2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canm benim sutumde azaldi o damlayi eczaneden mi aliyorsun. Bnde alayim ins. Gece emiyor sadece. En azindan gece doyasiya emsin ins

Canm benim sutumde azaldi o damlayi eczaneden mi aliyorsun. Bnde alayim ins. Gece emiyor sadece. En azindan gece doyasiya emsin ins
evet siparisle getirtiriyorum 22 tl falan sanirim bende daha oncede ise yaradi o zaman gunde iki kere iciyodum ama artik gece yetsin diye gunde 1kere kullanicam

Oğluma yulaf unlu mama yaptım, irmik katmadığım için alerji yapmadı çok şükür. Yulaf çok faydalıymış aklınızda bulunsun.
Yulaf unu hiç kullanmadigim bi besin marketlerde falan varmıdır canım nerden buluruz en kolay.çok güzel bilgiler paylasmissin yulaf hakkında tesekkur ler hiç bilmiyodum yarın hemen alicam.

Günün özeti 30 cc hipp yulaflı 50 cc çorba 50 cc hipp elmalı iyi geceler 5-6 öğün anne sütü bir biberon dolusu kusma uykusu gelmeyen bir kız yok benim cumartesi kontrolü için umudum kalmadı artık

Yulaf unu hiç kullanmadigim bi besin marketlerde falan varmıdır canım nerden buluruz en kolay.çok güzel bilgiler paylasmissin yulaf hakkında tesekkur ler hiç bilmiyodum yarın hemen alicam.
Canim ben makarna lutfenden aldim ama kolay bulunuyor artik diyorlar

Inşallah güzel olur hava bizde feshaneye gidelim istiyoruz :)) pufpuff ne yaptı acaba beğendimi festi

Tu
5 tane ck degilmi.. hamsi iyi degil dye biliyodum ben bebekler icin denizde altta yuzen baliklar veriliyo.bn dha hc vermedim bn clk sevrrim

bende altta yani dipte yüzen balıklar verilmiyor diye biliyorum ağır metal ve civa içerebildiği için. Açık denizde yüzen balıklar verilebilir. Hamside açık deniz olmalı heralde....

Siz yürütecek kullanıyosunuz ben koyduğum gibi ağlıyor nasıl sevdirebilirim acaba

yürüteçinin önünde oyuncak yok mu?
benimki koyduğumda çıldırıyor çok hoşuna gidiyor, hoppalaya binmiş gibi zıplıyor ama dr. fazla tutmayın içinde dediği için çok fazla bırakmıyorum daha küçük çünkü.
ama 2 gündür baya çözdü işi zıplamayı geçip artık evi dolaşmaya başladı
bu arada ben temmuz annesiyim (25 temmuz), oğlum 5,5 aylık. Yürüteci biraz erken aldık....

biz de baby max loco aldık cnm, gayet memnunum tavsiye ederim. Oğlum çok seviyor ve emniyet kemerini de takmadan gayet güvenli oturtuyorum. Hem tepsiyi çıkarsan bile bacak arası koruması kalıyor koltukta, ilerde istemezsen oda alttan vidalı çıkarılabiliyor da..

ayrıca biz 180'e aldık civil'den....

bende alıcam yarın. geçen ay paramız yoktu alamadık. holmeri beğendim ama turuncu rengi hiç bir yerde yok maalesef. bende ya baby max loco yada baby2go alıcam. büyük olasılıkla baby2go alırız.

cnm bende alırken ikisini incelemiştim mağazada, bilgin olsun baby2go'nun ön tekerlekleri yoktu o yüzden vazgeçmiştim. babymax loco'nun 4 tekerleği var ve istersen 4'ünde de kilit var kilitlenebiliyor. Ön tekerlekler olmayınca yer değiştirmek zor oluyormuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…