Offf cildiricam uyuyamiyorum hastaliktan her tarafim dokuluyor! Nerden cikti simdi bu yaaaa! Acaba emzirirken bize antibiyotik verirlermi bademcigim olmadigi icicn hastalik benim hizla cigerimw iner hepzaten cocugada bulasti ve sali gunu ev tasiycaz bu halde!
Bende gecenlerde hastalandim. Antibiyotik yazdi dr bir kac tane yalniz ictim. Cok sukur toparladim.Offf cildiricam uyuyamiyorum hastaliktan her tarafim dokuluyor! Nerden cikti simdi bu yaaaa! Acaba emzirirken bize antibiyotik verirlermi bademcigim olmadigi icicn hastalik benim hizla cigerimw iner hepzaten cocugada bulasti ve sali gunu ev tasiycaz bu halde!
Ay ne güzel azerim ya. Dunyanin en tatli seyi dimiS.a. bacilarimmm ♥♥♥
Nasilsiniz bakalim ?
Fazla giremez oldum bu aralar malumunuz dugun telasi...
Canim ablam evleniyor fakat babamda ailemizde pek razi degil o kisi ile evlenmesini....
Neyse hayirlisi olsun bakalim...
Yeter ki onlar mutlu olsun ♥♥♥
.....
Ogluma gelince 4. Ayiyla birlikte artik her cismi net tutar inceler oldu...
Oyle ki gecen gun sacimi bilincli bilincli cekti...
Canim aciyooo dedikce kahkaha atti durdu yine cekti
Artik yuvarlaniyoruzda....
Anlayacaginiz biz daha da buyuduk
Yakisiklimla opuyoruz sizleri
Kendinize iyi bakin
Kac günlük cAnımherkese Günaydın
uyandik karnimizi doyurduk dunden beri kaka yapmamistik onu da hallettiktekrar uyucaz insallah
bizim kiz gecen aksam ilk defa oyuncaga elini uzatti gozleriyle takip ediyodu ama almak icin uzanmiyodu bi de yuzustu koyunca sirtustu donuyo ama sirtustu yatarken dönemiyo totomuz agir geliyo galiba
bu cuma 3. ayimiz bitecek bende 3 bucuk aylıkken kanepedrn duserken yakalamis annem galiba genetik anasinin kiziK
Kac günlük cAnım
Masallah canim kizina bizimki de 17 haziran dogumlu. Kafasini titrete titrete etrafa bakmaktan baska bisey yapmiyobu cuma 3. ayimiz bitecek bende 3 bucuk aylıkken kanepedrn duserken yakalamis annem galiba genetik anasinin kizi
Canim benim oglands dun ilk kez eliyle cisimleri tutmaya basladi kafasinida cok rahat tutuyor iki haftadirMasallah canim kizina bizimki de 17 haziran dogumlu. Kafasini titrete titrete etrafa bakmaktan baska bisey yapmiyo
Masallah canim kizina bizimki de 17 haziran dogumlu. Kafasini titrete titrete etrafa bakmaktan baska bisey yapmiyo
Canim benim oglands dun ilk kez eliyle cisimleri tutmaya basladi kafasinida cok rahat tutuyor iki haftadir
Benim nezlede artmış bugünsesimizi falan değişmiş inşallah bebegime bulasmadan atlarim bu arada da herkeslere Günaydın insan evde olunca pazartesileri de güzel oluyor:)
Acitmaz heralde ben surekli aci tursu biberiyorum sutun tanini etkilemiyor zencefilde etkilemez diye dusunuyorumcanım bizim ilk bebek hatta esimin tarafinda ilk torun esimde tek cocuk bu arada oyle olunca herkes cocugun tepesinde kendimiz yuvarliyoruz surekli :) oyun olsun diye filan, heralde donmeyi ogrendi ama surekli degil tabi o gece bikac kere döndü sonra da sırtüstü yatirdik
bizde de gaz cikarmaya calisirken filan kafayi baya dik tutuyo hatta dedesi pusetindeyken elinden tutup kaldiracak gibi yapinca bile kafayi diklestirmeye çalışıyo
bende de öksürük var hamileykende boyle olmustu zencefille bali karistirip yemistim tadi da cok aci acaba simdi de yesem sutun tadi acilasir mi
Benim kkızımda 24 haziran dogumlu kafasını rahat tutuyor ve bir kez dönencesini tutmaya kalktı ama artık tutmaya kalkmiyor sadece izliyor:) doktor kol altından tutup ayaklarının üstünde tutmaya çalışmıştı 43 günlükken, kızım ayakları üzerinde durmamamisti. Doktorda gevşek olacak gibi kızın belki geç yürüyebilir demişti.Masallah canim kizina bizimki de 17 haziran dogumlu. Kafasini titrete titrete etrafa bakmaktan baska bisey yapmiyo
canim bizimki basiyo basmasina ama bazen isine gelmiyo kaldiriyorum hic etrafa bakiniyo yani demem o ki belki senin kızın da doktora gittiginiz gun keyfi gelmemistir de basmamistir sen ara ara evde dene ya da hemen ayaklarinin dibine oturuyorum bazen ittiriyo oylede deneyebilirsinBenim kkızımda 24 haziran dogumlu kafasını rahat tutuyor ve bir kez dönencesini tutmaya kalktı ama artık tutmaya kalkmiyor sadece izliyor:) doktor kol altından tutup ayaklarının üstünde tutmaya çalışmıştı 43 günlükken, kızım ayakları üzerinde durmamamisti. Doktorda gevşek olacak gibi kızın belki geç yürüyebilir demişti.
ellerinden tutunca kendidni one cekip kalkmaya calisiyor ama :) hatta bazen kalkiyor.
Umarim banada yazar su anda yatip ihlamur icecek halde deilim gercektende hizla iyilesmem lazimBende gecenlerde hastalandim. Antibiyotik yazdi dr bir kac tane yalniz ictim. Cok sukur toparladim.
Anim canim cok dikkat et havalar cok gicik. Hadi biz neysede bebuslerimiz daha cok kucuk yazik oluyor.Benim nezlede artmış bugünsesimizi falan değişmiş inşallah bebegime bulasmadan atlarim bu arada da herkeslere Günaydın insan evde olunca pazartesileri de güzel oluyor:)
hergün deniyoruz zaten :) dediğin gibi keyfi nasıl isterse öyle davranıyor. bazen çok sağlam basıyor bazen hiç oralı olmuyor.canim bizimki basiyo basmasina ama bazen isine gelmiyo kaldiriyorum hic etrafa bakiniyo yani demem o ki belki senin kızın da doktora gittiginiz gun keyfi gelmemistir de basmamistir sen ara ara evde dene ya da hemen ayaklarinin dibine oturuyorum bazen ittiriyo oylede deneyebilirsin
geçmiş olsun,biz atlattık bebeğime bulaştı ama o 2 günde toparladı ben daha kötüydüm,inşallah seninki bebeğine bulaşmazUmarim banada yazar su anda yatip ihlamur icecek halde deilim gercektende hizla iyilesmem lazim
Bununla cok alakasi oldugunu dusunuyorum. Benimde kizim da oyle bir ortamda buyudu. Cok hareketli ve herseyi erken ogrenen bir cocuktu. 10. aya girmemizle yurumeye baslamisti. Guzel yanlari oldugu gibi zor yanlarida vardi. Mesela hic uykuyu sevmedi gece yarilarina kadar oyun isterdi. Uzerine cok dustugumuz icin hala kendi kendine yemegini yemez falan. O yuzden bu bebisimin biraz duzeni olsun istiyorum. Birde hastalanmisti ya zatürre den yatmisti yogun bakımda. Ben bir basima sessiz sakin buyutmeye çalışıyorum. Halimden de cok memnunum. Ama cok uzun surmeyecek. Sevgili gorumcem cocuklariyla evine dondumu bizimkiler yine bize saracaklar biliyorum :)canım bizim ilk bebek hatta esimin tarafinda ilk torun esimde tek cocuk bu arada oyle olunca herkes cocugun tepesinde kendimiz yuvarliyoruz surekli :) oyun olsun diye filan, heralde donmeyi ogrendi ama surekli degil tabi o gece bikac kere döndü sonra da sırtüstü yatirdik
bizde de gaz cikarmaya calisirken filan kafayi baya dik tutuyo hatta dedesi pusetindeyken elinden tutup kaldiracak gibi yapinca bile kafayi diklestirmeye çalışıyo
bende de öksürük var hamileykende boyle olmustu zencefille bali karistirip yemistim tadi da cok aci acaba simdi de yesem sutun tadi acilasir mi
Canim burnu tikandi hapsuruk oksuruk her sey var. Sadece huysuz degil cok sukur.geçmiş olsun,biz atlattık bebeğime bulaştı ama o 2 günde toparladı ben daha kötüydüm,inşallah seninki bebeğine bulaşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?