabilir söylüyorum her seferinde zorla yıkıyor allahım ya of esime dicem valla anesine ne diyorsa desin...
Canim bebeginin iyi olmasina sevim rabbim evlatlarimiza saglikli hayirli omur versin insallah tabi bizlerede saglik versinki onlara iyi bakalim:)
canım benim Cook sağolasın hepimizin bebekleri hep sağlıklı olur inşallah Rabbim yavrularımızın sağlığıyla imtihan etmesin bizi âmin

Ben hamur isi degilde cikolata xok yiyorum bide cok dengesiz besleniyorum o sebeple kilo aliyorum[/QUOTE]
Kızlar kiloyu dert etmeyin verirsiniz ben eski kiloma döndüm ama çok halsiz hissediyorum kendimi keşke biraz kalsaydı

Kızlar bugün bilegim için doktora gittim kist dedi kötü yanı atar damarin üzerinde dedi yarın ultrasonla bakılacak bugün misafir gelecekti kabul etmedim yarın akşam gelecekler

Insallah onemli bir sey değildir canım
İnşallah canım çok zorlanıyorum ağrı yapıyor dinlendirmem gerek gelen giden sağolsun eksik olmuyor çok zor günler geçiriyorum çok canım acıyor bir destek arıyorum ama malesef yok senin oğluşun nasıl şimdi düştüm u atesi

büyük geçmiş olsun,acil şifalar dilerim ancak burda doktorun kabahati ne?

Kızlar bugün bilegim için doktora gittim kist dedi kötü yanı atar damarin üzerinde dedi yarın ultrasonla bakılacak bugün misafir gelecekti kabul etmedim yarın akşam gelecekler
canım benim bahsettiğim kist de bu idi,yalnız lokalize etmek için USG bakılacak sanırım sana,ama öyle tehlikeli bi yanı yok,geçmiş olsun

Selam anneler ben temmuz annesiydim ama oğlusum 25 haziranda geldi :)

Telefonla giriyorum temmuz annelerinin face sa yfasi yok sizin varmi acaba? Forum değiştiğinden beri takip etmek zor oluyor face varsa bende kat olabilir miyim?

Bu arada rotarix diye ishal asisi varmis yaptiran var mi?

F.ce sayfamizda var rotarix asisini yaptiranimizda
Ama ben sana yardimci olamayacagim canim. Rotarixi 10 gun sonra yaptıracağım diger siteye de uye degilim

cann2014: 36871837 .!.:
F.ce sayfamizda var rotarini yaptiranimizda
Ama ben sana yardimci olamayacagim canim. Rotarixi 10 gun sonra yaptıracağım diger siteye de uye degilim

Rotarix olunca ishali daha hafif atlatiyomussun yani engelleyici bi tarafibyokmus bosuna ilac sokma cocugun vucuduna dedi hastanedeki ebemize sordum bu yuzden yaptirmadim ben cocuklarima dedi o yuzden kararsiz kaldim bende :)

Gecmis olsun canm kötü biseyi yokmus bebeginin cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…