Cok isterim. Birgun bulusma imkanimiz olursa insallah tanisiriz da.Evet benim ameliyatıma da hüsnü bey de girmişti beraber diktiler beni :) evet baya ortak yanımız var umarım bi gün tanışırız da :)
Yok canim super falan gorunmuyor ama daha erkenArkadaslar sezeryan yerinizdeki yara kayboldu mu? Benim sol taraf incecik cizgi oldu ama sag tarafta kesilen yerde doktor kil dönmeleri var o yuzden kalin bir cizgi gibi gorunuyor dedi. Siz de durumlar nasıl, yara yerim.super görünüyor diyen var mi
Valla ilk sezaryenimde cok küçük bir cizgi şeklindeydi ama ikincide baya belirginleştiArkadaslar sezeryan yerinizdeki yara kayboldu mu? Benim sol taraf incecik cizgi oldu ama sag tarafta kesilen yerde doktor kil dönmeleri var o yuzden kalin bir cizgi gibi gorunuyor dedi. Siz de durumlar nasıl, yara yerim.super görünüyor diyen var mi
bnm ilk ama baya belirginValla ilk sezaryenimde cok küçük bir cizgi şeklindeydi ama ikincide baya belirginleşti
Sanirim bu durum dra ve kisinin yapisina gore değişiyor. Ama zamanla kuculecek daha emin olbnm ilk ama baya belirginneden acaba yaa
Ay bende uyutamiyorum hasta oldugu icin uyumuyor. Yarin tadinacagimiz icin uyursa cok memnun olucam zaten dun gecede ben uyuyamamistim ay annelik ne zormus. Artik iki cocuk annelerine cok saygi duyuyor ve farkli bir gozle bakiyorum :)Oglusu uyuttum. Kizi uyutamadim. Neredeyse o beni uyutacak :)
valla bizimkide normalde bu saatlerde mizirdar uyumaz ama bu aksam uyudu simdi rahat oturuyoruz ama gece nolcak bakalim insallah uyur gunduz de guzel uyumustuOglusu uyuttum. Kizi uyutamadim. Neredeyse o beni uyutacak :)
Canım oğlum kendi uyku düzenini kendisi ayarladı :) uykusu gelince yatıyor, ve her gün aynı saatlerde, maşallah miniğime :)valla bizimkide normalde bu saatlerde mizirdar uyumaz ama bu aksam uyudu simdi rahat oturuyoruz ama gece nolcak bakalim insallah uyur gunduz de guzel uyumustu
Canim benimde hamileliğim boyunca yanımda eşimden başka kimsem yoktu. sağolsun eşim hep ilgilendi benimle. ilk 3 ay bulantıdan yorgunluktan öldüm ama her sabah işe gittim akşama kadar çalıştım. kendi annem ve kardeşlerim il dışında yaşıyorlar o yüzden pek yanımda olamadılar eşimin ailesiyle aynı şehirde olmamıza rağmen doğuma bile gelmediler. neyseki annem ve kız kardeşim doğuma geldi çünkü normal doğum diye başlayan doğum sürecim sezaryenle tamamlandı. gerçi annemin dediğine göre annem eşim kadar iyi bakamazmış bana :)Çok yalnızım. Annem babam vefat edei yıllar oldu. Sezeryanda yanında annesi babası olanları çok kiskandim. Itiraf ediyorum. Hala onlarin yaşadığını hayal edip ameliyatima cagiriyorum. Kapimda benim icin aglayan bir anam, beni dusunen bir babam, dua edenim olsaydı isterdim. Hayattaki tek yakinimi da doguma esim cagirmamam icin gözümün icine bakti. O kadar kötü bir insan ki o. Bugune dek hep susan kimseye agzini açmayan kizi seytana dönüştürdü o. Kiskaniyorum arkadaslar annesi 40 gun kizina baktiginda, dogumuna geldiginde, hamileyken caninin istedigini yaptiginda, bebek kiyafetlerini beraber yikayip utulediklerinde. Etrafimda bu haberleri duydugumda artk daha cok kiskaniyorum,kiskancliktan olucem. Bende istiyorum ben deeee
masallah canim ben sallamaya alistirdim ya anakucaginda ya ayagimda sallayinca uyuyo bazen kendi kendine de yada yanina yatincada uyuyo ama daha uzun zamam gerekiyo uykuya dalmasi icin bana da sallamak zor gelmiyoCanım oğlum kendi uyku düzenini kendisi ayarladı :) uykusu gelince yatıyor, ve her gün aynı saatlerde, maşallah miniğime :)
valla tebrık edıyorum , bız bır cocukla felegımız sastı ıkı cocuk nasıl bır sey dusunemıyorum bıle :Oglusu uyuttum. Kizi uyutamadim. Neredeyse o beni uyutacak :)
hımm olbılır evett, ılk zamanlar bayag dolu oluyordu, bende acaba ıste mastıt olunca gogsumu hep sagdık acaba sagarken bır zararmı verdık bı sey oldu sut dolmuyor dıye dusunuyordum. benımde yumusak boleGogsum ilk zamandaki gibi sert degıl ama sutumun azaldığı bir dönem olmuştu o zaman sönük bir balon gibiydi çok farklıydı simdiyse öyle sönük değil zaten o ilk zamanlar gogsun çok dolu olmasi bebeğin çok cekemedigi için tam bosalmamasiyla ilgiliymis mesela ben iki buçuk saatte bir emziriyorum emzirdiğim zaman gogsum çok yumuşak oluyor aradan iki buçuk saat geçince biraz daha sert oluyor gogsum doluyor
makına cogaltıyor bu kesın, ama devamlı sagıcaksın, benım bebıs o zaman ıkı aylıktı cok ememıyordu belkı o yuzden kalıyordu sut , senınkı cok cekıyor boşaltıyorsa sorun olmaz sanırım ama cok sut dolunca bebegın emdıgınden de kalıyor sonra yıne makına yıne sut doluyor bu bole devam edınce tabı bır yerde olay patlıyor, benımde cok kotu acımıstı acayıpyaa..ben de hergün aynı saatte sağınca süt çoğalır diye düşünüp sağıyordum,zira sütüm az dailk haftalarda benim de olacak gibi oldu ılık duş aldım geçmişti.ama o zmn bile ağrımştı fena bişey
Canim benimde hamileliğim boyunca yanımda eşimden başka kimsem yoktu. sağolsun eşim hep ilgilendi benimle. ilk 3 ay bulantıdan yorgunluktan öldüm ama her sabah işe gittim akşama kadar çalıştım. kendi annem ve kardeşlerim il dışında yaşıyorlar o yüzden pek yanımda olamadılar eşimin ailesiyle aynı şehirde olmamıza rağmen doğuma bile gelmediler. neyseki annem ve kız kardeşim doğuma geldi çünkü normal doğum diye başlayan doğum sürecim sezaryenle tamamlandı. gerçi annemin dediğine göre annem eşim kadar iyi bakamazmış bana :)
Biz bursada kapi cam kapatiyoruz artik yarin iyice soguklar ve yagmur basliyormus benvdaha havuza giricektimKızlar İzmir'de hava çok sıcak sürekli terliyoruz biraz serinlese de rahat etsek
Ne güzel serin hava bütün yaz boyunca ter döktüm bugün oğlumun okul ihtiyaçları için dışarı çıktım saat beş gibi yedi de eve döndüm terden giysilerim üstüme yapismistiBiz bursada kapi cam kapatiyoruz artik yarin iyice soguklar ve yagmur basliyormus benvdaha havuza giricektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?