2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
8 eylülden beri ablam abim babam enistem bizdlerdi. Esim de yıllık izindeydi. Ne güzeldi hiç yalnız değildim. Ablamlar gitti eşimin izni bitti kaldık gene kizimla başbaşa :)

bizde telefona kayit yapnistik dun dinliyodum babasinin sesini duyunca duygulandi dudagini uzatti hemen gunduz babasini ozluyo heralde

bi de ben ninni veya sarki soyleyince huzunlenip aglamiyo bos bos bakiyo yuzume babasi soylesin aglamaya basliyo simdiden etkileniyo babasindan galiba ah bu kizlar

Sanirim bu durum dra ve kisinin yapisina gore değişiyor. Ama zamanla kuculecek daha emin ol

evet bnmki baya boşaltıyor sanırım çünkü emdiktn sonra makinayla deniyorum gelmiyo,son damlasına kadar içiyor :) bebişim mi çok içiyor süt mü az bilmiyorum.süt artsın diye yiyipiçiyorum bişeyler ama etki etmedi ben de sağmayı o yüzden denemeye başlamıştım
Icinizde bebegiyle ucaga binen oldumu hic ? Varsa nasil gecti naptiniz ?
ben bindim,kızım 26 günlükken. ailemin yanından uçakla döndük evimize. hiç bir sorun olmadı.uyanınca biberondan mamasını verdim emzik verdim arada fln uyudu genelde ztn. bebekler uçakta uyuyormuş sanırım arabada olduğu gibi

Gunaydinlar bizde 3. Ay kontrolumuzden geldik simdi 6 kg olmus benim zilli 62.5 cm boyu 42 de kafa kafamiz zaten buyuktu ama orantili gdiyo dedi doktorumuz kakamizi hala yapamiyoruz tekrar ultrason istedi ama temiz cikti o da 4.ayda ek gidaya baslicaz kakasini yapamadigi icin

Gunaydin canim kizlar babaya erkeklerde anneye asik oluyoroglusumlada ben ask yasiyoruz
aynen öyle, resmen aşk bunun adı :) bir de aklıma cinsiyeti öğrendiğim gün geldikçe nasıl kızıyorum kendime, eşek kafam üzülmüştüm erkek olduğunu duyunca, moralim bozulmuş, eşime de trip atmıştım hatta bir arkadaşım beni teselli etmek için "kızlar zilli olur, 2-3 yaşına gelince elini beline koyar babayı senden alır, oğlan öyle değil 3 yaşında da 30 yaşında da sana hayrandır" demişti. o gün aklıma geldikçe utanıyorum ve üzülüyorum, halbuki cinsiyetin hiçbir önemi yokmuş, canımdan bir parça büyütmüşüm, daha neyin derdindeymişim allahım bana iyi ki oğlumu vermiş, canım benim, daha ameliyat sonrası o kirli haliyle kucağıma verdiklerinde aşık oldum bu kara böcüğe ve her geçen gün büyüyen bir aşkla bağlandım

masallah canim bizim de cuma gunu bakalim ne kadar olmus duruma gore mamaya basla dicem demisti ben de simdi den ara sira vereyim dedim ama almiyo sipa bakalim ne olcak

Birde vajinal yapisiklik varmis onu da 4. Ayda acalim dedi

nasil farketti canim her kontrole gittiginde bezini acip bakiyomu bizim dogumdan sonra doktor bakmisti ama sonraki kontrollerde bezini acip bakmadi hic yani bi sorun mu vardi da bakti genel kontrolde mi farketti

Gunaydin canim kizlar babaya erkeklerde anneye asik oluyoroglusumlada ben ask yasiyoruz
aaa ama kizlar da anneye can yoldasi
saka bi yana rabbime cok sukur bize evlat sevgisini nasip etti ne anneye ne babaya ne de eşe duydugun sevgiye benzemiyo bambaska

aaa ama kizlar da anneye can yoldasi
saka bi yana rabbime cok sukur bize evlat sevgisini nasip etti ne anneye ne babaya ne de eşe duydugun sevgiye benzemiyo bambaska
Oyle canim rabbime sukur cok ugrastik ama degdi demi:)gercekten cok farkli bir sevgi esimi coookk severdim ama oglusum dogdu anladimki duliger sevgiler bosmus gercekten

Benim doktor her gittigimde cirilciplak soyup dakikalarca her yerini kontrol ediyo arkadaslar siz de yle yapmasini talep edin. Vajinal yapisikligi ilk kez duydum. Benimki de 4-5 gunde bir yapiyor kakasini ama doktorumuz bir problem olmadigini soyluyor

Bende senin gibi hissettim ilk duydugumda kizim olsun cok ustemistim ne sacma bisimis oysa kiz erkek fark etmez muhtesem bir duygu anne olmak

nasil farketti canim her kontrole gittiginde bezini acip bakiyomu bizim dogumdan sonra doktor bakmisti ama sonraki kontrollerde bezini acip bakmadi hic yani bi sorun mu vardi da bakti genel kontrolde mi farketti
her kontrolde bakar bezini açıp beline kadar kontrol eder

bizimki yapamıyo 4 günde bire çıkar fitili demişti ama 3.günde kıyamet kopuyo çok rahatsız oluyo ben anlamamıştım dikkatli bakmadığım için eve gelince baktım anlaşılıyo gerçekten vajina dudakları yapışmış üst taraftan dikkatli bakarsanız anlarsınız bişey varsa

Bu arada bizimde her kontrolde soyup bezimizi acip pipimize kadar bakiliyor. Ustundeki deriyi itip kontrol ediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…