2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaslar siz nasil kg veriyorsunuz ben qzcik yememden kissam hemen sutum etkileniyor. O zaman da vicdanimin sesi disardan duyuluyo valla oturup aglayasim gelio. Hos aynaya bakinca da aglayasim gelio ama olsun
Ben aslında pek düzenli de beslenmiyorum , bi kahvaltı bi Dr geç saatte akşam yemeği, öğleni oğlan uyudukça uykuda geçitmeyi tercih ediyorum . Ama sütümde sıkıntı olmuyor, alışkanlık belki. Bir gün bir emziren anne diyeti listesi buldum denedim, ölecektim yemekten, güya diyet ama ben o kadar yesem 100 kg olurum heralde :)

ben normalde de çabuk kilo veren zor kilo alan biriyim zaten. yememden kısmıyorum, hoşuma giden bir şeyi kilo yapar diye yememezlik yapmıyorum. 49 kilo ile hamile kaldım 65 kilo ile doğuma girdim. şuan 54-55 kilo arasında gidip geliyorum. ama fazla olan 5 kilo ile derdim yok ben göbeğime gıcık oluyorum :D pantolonumu giyiyorum düğmesini kapatınca göbeğim yukarı doğru fışkırıyor. o görüntüyü görünce benimde ağlayasım geliyor. yememden kısmamama rağmen sütüm az ama. süt yapan şeyleri de yiyorum ama gene de az. mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum.
bu yazıyı tamamen ben yazmışım gibi olmuş, sadece ben 45 kilo ile hamile kaldım.geri kalan tüm yazdıklarının aynısı ben

[QUOTE="azadinannesyum neredeyse enimle aynı 160 :KK43: o yüzden ayrı bir kötü duruyor kilolar :KK43:[/QUOTE]
Benimde boyumda kisa ama hic cok zayof olmadim son 4 yildirda her tedavide 4-5kilo kaldi bari simdi gitsin guya hamililikte alti kiloaldim ama sevinemesim bile oncesinde fazlam olunca

bu göbeklerden nasıl kurtulacağız acaba :/
o göbek kalmıyor canım dert etme,daha erken 2-3ay oldu doğumdan sonra, eğer ciddi kilo artışı olmadıysa yani doğum sonrası 3-4 kilo fazlan kaldıysa en son göbek olmak kaydıyla büyük ihtimalle normal formuna dönersin,ama 10 kilo fazla varsa eski kiloya dönülse bile biraz tip değişir o zaman da egzersiz desteği şart sıkılaşmak için
ama anladığım kadarıyla sen az kilo alanlardansın,çabuk toparlarsın ama en son göbek :) biraz daha vakit gerek

ben normalde de çabuk kilo veren zor kilo alan biriyim zaten. yememden kısmıyorum, hoşuma giden bir şeyi kilo yapar diye yememezlik yapmıyorum. 49 kilo ile hamile kaldım 65 kilo ile doğuma girdim. şuan 54-55 kilo arasında gidip geliyorum. ama fazla olan 5 kilo ile derdim yok ben göbeğime gıcık oluyorum :D pantolonumu giyiyorum düğmesini kapatınca göbeğim yukarı doğru fışkırıyor. o görüntüyü görünce benimde ağlayasım geliyor. yememden kısmamama rağmen sütüm az ama. süt yapan şeyleri de yiyorum ama gene de az. mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum.
benim de öyle göbek hafif belirgin,ama süt verdiğim için göğüs çevresi geniş bu sebeple pek çok şeyim olmuyor olsa da çirkin duruyor,ve fazlam sadece 3 kilo (48 ile hamile kalmıştım)
gebelikte çok kilo almadım emzirirken alıyorum ben,çok iştahlıyım ama ilk gebeliğimden biliyorum ki tamamen eskiye dönülüyor vücut tipin zayıfsa,ilk oğlum 7 aylıkken ben 47 kiloya dönmüş ve hiç doğum yapmamış gibi dümdüz bir karna sahiptim,herşeyin vakti var ben hiç diyet yapmadım ,şimdi de öyle olur diye umut ediyorum :)

benim de öyle göbek hafif belirgin,ama süt verdiğim için göğüs çevresi geniş bu sebeple pek çok şeyim olmuyor olsa da çirkin duruyor,ve fazlam sadece 3 kilo (48 ile hamile kalmıştım)
gebelikte çok kilo almadım emzirirken alıyorum ben,çok iştahlıyım ama ilk gebeliğimden biliyorum ki tamamen eskiye dönülüyor vücut tipin zayıfsa,ilk oğlum 7 aylıkken ben 47 kiloya dönmüş ve hiç doğum yapmamış gibi dümdüz bir karna sahiptim,herşeyin vakti var ben hiç diyet yapmadım ,şimdi de öyle olur diye umut ediyorum :)
içime su serptin resmen :)
aynen benimde göğüs kısmım büyüdüğü için gömleklerimin düğmeleri sıkıntı oluyor, işe başlamadan önce yeni gömlekler alacak gibi görünüyorum.

inşşallaaah benim de öyle olurr :KK9:

evet tek şikayetim bnm de göbeğim ya vücut çok gevşedi aç karnına sanki azalıyo gibi oluyo yiyince gene şişiyor yaa :/ bi de sezaryan benim hala arada sızladığını hissediyorum bi an :KK43: yani mekik çekmek fln mümkün değil cesaret edemem
benimde sezaryan çok bi ağrım yok. mekik çekmeye çalışıyorum ama pek becerebildiğim söylenemez :)

Ayn
evet tek şikayetim bnm de göbeğim ya vücut çok gevşedi aç karnına sanki azalıyo gibi oluyo yiyince gene şişiyor yaa :/ bi de sezaryan benim hala arada sızladığını hissediyorum bi an :KK43: yani mekik çekmek fln mümkün değil cesaret edemem
eBendr senin gibi korkuyorum cesaret edemiyorum benimde sezeryan yrim agriyor biraz zorlayinca

Şöyle aynada bi baktimda kendime ne çok salmisim kendimi karar verdim bakimli olcam artik salmicam kendimi kizlar sizde oyle yapinkendime ggüvenim geldi valla birazda zayifladim mi ohhhh miss
haftasonu yakın bi arkadaşımın düğünü var ne giyeceğimi şaşırdım ben. iyice saldım bende gerçekten

açılma değil kapanma oluyo vajina ic dudaklari yukardan baslayarak kapanmis ellemeye de korkuyorum simdi acir mi diye 1 ay nasil sabretcem simdi ins ilerlemez
Tamda ayni seyden bahsediyoruz. Simdiye kadar kapalıydı ama ben daha bebek oldugu icin normali bu saniyordum. Yaklasik bir aydir acilmis durumda. Demek asil acik olmasi gerekiyormus. Ben yinede dra gostermeli miyim acaba.
Oğluma bir tane çıt çıtlı badi aldım. Üstünde üzgünüm babacım aynı kadına aşığız yazıyor : )
Bizde de var ondan. 'Babam ve ben ayni kadini seviyoruz' yaziyor. Babamizin cok hosuna gitti :D
Boyum neredeyse enimle aynı 160 :KK43: o yüzden ayrı bir kötü duruyor kilolar :KK43:
Güldürdün beni kiz:KK48:

Azericiiiiim nasil yapiyorduk guncellemeyi bi daha deyiversen :KK48: sayfayi guncelleyecegime forumu guncellemisim dunden beri yeni girebiliyorum foruma:confused:

benimde sezaryan çok bi ağrım yok. mekik çekmeye çalışıyorum ama pek becerebildiğim söylenemez :)

Ayn

eBendr senin gibi korkuyorum cesaret edemiyorum benimde sezeryan yrim agriyor biraz zorlayinca
bn zaten şu yaşıma kadar hiç mekik çekmişliğim yoktur istesem de beceremem bn de sanırım:) etkisini hemen göremeyeceğim için sıkılırım eminim . en iyisi estetik bi operasyon kolaydan:D

Back
X