Canm benim sutumde azaldi o damlayi eczaneden mi aliyorsun. Bnde alayim ins. Gece emiyor sadece. En azindan gece doyasiya emsin insBu aksamustu uyutmama isi ise yariyo sanirim yani 6 da uyuyo 7 gibi kalkiyo bazen daha erken 9.30gibi uykusu geliyo oyaliyorum 10.30da uyutuyorum iki gundur bugun mamaya basladik bide 9 gibi hippin iyo geceler muhallebisini yedirdim emmeden uyudu 12 gibi emip sabahi ederiz ins bugun galactago da aldim 1 kere ictim ve sizliyo su anda goguslerim
Herşeyi dişe bagliyoruz aglayinca uyumayinca olumsuz herseyi. artık kendimizi mi öyle avutuyoruz yoksa gerçek ten dismidir bilemedimBugün iki defa kaka yaptı kizcem ikincisi suluydu dismi geliyor acepevet kafayı disle bozdum
Aynisi bizde de var niye oluyo anlamadim uyuturken gozu kapaliyken bile ovusturuyoKızlar bebeğim akşamdan beri Gözlerini kaşıyor uykusu var gibi uyusada uyansada aynı hatta kaşımaktan uyuyamıyor neden olabilir fikri olan var mı
İki gundur de yapiyo bunu gun icinde de yapiyo dikkatimi cekti suan da uyutuyom sallamadan once kendini yirtacasina agladiAynisi bizde de var niye oluyo anlamadim uyuturken gozu kapaliyken bile ovusturuyo
Ya biraz araştırdım şimdi netten Alerjik olabilir diyo anlamadım gitti uykuya dalamıyo kaşımaktanAynisi bizde de var niye oluyo anlamadim uyuturken gozu kapaliyken bile ovusturuyo
evet siparisle getirtiriyorum 22 tl falan sanirim bende daha oncede ise yaradi o zaman gunde iki kere iciyodum ama artik gece yetsin diye gunde 1kere kullanicamCanm benim sutumde azaldi o damlayi eczaneden mi aliyorsun. Bnde alayim ins. Gece emiyor sadece. En azindan gece doyasiya emsin ins
Yulaf unu hiç kullanmadigim bi besin marketlerde falan varmıdır canım nerden buluruz en kolay.çok güzel bilgiler paylasmissin yulaf hakkında tesekkur ler hiç bilmiyodum yarın hemen alicam.Oğluma yulaf unlu mama yaptım, irmik katmadığım için alerji yapmadı çok şükür. Yulaf çok faydalıymış aklınızda bulunsun.
Canim cok sevindim rahat yapmasına rica ederim@yaz yagmuru bi koca teşekkür kızımla benden sana çorbamızı karnabaharlı ve iki tatlı kaşığı zeytinyağı katarak yaptım 50 cc içti ve ilk kez hiç zorlanmadan kaka yaptı ilk kez birşeyi dişe bağlamıyorum :))
Canim ben makarna lutfenden aldim ama kolay bulunuyor artik diyorlarYulaf unu hiç kullanmadigim bi besin marketlerde falan varmıdır canım nerden buluruz en kolay.çok güzel bilgiler paylasmissin yulaf hakkında tesekkur ler hiç bilmiyodum yarın hemen alicam.
Inşallah güzel olur hava bizde feshaneye gidelim istiyoruz :))Yoğun bir aksam daha geçirdim misafiirim vardı iki haftadır hafta sonları misafir agirliyorum çok yorgunum ama yarın inşallah hava güneşli olur aile dışarı çıkıp gezcez inşallah bir güzel dinlenmek istiyorum
Teşekkürler yarın bulamazsam bende aliyim ordanCanim ben makarna lutfenden aldim ama kolay bulunuyor artik diyorlar
Tu
5 tane ck degilmi.. hamsi iyi degil dye biliyodum ben bebekler icin denizde altta yuzen baliklar veriliyo.bn dha hc vermedim bn clk sevrrim
Siz yürütecek kullanıyosunuz ben koyduğum gibi ağlıyor nasıl sevdirebilirim acaba
kızlar hangi mama sandalyesini kullanıyorsunuz. bizde bugün netten sipariş vercez inş. bir ara konuşulmuştu burda Babymax Loco Mama Sandalyesi hoşuma gitti fiyatıda uygun 160 tl. bizimki inş içinde durur. hemen canı sıkılıyor alışssa iyi olacak oturmaya.
bende alıcam yarın. geçen ay paramız yoktu alamadık. holmeri beğendim ama turuncu rengi hiç bir yerde yok maalesef. bende ya baby max loco yada baby2go alıcam. büyük olasılıkla baby2go alırız.
yürüteçinin önünde oyuncak yok mu?
benimki koyduğumda çıldırıyor çok hoşuna gidiyor, hoppalaya binmiş gibi zıplıyor ama dr. fazla tutmayın içinde dediği için çok fazla bırakmıyorum daha küçük çünkü.
ama 2 gündür baya çözdü işi zıplamayı geçip artık evi dolaşmaya başladı
bu arada ben temmuz annesiyim (25 temmuz), oğlum 5,5 aylık. Yürüteci biraz erken aldık....[/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?