2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
günde ne kdr yapmk gerekiyor ve ne kdr sürede sonuç verir ki?
yanana kadar yap miden yanınca birak.hergün 5 tane arttır.ben oğlumla bile yapıyordum karnımın üzerine oturtup.oyun sanıyordu garibim.bence de herkes baksın kendine salmak yok.çevremde kaç kişiyi gaza getirdim.sabah makyaj yapıp temizliğe başlıyorum....

ah bu kilolar masallah siz benim hamile kaldigim kilolarla doguma gitmissiniz 65 le hamile kaldim 83 le doguma gittim 71 kiloyum ve aynen gobek duruyo

ivir zivir cikolata tatli hepsini cok severek yiyorum hala daha yemekte bol bol yiyorum karnim acikiyo ama yaa rejim yapmak istemiyorum simdi 6 aylik olalim da o zaman insallah

Ya rejim hic bana gore degil yaa ben de 61 e cakildim kaldim 52 kg halimi heri istiyorrum 8 kg versem bana yeter Bunun icin de iki ay diyet ve spor yapmam gerekiyor. 8 kg ne ki benim vakti zamaninda 25 kg vermisligim var deyip kendimi gaza getiriyorum. Ah ah simdi bi sigara yakaydim iyiydi iclendim.

Gece saat başı kalkan oğlum gündüz full uyudu ben de iş yaptım. Yurtdışından eşimin ablası eniştesi 10 aylık bebekleri ve kv gelecek . 3 gün küçücük evde üstüste bir hayat bizi bekler :( hele yeni ayaklanmış 10 aylık bebekle bizimki nasıl olacak endişeliyim :(

Gece saat başı kalkan oğlum gündüz full uyudu ben de iş yaptım. Yurtdışından eşimin ablası eniştesi 10 aylık bebekleri ve kv gelecek . 3 gün küçücük evde üstüste bir hayat bizi bekler :KK43: hele yeni ayaklanmış 10 aylık bebekle bizimki nasıl olacak endişeliyim :KK43:
geçen haftada benim ablam eniştem yurtdışından geldiler, onlar gelince babam ve abimde geldi, abimin 4 yaşındaki kızıda bizdeydi hatta bi ara eşimin 4 yaşındaki yiğenide bizimleydi :D düşünün artık evin halini. ve bu halimiz bir hafta sürdü :)

doğum iznim 23 eylülde bitiyor, sonra 10 ekime kadar yıllık izin alıcam sonra alabildiğim kadar rapor. ama en geç 1 kasımda işe başlayacağım. şimdiden içime ağırlık çöktü. Kızımdan nasıl ayrılıcam ben, bide bakıcıya bırakmak zorundayım. Bakıcım iyi biri ama aklım gene de kızımda kalacak. ben böyle bunları düşünürken, kızımdan 6,5 saat nasıl ayrılacam derken bazıları doğurup çöpe atıyor yaa. Valla bi tuhaf oldum. Eşimde Şubatta askere gidiyor 6 ay yok. düşün düşün depresyona giricem sanırım :(

:KK62::KK62:
geçen haftada benim ablam eniştem yurtdışından geldiler, onlar gelince babam ve abimde geldi, abimin 4 yaşındaki kızıda bizdeydi hatta bi ara eşimin 4 yaşındaki yiğenide bizimleydi :D düşünün artık evin halini. ve bu halimiz bir hafta sürdü :)
Sana seninkiler gelmiş benim misafirlerim karşı taraftan,, o yüzden söyleniyorum :KK62:

doğum iznim 23 eylülde bitiyor, sonra 10 ekime kadar yıllık izin alıcam sonra alabildiğim kadar rapor. ama en geç 1 kasımda işe başlayacağım. şimdiden içime ağırlık çöktü. Kızımdan nasıl ayrılıcam ben, bide bakıcıya bırakmak zorundayım. Bakıcım iyi biri ama aklım gene de kızımda kalacak. ben böyle bunları düşünürken, kızımdan 6,5 saat nasıl ayrılacam derken bazıları doğurup çöpe atıyor yaa. Valla bi tuhaf oldum. Eşimde Şubatta askere gidiyor 6 ay yok. düşün düşün depresyona giricem sanırım :KK43:
KıyamAm ya:( bizimki de askere gitmeden baba olanlardan dört gözle bedelli bekliyoruz, siz de onu yapsanız ya yazık 6 ay ayrılık zor bebekle tek başına :(

doğum iznim 23 eylülde bitiyor, sonra 10 ekime kadar yıllık izin alıcam sonra alabildiğim kadar rapor. ama en geç 1 kasımda işe başlayacağım. şimdiden içime ağırlık çöktü. Kızımdan nasıl ayrılıcam ben, bide bakıcıya bırakmak zorundayım. Bakıcım iyi biri ama aklım gene de kızımda kalacak. ben böyle bunları düşünürken, kızımdan 6,5 saat nasıl ayrılacam derken bazıları doğurup çöpe atıyor yaa. Valla bi tuhaf oldum. Eşimde Şubatta askere gidiyor 6 ay yok. düşün düşün depresyona giricem sanırım :KK43:

Arkadaşım eşin gittiği zaman Allah yar ve yardimcin olsun. Babasiz bebek bakmak cok zor. Bir de.esinin yanında olup destek olması çok başka

KıyamAm ya:KK43: bizimki de askere gitmeden baba olanlardan dört gözle bedelli bekliyoruz, siz de onu yapsanız ya yazık 6 ay ayrılık zor bebekle tek başına :KK43:
Bedelli bizi aşar gibi. geçen seferki gibi 30 bin derlerse veremeyiz. eşimi 11 yıldır tanıyorum hiç altı ay uzak kalmamıştık, hele bide şimdi kızımız var. inşallah bedelli çıkarda siz oğlunuzla asker yolu gözlemezsiniz :)
Arkadaşım eşin gittiği zaman Allah yar ve yardimcin olsun. Babasiz bebek bakmak cok zor. Bir de.esinin yanında olup destek olması çok başka
sağolasın canım. sende durumlar nasıl ?

Bedelli bizi aşar gibi. geçen seferki gibi 30 bin derlerse veremeyiz. eşimi 11 yıldır tanıyorum hiç altı ay uzak kalmamıştık, hele bide şimdi kızımız var. inşallah bedelli çıkarda siz oğlunuzla asker yolu gözlemezsiniz :)

sağolasın canım. sende durumlar nasıl ?
Valla biz de cepten çıkarıp vermeyeceğiz ama kredi mredi halletmek istiyoruz . Hatta yaşı tutsa oğluşumu da aradan çıkarırdım:KK46:

Valla biz de cepten çıkarıp vermeyeceğiz ama kredi mredi halletmek istiyoruz . Hatta yaşı tutsa oğluşumu da aradan çıkarırdım:KK46:
bence de oğluşunda aradan askerliği çıkartsa iyi olur :D
bizim hali hazırda ödediğimiz bir kredimiz var. ocakta son ödememiz var. ama bu seferde bakıcı parası gökçenin masrafları derken bi kredi daha çekemeyiz. gerçi bana kalsa bedelli 20 bin olursa kredi çekerim ama eşim 20 bin bile veremeyiz diyor. 3 yıldır kredi ödemekten gına geldi sanırım.

bence de oğluşunda aradan askerliği çıkartsa iyi olur :D
bizim hali hazırda ödediğimiz bir kredimiz var. ocakta son ödememiz var. ama bu seferde bakıcı parası gökçenin masrafları derken bi kredi daha çekemeyiz. gerçi bana kalsa bedelli 20 bin olursa kredi çekerim ama eşim 20 bin bile veremeyiz diyor. 3 yıldır kredi ödemekten gına geldi sanırım.
Durumlar aynı aslında ama kredisiz bir hayat pek mümkün değil, biri bitip biri başlayacak hep biz buna alıştık heralde :)

Ah ah sormyin vlla bende dertliyim bu konuda 2 kredimiz var cok bisey degil 600. Odemesi ama esimin kendi isi yazin malesef is yok insaat yasagi var yazlik yer oldugu icin devmli bi iste bulamadi yazin ailesi de sagolsun hic bisey yapmiyolar bi kira verdiler sadece 900 de kira veriyoz k.karti falam derken battik kiyida kosede ne varsa bitti daha islerin baslamasina 1 ay var caresiz kaldik bi de trafik sigortasi cikti 3bin lira delircem valla babam hallederiz diyo ama onunda durumu belli of of of napcaz bilmiyom

Öyle canım biriktirmek diye bişey yok krediye alacağını alıyorsun, parça parça ödüyorsun. Kenara atıp almak hayal önce alıp sonra ödüyoruz artık :KK43:
doğru söylüyorsun hep kredi hep borç malesef :KK43: köşede üç kuruş var oda eşim askere gidince harcanmak üzere.
Ah ah sormyin vlla bende dertliyim bu konuda 2 kredimiz var cok bisey degil 600. Odemesi ama esimin kendi isi yazin malesef is yok insaat yasagi var yazlik yer oldugu icin devmli bi iste bulamadi yazin ailesi de sagolsun hic bisey yapmiyolar bi kira verdiler sadece 900 de kira veriyoz k.karti falam derken battik kiyida kosede ne varsa bitti daha islerin baslamasina 1 ay var caresiz kaldik bi de trafik sigortasi cikti 3bin lira delircem valla babam hallederiz diyo ama onunda durumu belli of of of napcaz bilmiyom
canım 600 lira azmı, devamlı işi olmayanlar için çok fazla. bide 900 lira kira Allah kolaylık versin. biz karı koca çalışıyoruz ayda 800 lira kredi ödüyoruz. şükür pek zorlanmadık öderken ama genede üzerimizde bir yük işte. üç yıldır öde öde bitmedi :D

Back
X