2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaslar sezeryan yerinizdeki yara kayboldu mu? Benim sol taraf incecik cizgi oldu ama sag tarafta kesilen yerde doktor kil dönmeleri var o yuzden kalin bir cizgi gibi gorunuyor dedi. Siz de durumlar nasıl, yara yerim.super görünüyor diyen var mi

Valla ilk sezaryenimde cok küçük bir cizgi şeklindeydi ama ikincide baya belirginleşti

Oglusu uyuttum. Kizi uyutamadim. Neredeyse o beni uyutacak :)
Ay bende uyutamiyorum hasta oldugu icin uyumuyor. Yarin tadinacagimiz icin uyursa cok memnun olucam zaten dun gecede ben uyuyamamistim ay annelik ne zormus. Artik iki cocuk annelerine cok saygi duyuyor ve farkli bir gozle bakiyorum :)

valla bizimkide normalde bu saatlerde mizirdar uyumaz ama bu aksam uyudu simdi rahat oturuyoruz ama gece nolcak bakalim insallah uyur gunduz de guzel uyumustu
Canım oğlum kendi uyku düzenini kendisi ayarladı :) uykusu gelince yatıyor, ve her gün aynı saatlerde, maşallah miniğime :)

Canim benimde hamileliğim boyunca yanımda eşimden başka kimsem yoktu. sağolsun eşim hep ilgilendi benimle. ilk 3 ay bulantıdan yorgunluktan öldüm ama her sabah işe gittim akşama kadar çalıştım. kendi annem ve kardeşlerim il dışında yaşıyorlar o yüzden pek yanımda olamadılar eşimin ailesiyle aynı şehirde olmamıza rağmen doğuma bile gelmediler. neyseki annem ve kız kardeşim doğuma geldi çünkü normal doğum diye başlayan doğum sürecim sezaryenle tamamlandı. gerçi annemin dediğine göre annem eşim kadar iyi bakamazmış bana :)

Canım oğlum kendi uyku düzenini kendisi ayarladı :) uykusu gelince yatıyor, ve her gün aynı saatlerde, maşallah miniğime :)
masallah canim ben sallamaya alistirdim ya anakucaginda ya ayagimda sallayinca uyuyo bazen kendi kendine de yada yanina yatincada uyuyo ama daha uzun zamam gerekiyo uykuya dalmasi icin bana da sallamak zor gelmiyo

Oglusu uyuttum. Kizi uyutamadim. Neredeyse o beni uyutacak :)
valla tebrık edıyorum , bız bır cocukla felegımız sastı ıkı cocuk nasıl bır sey dusunemıyorum bıle :
hımm olbılır evett, ılk zamanlar bayag dolu oluyordu, bende acaba ıste mastıt olunca gogsumu hep sagdık acaba sagarken bır zararmı verdık bı sey oldu sut dolmuyor dıye dusunuyordum. benımde yumusak bole
makına cogaltıyor bu kesın, ama devamlı sagıcaksın, benım bebıs o zaman ıkı aylıktı cok ememıyordu belkı o yuzden kalıyordu sut , senınkı cok cekıyor boşaltıyorsa sorun olmaz sanırım ama cok sut dolunca bebegın emdıgınden de kalıyor sonra yıne makına yıne sut doluyor bu bole devam edınce tabı bır yerde olay patlıyor, benımde cok kotu acımıstı acayıp

bizde de allah razi olsun esim her animda yanindaydi wc ye giderken bile egilip kalkmakta cok zorlaniyodum cunku, evde de annem imrendim kocana dedi de nazar olcaz benle cok ilgilenme annemlerin yaninda bile dedim

Biz bursada kapi cam kapatiyoruz artik yarin iyice soguklar ve yagmur basliyormus benvdaha havuza giricektim
Ne güzel serin hava bütün yaz boyunca ter döktüm bugün oğlumun okul ihtiyaçları için dışarı çıktım saat beş gibi yedi de eve döndüm terden giysilerim üstüme yapismisti

Kızlar bugünlerde bebişi min büyüdüğünü hissediyorum daha bilinçli bakıyor telefonuma onunla konuşurken kayıt yapmıştım abileri dinletiyor beni görmeden öyle heycanlanip gulucukler atıyor ki çok tatlı

Selam guzeller nasilsiniz bakalim ???
Bu aralar oldukca yogunuz oglumla...
Sunnetten sonra uyku duzeni sasti bebegimin...
Hala gece uykusuna uyumadi kucuk erkegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…