- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
Neden olduguna bir sey diyemedi bebekler hassas olur ufak bir rüzgardan bile ateslenebilir dedi hasta olan birini yakınlaştırma sakın dedi. Kv her gelmesinde milyon defa söylememe rağmen ellerini yıkamadan çocuğumu kucağına almaya çalışıyor ondan bile mikrop kapmış olabilir söylüyorum her seferinde zorla yıkıyor allahım ya of esime dicem valla anesine ne diyorsa desin...Badem10 nededı doktor bebısee
canım benim Cook sağolasın hepimizin bebekleri hep sağlıklı olur inşallah Rabbim yavrularımızın sağlığıyla imtihan etmesin bizi âminCanim bebeginin iyi olmasina sevim rabbim evlatlarimiza saglikli hayirli omur versin insallah tabi bizlerede saglik versinki onlara iyi bakalim:)
Ben hamur isi degilde cikolata xok yiyorum bide cok dengesiz besleniyorum o sebeple kilo aliyorum[QUOhamurarenhelin, post: 36868581, member: 534618"]bende oyle canim. ama.napalim en az alti ay bebek icin katlaniyoruz kilolara. sobrasinda veririrz. hamur isleri abur cubur vs uzak duruyorim simdilik. ya 2 ay sonra ise baslicam o zamana kadar eski halime donmeliyim ama cook zor yaaa
Insallah onemli bir sey değildir canımKızlar bugün bilegim için doktora gittim kist dedi kötü yanı atar damarin üzerinde dedi yarın ultrasonla bakılacak bugün misafir gelecekti kabul etmedim yarın akşam gelecekler
Zayıflamak istiyorum yaa kendimi hiç sevmiyorum şuan kendim için bişiler yapmak istiyorum ama sisko olduğum icin alışveriş yapasimda yok(
İnşallah canım çok zorlanıyorum ağrı yapıyor dinlendirmem gerek gelen giden sağolsun eksik olmuyor çok zor günler geçiriyorum çok canım acıyor bir destek arıyorum ama malesef yok senin oğluşun nasıl şimdi düştüm u atesiInsallah onemli bir sey değildir canım
Kızlar bugün bilegim için doktora gittim kist dedi kötü yanı atar damarin üzerinde dedi yarın ultrasonla bakılacak bugün misafir gelecekti kabul etmedim yarın akşam gelecekler
büyük geçmiş olsun,acil şifalar dilerim ancak burda doktorun kabahati ne?Kızlar butun msj ları alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun.. Ilk once fitil verdi doktorumuz muayene etti ateşini ölçtüler 38.4 cikti orda da ve cok halsizdi yavrum. Sonra kan ve idrar tahlili istedi doktor onlar yapıldı sonuclari elhamdülillah hicbir sey cikmadi enfeksiyon degilmis. Isterseniz burda yatıralım serum takalım gözetim altında olsun dedi doktor hemşire arkadaşıma sordum 2 aylık bebege cok lüzum olmadıkça kesinlikle onermedigini soyledi zaten doktor fitil i verince atesi dustu su an 36.9 ben bu normal ateşle serum verilmesini istemiyorum doktor bey hem her seye hemen ilaçla tedavi edince bağışıklık sistemi nasıl gelişecek dedim o zaman vermeyelim dedi ozel hastanelerde para almak icin cocuklarımızı kullanıyorlar.eve gidince ılık duş aldır ve sadece ince zibin giydir dedi..doktorumuzu cok seviyordum ama bugun soğudum açıkcası baska doktor bakacağım oğluma. 1 saattir de evdeyiz yavaş yavaş topluyor oğlum az once güldü bana dünyalar benim oldu, ne zormus anne olmak canımdan can gitti sanki ona bir sey olacak diye o kadar korktum ki ilk annelik olunca tecrubesizlikte var tabi. Tekrar atesi çıkarsa yine götüreceğiz 4 saat arayla calpol de verebilirsiniz dedi 39.5 tan sonrası risk olurmuş havale vs icin ALlah korusun yavrularımızi
Hastanede emzirme odasında bir bayan ile tanıştım 6 aylık beneği benim ağlamaktan gözlerim sisince bebegin neyi var diye sordu ben dedim ateslendi cok korkuyorum. Tebessüm etti kadıncağız onun bebeğinin kuyruksokumunda bir delik farketmişler daha yeni doğumdan beri varmis ama onlar yeni gormuş ve ameliyat olması gerekiyormus anlatırken benim gözlerim doldu yine dedi şükredin buyuk seyler göstermesin Rabbim evladınıza atesi geçer ins dedi. En ufak bir sey de yüreğimiz parçalanıyor kadıncağızın o halini görünce Rabbim insalalh o bebege de acil şifa verir.
Teşekkür ederim canımGecmis olsun bacım
Canim benim bilegimde ki ağrı senin dediğin kist mis yarın ultrason la bakılacakbüyük geçmiş olsun,acil şifalar dilerim ancak burda doktorun kabahati ne?
canım benim bahsettiğim kist de bu idi,yalnız lokalize etmek için USG bakılacak sanırım sana,ama öyle tehlikeli bi yanı yok,geçmiş olsunKızlar bugün bilegim için doktora gittim kist dedi kötü yanı atar damarin üzerinde dedi yarın ultrasonla bakılacak bugün misafir gelecekti kabul etmedim yarın akşam gelecekler
Canim cok gecmis olsunİnşallah canım çok zorlanıyorum ağrı yapıyor dinlendirmem gerek gelen giden sağolsun eksik olmuyor çok zor günler geçiriyorum çok canım acıyor bir destek arıyorum ama malesef yok senin oğluşun nasıl şimdi düştüm u atesi
Sağol canım bir de jel kullanma kesinlikle enziriyorsun dedicanım benim bahsettiğim kist de bu idi,yalnız lokalize etmek için USG bakılacak sanırım sana,ama öyle tehlikeli bi yanı yok,geçmiş olsun
Teşekkür ler canimCanim cok gecmis olsun
F.ce sayfamizda var rotarix asisini yaptiranimizdaSelam anneler ben temmuz annesiydim ama oğlusum 25 haziranda geldi :)
Telefonla giriyorum temmuz annelerinin face sa yfasi yok sizin varmi acaba? Forum değiştiğinden beri takip etmek zor oluyor face varsa bende kat olabilir miyim?
Bu arada rotarix diye ishal asisi varmis yaptiran var mi?
cann2014: 36871837 .!.:F.ce sayfamizda var rotarini yaptiranimizda
Ama ben sana yardimci olamayacagim canim. Rotarixi 10 gun sonra yaptıracağım diger siteye de uye degilim
Geçmiş olsun umarım basit bir tedavi ile atlatırsınKızlar bugün bilegim için doktora gittim kist dedi kötü yanı atar damarin üzerinde dedi yarın ultrasonla bakılacak bugün misafir gelecekti kabul etmedim yarın akşam gelecekler
Gecmis olsun canm kötü biseyi yokmus bebeginin cok şükürKızlar butun msj ları alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun.. Ilk once fitil verdi doktorumuz muayene etti ateşini ölçtüler 38.4 cikti orda da ve cok halsizdi yavrum. Sonra kan ve idrar tahlili istedi doktor onlar yapıldı sonuclari elhamdülillah hicbir sey cikmadi enfeksiyon degilmis. Isterseniz burda yatıralım serum takalım gözetim altında olsun dedi doktor hemşire arkadaşıma sordum 2 aylık bebege cok lüzum olmadıkça kesinlikle onermedigini soyledi zaten doktor fitil i verince atesi dustu su an 36.9 ben bu normal ateşle serum verilmesini istemiyorum doktor bey hem her seye hemen ilaçla tedavi edince bağışıklık sistemi nasıl gelişecek dedim o zaman vermeyelim dedi ozel hastanelerde para almak icin cocuklarımızı kullanıyorlar.eve gidince ılık duş aldır ve sadece ince zibin giydir dedi..doktorumuzu cok seviyordum ama bugun soğudum açıkcası baska doktor bakacağım oğluma. 1 saattir de evdeyiz yavaş yavaş topluyor oğlum az once güldü bana dünyalar benim oldu, ne zormus anne olmak canımdan can gitti sanki ona bir sey olacak diye o kadar korktum ki ilk annelik olunca tecrubesizlikte var tabi. Tekrar atesi çıkarsa yine götüreceğiz 4 saat arayla calpol de verebilirsiniz dedi 39.5 tan sonrası risk olurmuş havale vs icin ALlah korusun yavrularımızi
Hastanede emzirme odasında bir bayan ile tanıştım 6 aylık beneği benim ağlamaktan gözlerim sisince bebegin neyi var diye sordu ben dedim ateslendi cok korkuyorum. Tebessüm etti kadıncağız onun bebeğinin kuyruksokumunda bir delik farketmişler daha yeni doğumdan beri varmis ama onlar yeni gormuş ve ameliyat olması gerekiyormus anlatırken benim gözlerim doldu yine dedi şükredin buyuk seyler göstermesin Rabbim evladınıza atesi geçer ins dedi. En ufak bir sey de yüreğimiz parçalanıyor kadıncağızın o halini görünce Rabbim insalalh o bebege de acil şifa verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?